Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

pack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wrocilem do GT5 gdzie czekaja mnie juz tylko wytrzymalosciowki ktore sa dla mnie troche nudnawe, mimo wszystko i tak jazda na kierwonicy w GT5 daje takie poklady frajdy jak zadna inna gra wyscigowa. Zaczalem takze Borderlands z plusa - gra mega kozak. Swietnie sie bawie. Oby wiecej FPS-ow z otwartym swiatem na poziomie!

Co do Machinarium to ukonczylem gre w 3 dni chyba po kilka sesji :) Jestem jednak fanem przygodowek point n click jeszcze od czasow dawnej epoki, czyli konca lat 80-tych i poczatku 90-tych :) Machianrium polecam kazdemu. Swietny tytul. Kapitalny klimat, grafika, zagadki. Fajnie jakby byl sequel :P

Opublikowano

Mecze, boostuje trofea w RE5 versus, bo skoro juz zaplacilem za to, niech chociaz wykorzystam do konca.

Zaczalem ogrywac wszystkie DLC do Borderlands, gra skoczona w 2009 r. a ja dopiero za nie sie wzialem.

W piatek zacznie sie obijanie pyskow w DoA 5 (o ile przesylka dojdzie).

Opublikowano

TOKYO JUNGLE do spółki z wyżej wymienionymi na tej stronie. No (pipi)a jak w to gram to leję non stop pod siebie. Brakowało mi poschizowanej azjatyckiej gry, bam! i pojawiło się TJ. Grafika to poziom ps2, ale gra jest interesująca - w sam raz na pojedyncze, przykładowo 30 minutowe partyjki. MAŁY PIES SZPIC ZAGRYZAJĄCY GEPARDA XD

Opublikowano

katuje Pro Evolution Soccer 2013, mialem nie kupowac przy premierze ale przy zlozeniu pre-orderu byla mozliwosc otrzymania limitowanego steelboxa, ktore przekonalo mnie do wylozenia $60.. Gra jest lepsza, ciekawsza, bardziej cieszy niz poprzedniczka 2012. Syndrom "jeszcze jednego" powrocil :)

Opublikowano (edytowane)

Obecnie ogrywam też Dead or Alive 5 (na zmiane z tym co brat ogrywa), zdecydowanie gra warta zakupu, i jak kolega mówi masakrująca kciuk. juz dawno tak dobrze nie bawiłem się przy bitce w "trzy de"...

Edytowane przez P-chan
Opublikowano

Jak II - od dwóch dni tkwię w jednym momencie gdzie mam zestrzelić hordę latających strażników. Hero mode nie jest trudny kiedy się ma Infinite Ammo, ale ten moment doprowadza nie do białej gorączki.