Wiolku 1 592 Opublikowano 9 października 2012 Opublikowano 9 października 2012 (edytowane) RDR - trochę olałem singla na rzecz mulit, które owszem jest miodne, ale też irytujące. Kontrola postaci jest okropna jak to bywa w produkcjach Rockstara. Oczywiście akcje, ja w niego 10 strzałów, a on jeden(śmierć) na porządku dziennym. Do tego kończę Machinarium, dodatek do Deus Exa, liznąłem Double dragon(mocno średnia gra). Tokyo Jungle póki co leży i czeka na lepsze czasy, Demons Souls z ostatnimi światami do ogarnięcia też. Ogólnie więc mam za dużo gier, a niedługo mam zamiar zassać Bulletstorma xd Edytowane 9 października 2012 przez Wiolku Cytuj
i_am_so_lame 6 Opublikowano 12 października 2012 Opublikowano 12 października 2012 Gram sobie w Afro Ninja ale ta gra mnie baaaaaaaaaaardzo wkurza Cytuj
Biały 55 Opublikowano 12 października 2012 Opublikowano 12 października 2012 Dishonored - mistrzostwo, tyle. Cytuj
i_am_so_lame 6 Opublikowano 12 października 2012 Opublikowano 12 października 2012 Dead Space 2 - nocą - ubrane słuchawki - strach się bać !! 3 Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 14 października 2012 Opublikowano 14 października 2012 Dishonored, pewnie skończę w środku tygodnia. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 14 października 2012 Opublikowano 14 października 2012 RDR Undead Nightmare - po skończeniu wątku głównego pogrywam on-line i staram się ubić kilka challenge'y. Cytuj
i_am_so_lame 6 Opublikowano 19 października 2012 Opublikowano 19 października 2012 Outland (z psn) oraz Dead Space 2 Cytuj
MEVEK 3 506 Opublikowano 19 października 2012 Opublikowano 19 października 2012 (edytowane) kończę platynować MGS 2. VR aktualnie MGS1 - strasznie trudne sa te, za sterami młodego Snake'a edit. o platynowany editt. aktualnie MGS 4 Edytowane 20 października 2012 przez 4 mE Cytuj
Figaro 8 214 Opublikowano 19 października 2012 Opublikowano 19 października 2012 RDR Undead Nightmare - po skończeniu wątku głównego pogrywam on-line i staram się ubić kilka challenge'y. Fajne DLC? Nie nuży? Ja gram w Tony Hawk Project 8. Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 19 października 2012 Opublikowano 19 października 2012 Dishonored i Heavy Rain Cytuj
Boomcio 4 052 Opublikowano 20 października 2012 Opublikowano 20 października 2012 Dishonored - wymiata !! Wieczorem zaczynam Doom bfg. Cytuj
dApo 313 Opublikowano 20 października 2012 Opublikowano 20 października 2012 (edytowane) obecnie bioshock 2 i czekam na ac3 oraz poszukuje dobrej okazji do kupna serii resistance (jakby ktoś widział jakąś ciekawą ofertę proszę o kontakt) Edytowane 20 października 2012 przez dApo Cytuj
Arkady 1 011 Opublikowano 21 października 2012 Opublikowano 21 października 2012 Po roku wróciłem do Dead Space 2, tym razem na Hardcore. Niezła jazda z dostępem amunicji, esencja survivalu. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 21 października 2012 Opublikowano 21 października 2012 Poziom Hardcore uczy wykorzystywania wszystkiego co się ma. Umiejętnie w dodatku. Ja wskoczyłem do Paradise City i robię tam mayhem. Nie jest to genialny Revenge, ale mimo wszystko daje radę jak to Burnouty mają w zwyczaju. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 21 października 2012 Opublikowano 21 października 2012 (edytowane) Darksiders - póki co bardzo przyjemne zaskoczenie. Jeśli gra utrzyma taki poziom do końca, i nie stanie się nużąca lub za łatwa, to poważnie zastanowię się nad kupnem kontynuacji. Typowy przykład produkcji gdzie wszystkie elementy nie są może genialne jako oddzielne rzeczy, ale jako całość bardzo mocno trzymają przy TV. Edytowane 21 października 2012 przez Wiolku Cytuj
TomekPopek21 0 Opublikowano 23 października 2012 Opublikowano 23 października 2012 JA teraz sięgam po klasyki z PSXone ostatnio na allegro zakupiłem Tekkena 3, Resident Evile Nemesis i planuję jeszcze dorwać Final Fantasy 8-10 ale za tego hiciora sporo sobie liczą nawet po tylu latach. Cytuj
SteelBryan666 0 Opublikowano 23 października 2012 Opublikowano 23 października 2012 Dirt 3 + Dark Souls + browar;-) Cytuj
MEVEK 3 506 Opublikowano 23 października 2012 Opublikowano 23 października 2012 JA teraz sięgam po klasyki z PSXone ostatnio na allegro zakupiłem Tekkena 3, Resident Evile Nemesis i planuję jeszcze dorwać Final Fantasy 8-10 ale za tego hiciora sporo sobie liczą nawet po tylu latach. w tym temacie to ja sie pochwale juz późno zakupionym metal gear solid do którego wrócę(cos czuje), po o platynowaniu MGS 4. dziś ogrywam AKT 4, który tylko mnie utwierdza w tym fakcie Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 23 października 2012 Opublikowano 23 października 2012 Ostatnio tylko Fifa 13 okazjonalnie. Zazwyczaj nie mam czasu na granie, a jeśli już to znajdę chwilkę na 2-3 meczyki online lub w karierze. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 25 października 2012 Opublikowano 25 października 2012 (edytowane) Deus Ex: Human Revolution, zrobiłem z trzy misje plus kilka pobocznych i chyba sobie daruję :confused: nudy jak uj, a myślałem, że to must have xD Driver: SF, szału nie ma, ale można pograć. Jakieś tam trofea muszę jeszcze wbić i zabiorę się za jakieś lepsze wyścigi. Szkoda tylko, że z rana mało ludzi gra LBP Edytowane 25 października 2012 przez Yakubu Cytuj
a_di1 9 Opublikowano 25 października 2012 Opublikowano 25 października 2012 Borderlands 2 - po raz 2 (mega miód) Cytuj
Disvertigo 7 Opublikowano 25 października 2012 Opublikowano 25 października 2012 Killzone HD RE5 Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 27 października 2012 Opublikowano 27 października 2012 inFamous- świetne poruszanie się po mieście, szczególnie za połową gry. Efektowne walki, ale nużące na dłuższą metę. Chociaż te efekty świetlne chyba nigdy mi się nie znudzą. Cele misji są w miarę różnorodne (szczególnie w porównaniu do Assassina 1 który też jakoś w tamtym okresie wyszedł). Strasznie wkurzający polski dubbing i ruchy bohaterów. Ale widzę w filmikach z sequela, że w nim jest już o niebo lepiej. No i wstawki komiksowe na duży plus. Jest w nich coś, dzięki czemu chce się je oglądać. Cytuj
Gość Opublikowano 28 października 2012 Opublikowano 28 października 2012 Deus Ex: Human Revolution, zrobiłem z trzy misje plus kilka pobocznych i chyba sobie daruję :confused: nudy jak uj, a myślałem, że to must have xD Oo, nareszcie ktoś, kto trzeźwo ocenia tą grę Dla mnie to samo, mimo, że lubuje się w tzw. "grach na poziomie", to jednak też do mnie DE nie przemówił. Obecnie dużo tytułów wysypało, a tu przecież we wtorek AC III :o : PES 2013 non stop, giery z Plusa + zerkające i nieodpalone jeszcze The Darkness II. Jest dobrze, wszak na horyzoncie jeszcze NfS i Okami HD. @Hrubaz: nie no, między AC a inFamous 2 lata różnicy. Cytuj
dApo 313 Opublikowano 28 października 2012 Opublikowano 28 października 2012 (edytowane) Deus Ex: Human Revolution, zrobiłem z trzy misje plus kilka pobocznych i chyba sobie daruję :confused: nudy jak uj, a myślałem, że to must have xD Oo, nareszcie ktoś, kto trzeźwo ocenia tą grę Dla mnie to samo, mimo, że lubuje się w tzw. "grach na poziomie", to jednak też do mnie DE nie przemówił. Obecnie dużo tytułów wysypało, a tu przecież we wtorek AC III :o : PES 2013 non stop, giery z Plusa + zerkające i nieodpalone jeszcze The Darkness II. Jest dobrze, wszak na horyzoncie jeszcze NfS i Okami HD. @Hrubaz: nie no, między AC a inFamous 2 lata różnicy. też mnie nudziła gierka na samym początku, dlatego zaczynałem ją 3 razy... później jest o wiele lepiej. Jak się wkręcisz w główny wątek to trudno było mi się oderwać od gry. wracając do tematu. to czekam do wtorku/środy na ac3 w między czasie pogrywam w co się da [; Edytowane 28 października 2012 przez dApo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi