Opublikowano 18 grudnia 201212 l Dead Space, dobry niestarzejący się szpil. A pamiętam jak za pierwszym razem jakieś dwa lata temu odbiłem się od niego jak od ściany. Spoko się gra, dobrze, że nie straszy, bo pewnie nie chciałbym skończyć
Opublikowano 18 grudnia 201212 l Jak tylko ściągnę 19 patchy to zacznę grać w GT5 :] Właśnie, mam na 2-3 tygodnie GT5 od brata - opłaca się odpalać, zdążę pograć?
Opublikowano 18 grudnia 201212 l Opłaca się odpalać i pomęczyć się z łatkami oraz opcjonalnie z instalką. Ja głównie szpilam teraz w THPS HD z promocji, a w ramach urozmaicenia odpalam NFS Most Wanted i Dragon Ball Budokai Collection.
Opublikowano 19 grudnia 201212 l Wczoraj w nocy skończyłem LIMBO. Muszę przyznać że gra mega kozak. Klimat gry ciężki i mroczny(kojarzy mi się z filmami Burtona) ale to chyba świadczy o jego sile. Do tego całkiem przyjemne łamigłówki. Naprawdę gorąco polecam zwłaszcza że w plusie można ograć za darmo a warto.
Opublikowano 19 grudnia 201212 l Ja po skończeniu Darksiders 2, zabrałem się za 2 część Ratcheta z kolekcji HD na przemian z Gravity Rush z PS+ Od soboty zaczynam Asisyna 3, a po nim na tapetę idą czekające na półkach Śpiące Psiaki i Testament Sherlocka Holemsa. Nie wspominam nawet o darmowych grach z PS+ czy zaległościach typu (Hitman, Dishonored, RE6), masakra ile tego jest...
Opublikowano 20 grudnia 201212 l Wczoraj w nocy skończyłem LIMBO. Muszę przyznać że gra mega kozak. Klimat gry ciężki i mroczny(kojarzy mi się z filmami Burtona) ale to chyba świadczy o jego sile. Do tego całkiem przyjemne łamigłówki. Naprawdę gorąco polecam zwłaszcza że w plusie można ograć za darmo a warto. Miałem identyczne odczucia, gdy kończyłem go na Xklocu - klimat Burton'a wylewał się z ekranu. Takie gry dzisiaj to rzadkość. Wciągnęła mnie głównie klimatem i design'em. Koniec gadania - chyba pyknę jeszcze raz, tym razem na Plejce.
Opublikowano 20 grudnia 201212 l Jak tylko ściągnę 19 patchy to zacznę grać w GT5 :] Właśnie, mam na 2-3 tygodnie GT5 od brata - opłaca się odpalać, zdążę pograć? Ściągało mi się 4 godziny Opłaca się jak się lubi takie wyścigi, Ja trochę pograłem i jednak wolę arcadowego Burnouta Gram ponownie w MGS 4 i sporadycznie w GT5
Opublikowano 20 grudnia 201212 l Z racji tego, że mam ostatnio sporo wolnego czasu to zabrałem się za multi Homefront, THPS HD i Child of Eden.
Opublikowano 20 grudnia 201212 l W powietrzu unosi się zapach świąt, mnóstwo wolnego czasu (ostatnia szychta w tym roku padła wczoraj ), by umilić sobie ten nudny okres bo jak widać w TV nic nie leci (Kevin był za wcześnie.... to nie to samo ;/), to dorwałem się do Fallout: New Vegas.
Opublikowano 20 grudnia 201212 l W powietrzu unosi się zapach świąt, mnóstwo wolnego czasu (ostatnia szychta w tym roku padła wczoraj ), by umilić sobie ten nudny okres bo jak widać w TV nic nie leci (Kevin był za wcześnie.... to nie to samo ;/), to dorwałem się do Fallout: New Vegas. To masz dobrze. Nie wiem czy masz już swój dom i rodzinę ale u mnie święta to latanie pomiędzy rodzicami, teściami, ciociami i co ? i we własnej chacie to praktycznie się tylko nocuje w święta, więc średnio z nadrobieniem u mnie zaległości. sorra za OT
Opublikowano 20 grudnia 201212 l W powietrzu unosi się zapach świąt, mnóstwo wolnego czasu (ostatnia szychta w tym roku padła wczoraj ), by umilić sobie ten nudny okres bo jak widać w TV nic nie leci (Kevin był za wcześnie.... to nie to samo ;/), to dorwałem się do Fallout: New Vegas. pozdrawiam kolegę górnika! żeby nie było offtopa: Staram się skończyć Kingdom of Amalur, już dużo nie zostało. Faktycznie łatwy, ale bardzo wciągający RPG. RE6 (ostatnia kampania) / Darkness 2 (nietknięte) / BF3 ciągle i ciągle
Opublikowano 21 grudnia 201212 l W powietrzu unosi się zapach świąt, mnóstwo wolnego czasu (ostatnia szychta w tym roku padła wczoraj ), by umilić sobie ten nudny okres bo jak widać w TV nic nie leci (Kevin był za wcześnie.... to nie to samo ;/), to dorwałem się do Fallout: New Vegas. spokojnie kevin jeszcze raz bedzie w swieta a gram w "pop.ierdolki" z promoocji (tokyo jungle, podroz, unfinished swan) Edytowane 21 grudnia 201212 l przez vip77
Opublikowano 21 grudnia 201212 l Mam za dużo gier i nie wiem co grać Obecnie kończę Batmana i XCOM+Far Cry 3 Edytowane 21 grudnia 201212 l przez Lionel
Opublikowano 21 grudnia 201212 l RE6 - kampania na professional i mercenaries (jak ktoś chce pograć to może pisać póki mam ) jak już z nim skończę to zacznę w końcu Blura
Opublikowano 22 grudnia 201212 l Na Święta combo zaległościowe: Lollipop Chainsaw, Spec Ops, TTT2, Hitman. Później jeszcze dwa starocie i od nowego roku 5 hiciorów i czas na PS4.
Opublikowano 23 grudnia 201212 l Gran Turismo 5, Virtua Fighter 5, The Saboteur (w trakcie platynki).
Opublikowano 23 grudnia 201212 l Zabrałem się za największe zaległości 2012. Najpierw idzie Borderlands 2. Jedynkę uwielbiam, przeszedłem cztery razy na różnych platformach. I wciąż gram w Okami HD w którym chce zrobić 100%.
Opublikowano 23 grudnia 201212 l Skyrim, swiatecznie. Koncze platyne, ktora przekladam i przekladam caly czas...
Opublikowano 24 grudnia 201212 l 87% Lollipop Chainsaw. Trza skończyć bo czeka prawie 80% Spec Ops: The Line i świeży TTT2.