Plugawy 3 687 Opublikowano 14 listopada 2016 Opublikowano 14 listopada 2016 A Ty wujek w końcu w co zagrałeś z tych FPSów które Ci polecaliśmy z Wrednym? Pykam w Vanquish i jest s z t o s i k. Czasami mam wrażenie jakbym grał w scrollowaną w górę ekranu strzelaninę, w której leci się statkiem kosmicznym xD coś a la te gierki z Arcade jak Giga Wing. Japana 100pro, ale tego się spodziewałem i nie przeszkadza w rozwałce. Graficznie jest świetnie a walki z bossami robią wrażenie. Świetna gra. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 17 listopada 2016 Opublikowano 17 listopada 2016 Nie ma kiedy na razie grać. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 18 listopada 2016 Opublikowano 18 listopada 2016 Post pod postem ale muszę. Ogrywam z psxa tytuły. Właśnie leci Crash Bandicoot 3 z psstore. Co jeszcze ciekawego znajdę na psstore z gier na pierwsze PlayStation? Orientuje się ktoś? Cytuj
SpacierShark123 1 507 Opublikowano 18 listopada 2016 Opublikowano 18 listopada 2016 Ja ostatnio kupiłem Crash bandicoot warped , Gex 3 i Crash Team racing . W planach jeszcze Hercules i Toy story 2 , akurat będzie co na święta ogrywać. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 19 listopada 2016 Opublikowano 19 listopada 2016 Odpaliłem Resident Evil 2 i piksele tak walą po oczach na LCD, że nie idzie w to grać. Cytuj
Wredny 9 577 Opublikowano 20 listopada 2016 Opublikowano 20 listopada 2016 Odpaliłem Resident Evil 2 i piksele tak walą po oczach na LCD, że nie idzie w to grać. No i to jest właśnie powód, dla którego nie tykam już tych staroci - minimum HD musi być, inaczej nie da się w to już grać, bo kineskopowca się pozbyłem. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 20 listopada 2016 Opublikowano 20 listopada 2016 Zależy od gry, niektóre jak np CTR czy wspomniany wyżej Hercules wyglądają bardzo znośnie. Cytuj
Juventusek 3 Opublikowano 20 listopada 2016 Opublikowano 20 listopada 2016 A ja kończę (po raz enty) Resident Evil HD i aktualnie ukończyłem rezydencję i otworzyłem tylne drzwi do zejścia do laboratorium. Gra jest niesamowita, i technologicznie nigdy się nie zestarzeje. Chciałbym aby tak samo, z jednoczesnym załączeniem nowych lokacji, przygotowali Resident Evil 2 Remake. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 20 listopada 2016 Opublikowano 20 listopada 2016 Zależy od gry, niektóre jak np CTR czy wspomniany wyżej Hercules wyglądają bardzo znośnie. Podobnie wszystkie części Crash Bandicoot. Cytuj
Plugawy 3 687 Opublikowano 27 grudnia 2016 Opublikowano 27 grudnia 2016 RE5 - spodziewałem się popłuczyn po RE4, ale ta gra ma swoje momenty. Mechanika z poprzednika + nieco inny klimat. Jestem pod koniec 4tego epizodu i ciężko się oderwać. Pamiętam, że wielu narzekało na czarnuche, że ciągle ginie, włazi pod lufę u mnie nic takiego się nie dzieje. Był jeden moment jak taranowała ją ciężarówka nie wiadomo czemu i ze 3 razy ginęła, ale tak to spoko. Niepotrzebnie zacząłem na normalu, trzeba było wziąć weterana bo zostaje mi za dużo ammo i często itemki wypadają z przeciwników. Póki co dla mnie to 8.5/10, graficznie też niczego sobie, postacie są świetnie wykonane. Jak się tak patrzy na te miejscówki to aż prosi się o Dino Crisis w takim klimatach z taką mechaniką, no może można by było iść i strzelać jak to w DC miało miejsce i nawet gra mogła by być na podobę drugiej części, czyli więcej strzelania a i tak bym był zadowolony. 1 Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 27 grudnia 2016 Opublikowano 27 grudnia 2016 Jedna z najlepszych gier, szczególnie w coop. Sporo godzin się spedziło w piątce w różnych konfiguracjach. Z tego co pamiętam w Dino Crisis nie można było chodzić i strzelać. Cytuj
Plugawy 3 687 Opublikowano 28 grudnia 2016 Opublikowano 28 grudnia 2016 W dwojce mozna bylo biegac i strzelac zlukaj na filmikach, nie pamietam za to jak to z jedynka bylo. Tam chyba nie mozna bylo. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 28 grudnia 2016 Opublikowano 28 grudnia 2016 Jak celowałeś to stałeś w miejscu, podczas biegu to tylko na oślep. Cytuj
Plugawy 3 687 Opublikowano 28 grudnia 2016 Opublikowano 28 grudnia 2016 No, to takie coś by mi pasowało w takim Dino w oprawie jak z RE5. W niektórych miejscówkach jakby zamienili przeciwników na raptory to by mogły pozostać takie same XD Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 28 grudnia 2016 Opublikowano 28 grudnia 2016 W rozdziale 3-xx są takie wysokie trawy to też miałem wizję Dino Crisis 1 Cytuj
Wredny 9 577 Opublikowano 28 grudnia 2016 Opublikowano 28 grudnia 2016 Oj tak, piąty Resident to sztos jakich mało. Oczywiście, że horror z tego żaden, ale to jedna z najlepszych gier siódmej generacji - świetna oprawa, długa przygoda, wciągająca i zróżnicowana rozgrywka. Wszyscy jarają się co-opem, a ja przeszedłem solo i też się jarałem 2 Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 29 grudnia 2016 Opublikowano 29 grudnia 2016 Kończę niebawem czwórkę i z dziką chęcią ogarnę solo piątkę, w co opie raz już przechodziłem i było świetnie. Cytuj
marusiek91_PL 18 Opublikowano 14 stycznia 2017 Opublikowano 14 stycznia 2017 Witam, Ma ktos ochotę na multi w The Last of Us na ps3? Na prawdę wciągnęło mnie więc zapraszam chętnych do party ;) Jak coś to: marusiek91_PL Cytuj
Quake96 3 865 Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 A ja ostatnio pogrywam w dodatki do GTA IV. Zacząłem od The Ballad of Gay Tony, bo jakoś bardziej ciągnie mnie do takiego klimatu, niż motocyklowych wypadów w ekipie. Czas pokaże, czy dodatki będą dla mnie równie dobre co oryginalna czwórka. Cytuj
Krupier 1 Opublikowano 19 stycznia 2017 Opublikowano 19 stycznia 2017 Trochę IMO kasza manna, że zacząłeś od 4. 3 fenomenalnie wygląda na PS3 a widoczność o wiele lepsza i ładniejsza grafika za sprawą żywych kolorków. I uwierz mi, że lotnia i tropikalna wyspa to jest to. Polecam zatrzymać się i serio zagrać w "3". No więc porzuciłem Far Cry 4 i zacząłem grać w 3. I cholera, ostatni raz tak mocno wciągnęło mnie chyba tylko The Last of Us. Nie wiem co jest takiego w tej części, widzę dużo podobieństw do 4, ale jednak gra się faktycznie zdecydowanie lepiej, chce się eksplorować ten świat, nawet jeździć bez celu. I chociaż czasem trochę wkurza (rywale to mnie trafią chyba nawet z 10km), czasem kaleczę mocno bo jakoś super z FPSami nie stoję to i tak zabawa przednia. Jak przejdę to dokończę 4. ;) Cytuj
Wredny 9 577 Opublikowano 21 stycznia 2017 Opublikowano 21 stycznia 2017 Sega MegaDrive Ultimate Collection - jaki to jest zbiór historii elektronicznej rozrywki na jednym krążku Są tu dziś niegrywalne crapy, ale są też niesamowite perełki, a o niektórych z nich nawet nie słyszałem (lata 90 w Polsce to u mnie Pegasus, a później Amiga, na której tylko kilka z tych tytułów Segi poznałem). Przed chwilą grałem w genialne Comix Zone - chodzone mordobicie w cudnej jak na tamte czasy oprawie z zajedwabnistym pomysłem - to było pierwsze moje zetknięcie z tym tytułem i cieszę się, że dzięki tej kompilacji mam szansę nadrobić masę klasyków. Miłośnikom retro bardzo polecam - ponad 40 tytułów i masa świetnej zabawy. 2 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 22 stycznia 2017 Opublikowano 22 stycznia 2017 Oj tak, piąty Resident to sztos jakich mało. Oczywiście, że horror z tego żaden, ale to jedna z najlepszych gier siódmej generacji - świetna oprawa, długa przygoda, wciągająca i zróżnicowana rozgrywka. Wszyscy jarają się co-opem, a ja przeszedłem solo i też się jarałem :) Co tutaj się odjaniepawla to ja nawet nie :o RE 5 najgorszy crap (no dobra szóstka go przebija) i (pipi)a kalka 4 z dorzuconym co-opem, który jako tako ratuje tę grę i czyni ją chociaż troche grywalną. Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 22 stycznia 2017 Opublikowano 22 stycznia 2017 Sega MegaDrive Ultimate Collection - jaki to jest zbiór historii elektronicznej rozrywki na jednym krążku Są tu dziś niegrywalne crapy, ale są też niesamowite perełki, a o niektórych z nich nawet nie słyszałem (lata 90 w Polsce to u mnie Pegasus, a później Amiga, na której tylko kilka z tych tytułów Segi poznałem). Przed chwilą grałem w genialne Comix Zone - chodzone mordobicie w cudnej jak na tamte czasy oprawie z zajedwabnistym pomysłem - to było pierwsze moje zetknięcie z tym tytułem i cieszę się, że dzięki tej kompilacji mam szansę nadrobić masę klasyków. Miłośnikom retro bardzo polecam - ponad 40 tytułów i masa świetnej zabawy. Comix Zone niezła gra, szkoda tylko, że trochę za krótka. Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 22 stycznia 2017 Opublikowano 22 stycznia 2017 A ja ostatnio pogrywam w dodatki do GTA IV. Zacząłem od The Ballad of Gay Tony, bo jakoś bardziej ciągnie mnie do takiego klimatu, niż motocyklowych wypadów w ekipie. Czas pokaże, czy dodatki będą dla mnie równie dobre co oryginalna czwórka. Też ostatnio ogrywam dodatki i o ile TLoD po jakiejś godzinie to gów.no, tak TBoGT jest bardzo ok. Chyba nawet lepsze niż czwórka, ale jeszcze zobaczymy. Cytuj
Plugawy 3 687 Opublikowano 22 stycznia 2017 Opublikowano 22 stycznia 2017 Oj tak, piąty Resident to sztos jakich mało. Oczywiście, że horror z tego żaden, ale to jedna z najlepszych gier siódmej generacji - świetna oprawa, długa przygoda, wciągająca i zróżnicowana rozgrywka. Wszyscy jarają się co-opem, a ja przeszedłem solo i też się jarałem :) Co tutaj się odjaniepawla to ja nawet nie :o RE 5 najgorszy crap (no dobra szóstka go przebija) i (pipi)a kalka 4 z dorzuconym co-opem, który jako tako ratuje tę grę i czyni ją chociaż troche grywalną. Piątka jest wciągająca i to dobra alternatywa dla RE4, ale i tak w sumie lepiej pograć w RE4. Coop kanapowy, coop online, Mercenaries w coopie też daje radę. Duży plus tej gry to to, że nie ma batmana japana Ady, która powraca w RE6 i sieje wiochę . Czarnucha jest bardzo spoko i tylko na PRO jest irytująca bo ma średnie AI, albo nas nie reanimuje na czas, czyli 3 sek. Nie chce mi się pisać bo jestem po robocie, ale gierka jest dobra, chociaż nie ma startu do czwórki. A i podoba mi się, że Cris mimo, że jest koksem to stęka, troche dyszy, sprawia wrażenie osoby, która potrafi się męczyć i to jest spoko. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi