Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

pack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

U:DF i U2 :D trofea wpadają jak głupie, w pierwszym platyna wpadła po trzech dniach, z U2 zejdzie mi się z tydzień, pikuś w poruwnaniu do ostatniej platyny którą był Mirror's Edge, uff, sie napociłem przy niej :)

Czas zmierzyć się wreszcie z Gran Turismo 5. :)

GT5 it's a bitch :P

Edytowane przez Sito
Opublikowano

U mnie też powrót do "staroci" czyli Resident Evil 5, Burnout Paradise i NFS Hot Pursuit. A na półce czeka ledwo zaczęte pól roku temu Killzone 3, oraz Trine 2 na dysku. Czy też w ogóle nie wkładane do konsoli GT5 i Team ICO Collection :( O Castlevanii i Bioshocku nie wspominam.

Opublikowano (edytowane)

Glownie fraguje w multi KZ3 .super multi,odskocznia od cod ktory troche juz nudzi:-) .

W obronie Helganu!:-)

Edytowane przez diolek
Opublikowano

Dead To Rights: Retribution. Gra zywcem wyjeta z epoki PS2 (modele postaci, ich poruszanie sie), a przypomnijmy tylko, ze na PS3 wyszla w 2009 r. Nie spodziewalem sie, ze bedzie miala rozbudowana fabule,a tu prosze :) Granie jako sporych rozmiarow psisko (Husky), wierny pomocnik naszego policjanta, tez sie fajnie sprawdza (nie ma jak to zagryzc kogos ;). Strzelanie, piesci i zeby w akcji.

Polecam, dostac mozna teraz za jakies grosze.

Opublikowano

Obecnie Uncharted 2 pierwszy raz na hard. Rewelacyjnie się w to gra i ledwo udaje mi się oderwać. Oj dobrze, że zaczynamy weekend, nie mogę w pracy wysiedzieć myśląc, że taki genialny tytuł w konsoli sobie leży.

Opublikowano

Binary Domain- pozytywne zaskoczenie, gra się bardzo przyjemnie, nawet mając w pamięci świeżo skończonego ME3. No i okazuje się, że Roger to jednak nie Kali, i od jego ocen (japońskich) gier nie zawsze trzeba odejmować ze dwa oczka ;)

Opublikowano

Małymi kroczkami przechodze Darksiders. Ciezko mi przysiasc do tej gry z powodu braku czasu, jak juz uruchomie to nie moge sie od tego cholerstwa oderwac :P. Dlatego ostatnio częściej szybkie partyjki w Fife 12/ Killzona 3 ;)

Opublikowano

Splinter Cell Trilogy - zrobiłem sobie powrót do przeszłości i nie żałuję. Bawię się tak samo dobrze jak w 2003. Świetna skradanka.

• Plusik 1
Opublikowano

Enslaved - trochę niedoceniona przygodówka, świetny design poziomów i w ogóle całej gry, fajny sam pomysł na grę. Troche wkurzają mnie momentami spadki animacji i doczytujące się czasem tekstury, ale i tak gra się super.

• Plusik 2
  • Minusik 1