Yakubu 3 047 Opublikowano 18 grudnia 2012 Opublikowano 18 grudnia 2012 Dead Space, dobry niestarzejący się szpil. A pamiętam jak za pierwszym razem jakieś dwa lata temu odbiłem się od niego jak od ściany. Spoko się gra, dobrze, że nie straszy, bo pewnie nie chciałbym skończyć Cytuj
Arkady 1 011 Opublikowano 18 grudnia 2012 Opublikowano 18 grudnia 2012 Jak tylko ściągnę 19 patchy to zacznę grać w GT5 :] 1 Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 18 grudnia 2012 Opublikowano 18 grudnia 2012 Jak tylko ściągnę 19 patchy to zacznę grać w GT5 :] Właśnie, mam na 2-3 tygodnie GT5 od brata - opłaca się odpalać, zdążę pograć? Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 18 grudnia 2012 Opublikowano 18 grudnia 2012 Opłaca się odpalać i pomęczyć się z łatkami oraz opcjonalnie z instalką. Ja głównie szpilam teraz w THPS HD z promocji, a w ramach urozmaicenia odpalam NFS Most Wanted i Dragon Ball Budokai Collection. Cytuj
Elektro78 1 Opublikowano 19 grudnia 2012 Opublikowano 19 grudnia 2012 Wczoraj w nocy skończyłem LIMBO. Muszę przyznać że gra mega kozak. Klimat gry ciężki i mroczny(kojarzy mi się z filmami Burtona) ale to chyba świadczy o jego sile. Do tego całkiem przyjemne łamigłówki. Naprawdę gorąco polecam zwłaszcza że w plusie można ograć za darmo a warto. Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 19 grudnia 2012 Opublikowano 19 grudnia 2012 Ja po skończeniu Darksiders 2, zabrałem się za 2 część Ratcheta z kolekcji HD na przemian z Gravity Rush z PS+ Od soboty zaczynam Asisyna 3, a po nim na tapetę idą czekające na półkach Śpiące Psiaki i Testament Sherlocka Holemsa. Nie wspominam nawet o darmowych grach z PS+ czy zaległościach typu (Hitman, Dishonored, RE6), masakra ile tego jest... Cytuj
haloogen 5 Opublikowano 20 grudnia 2012 Opublikowano 20 grudnia 2012 Wczoraj w nocy skończyłem LIMBO. Muszę przyznać że gra mega kozak. Klimat gry ciężki i mroczny(kojarzy mi się z filmami Burtona) ale to chyba świadczy o jego sile. Do tego całkiem przyjemne łamigłówki. Naprawdę gorąco polecam zwłaszcza że w plusie można ograć za darmo a warto. Miałem identyczne odczucia, gdy kończyłem go na Xklocu - klimat Burton'a wylewał się z ekranu. Takie gry dzisiaj to rzadkość. Wciągnęła mnie głównie klimatem i design'em. Koniec gadania - chyba pyknę jeszcze raz, tym razem na Plejce. Cytuj
Arkady 1 011 Opublikowano 20 grudnia 2012 Opublikowano 20 grudnia 2012 Jak tylko ściągnę 19 patchy to zacznę grać w GT5 :] Właśnie, mam na 2-3 tygodnie GT5 od brata - opłaca się odpalać, zdążę pograć? Ściągało mi się 4 godziny Opłaca się jak się lubi takie wyścigi, Ja trochę pograłem i jednak wolę arcadowego Burnouta Gram ponownie w MGS 4 i sporadycznie w GT5 Cytuj
zalef88 53 Opublikowano 20 grudnia 2012 Opublikowano 20 grudnia 2012 Z racji tego, że mam ostatnio sporo wolnego czasu to zabrałem się za multi Homefront, THPS HD i Child of Eden. Cytuj
dApo 313 Opublikowano 20 grudnia 2012 Opublikowano 20 grudnia 2012 W powietrzu unosi się zapach świąt, mnóstwo wolnego czasu (ostatnia szychta w tym roku padła wczoraj ), by umilić sobie ten nudny okres bo jak widać w TV nic nie leci (Kevin był za wcześnie.... to nie to samo ;/), to dorwałem się do Fallout: New Vegas. Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 20 grudnia 2012 Opublikowano 20 grudnia 2012 W powietrzu unosi się zapach świąt, mnóstwo wolnego czasu (ostatnia szychta w tym roku padła wczoraj ), by umilić sobie ten nudny okres bo jak widać w TV nic nie leci (Kevin był za wcześnie.... to nie to samo ;/), to dorwałem się do Fallout: New Vegas. To masz dobrze. Nie wiem czy masz już swój dom i rodzinę ale u mnie święta to latanie pomiędzy rodzicami, teściami, ciociami i co ? i we własnej chacie to praktycznie się tylko nocuje w święta, więc średnio z nadrobieniem u mnie zaległości. sorra za OT Cytuj
maztika 36 Opublikowano 20 grudnia 2012 Opublikowano 20 grudnia 2012 W powietrzu unosi się zapach świąt, mnóstwo wolnego czasu (ostatnia szychta w tym roku padła wczoraj ), by umilić sobie ten nudny okres bo jak widać w TV nic nie leci (Kevin był za wcześnie.... to nie to samo ;/), to dorwałem się do Fallout: New Vegas. pozdrawiam kolegę górnika! żeby nie było offtopa: Staram się skończyć Kingdom of Amalur, już dużo nie zostało. Faktycznie łatwy, ale bardzo wciągający RPG. RE6 (ostatnia kampania) / Darkness 2 (nietknięte) / BF3 ciągle i ciągle Cytuj
vip77 237 Opublikowano 21 grudnia 2012 Opublikowano 21 grudnia 2012 (edytowane) W powietrzu unosi się zapach świąt, mnóstwo wolnego czasu (ostatnia szychta w tym roku padła wczoraj ), by umilić sobie ten nudny okres bo jak widać w TV nic nie leci (Kevin był za wcześnie.... to nie to samo ;/), to dorwałem się do Fallout: New Vegas. spokojnie kevin jeszcze raz bedzie w swieta a gram w "pop.ierdolki" z promoocji (tokyo jungle, podroz, unfinished swan) Edytowane 21 grudnia 2012 przez vip77 Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 21 grudnia 2012 Opublikowano 21 grudnia 2012 (edytowane) Mam za dużo gier i nie wiem co grać Obecnie kończę Batmana i XCOM+Far Cry 3 Edytowane 21 grudnia 2012 przez Lionel Cytuj
Czimeq 43 Opublikowano 21 grudnia 2012 Opublikowano 21 grudnia 2012 RE6 - kampania na professional i mercenaries (jak ktoś chce pograć to może pisać póki mam ) jak już z nim skończę to zacznę w końcu Blura Cytuj
Gość Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 Na Święta combo zaległościowe: Lollipop Chainsaw, Spec Ops, TTT2, Hitman. Później jeszcze dwa starocie i od nowego roku 5 hiciorów i czas na PS4. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 Cały czas Resident Evil 5 GE. Chyba splatynuję. Cytuj
assassine 1 724 Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 W lepienie uszek. Mam nadzieję na wbicie platyny 1 1 Cytuj
jakbu 168 Opublikowano 23 grudnia 2012 Opublikowano 23 grudnia 2012 Gran Turismo 5, Virtua Fighter 5, The Saboteur (w trakcie platynki). Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 23 grudnia 2012 Opublikowano 23 grudnia 2012 Zabrałem się za największe zaległości 2012. Najpierw idzie Borderlands 2. Jedynkę uwielbiam, przeszedłem cztery razy na różnych platformach. I wciąż gram w Okami HD w którym chce zrobić 100%. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 23 grudnia 2012 Opublikowano 23 grudnia 2012 Skyrim, swiatecznie. Koncze platyne, ktora przekladam i przekladam caly czas... Cytuj
Gość Opublikowano 24 grudnia 2012 Opublikowano 24 grudnia 2012 87% Lollipop Chainsaw. Trza skończyć bo czeka prawie 80% Spec Ops: The Line i świeży TTT2. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi