Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

pack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dead Space, dobry niestarzejący się szpil. A pamiętam jak za pierwszym razem jakieś dwa lata temu odbiłem się od niego jak od ściany. Spoko się gra, dobrze, że nie straszy, bo pewnie nie chciałbym skończyć

Opublikowano

Opłaca się odpalać i pomęczyć się z łatkami oraz opcjonalnie z instalką.

Ja głównie szpilam teraz w THPS HD z promocji, a w ramach urozmaicenia odpalam NFS Most Wanted i Dragon Ball Budokai Collection.

Opublikowano

Wczoraj w nocy skończyłem LIMBO. Muszę przyznać że gra mega kozak. Klimat gry ciężki i mroczny(kojarzy mi się z filmami Burtona) ale to chyba świadczy o jego sile. Do tego całkiem przyjemne łamigłówki. Naprawdę gorąco polecam zwłaszcza że w plusie można ograć za darmo a warto.

Opublikowano

Ja po skończeniu Darksiders 2, zabrałem się za 2 część Ratcheta z kolekcji HD na przemian z Gravity Rush z PS+

Od soboty zaczynam Asisyna 3, a po nim na tapetę idą czekające na półkach Śpiące Psiaki i Testament Sherlocka Holemsa. Nie wspominam nawet o darmowych grach z PS+ czy zaległościach typu (Hitman, Dishonored, RE6), masakra ile tego jest...

Opublikowano

Wczoraj w nocy skończyłem LIMBO. Muszę przyznać że gra mega kozak. Klimat gry ciężki i mroczny(kojarzy mi się z filmami Burtona) ale to chyba świadczy o jego sile. Do tego całkiem przyjemne łamigłówki. Naprawdę gorąco polecam zwłaszcza że w plusie można ograć za darmo a warto.

Miałem identyczne odczucia, gdy kończyłem go na Xklocu - klimat Burton'a wylewał się z ekranu. Takie gry dzisiaj to rzadkość. Wciągnęła mnie głównie klimatem i design'em. Koniec gadania - chyba pyknę jeszcze raz, tym razem na Plejce.

Opublikowano

Jak tylko ściągnę 19 patchy to zacznę grać w GT5 :]

Właśnie, mam na 2-3 tygodnie GT5 od brata - opłaca się odpalać, zdążę pograć?

Ściągało mi się 4 godziny :D Opłaca się jak się lubi takie wyścigi, Ja trochę pograłem i jednak wolę arcadowego Burnouta :)

Gram ponownie w MGS 4 i sporadycznie w GT5

Opublikowano

W powietrzu unosi się zapach świąt, mnóstwo wolnego czasu (ostatnia szychta w tym roku padła wczoraj :D), by umilić sobie ten nudny okres bo jak widać w TV nic nie leci (Kevin był za wcześnie.... to nie to samo ;/), to dorwałem się do Fallout: New Vegas.

Opublikowano

W powietrzu unosi się zapach świąt, mnóstwo wolnego czasu (ostatnia szychta w tym roku padła wczoraj :D), by umilić sobie ten nudny okres bo jak widać w TV nic nie leci (Kevin był za wcześnie.... to nie to samo ;/), to dorwałem się do Fallout: New Vegas.

To masz dobrze. Nie wiem czy masz już swój dom i rodzinę ale u mnie święta to latanie pomiędzy rodzicami, teściami, ciociami i co ? i we własnej chacie to praktycznie się tylko nocuje w święta, więc średnio z nadrobieniem u mnie zaległości. sorra za OT :)

Opublikowano

pozdrawiam kolegę górnika! :)

żeby nie było offtopa:

Staram się skończyć Kingdom of Amalur, już dużo nie zostało. Faktycznie łatwy, ale bardzo wciągający RPG.

RE6 (ostatnia kampania) / Darkness 2 (nietknięte) / BF3 ciągle i ciągle

Opublikowano (edytowane)

spokojnie kevin jeszcze raz bedzie w swieta a gram w "pop.ierdolki" z promoocji (tokyo jungle, podroz, unfinished swan)

Edytowane przez vip77
Gość Szprota
Opublikowano (edytowane)

Mam za dużo gier i nie wiem co grać :(

Obecnie kończę Batmana i XCOM+Far Cry 3

Edytowane przez Lionel
Opublikowano

Na Święta combo zaległościowe: Lollipop Chainsaw, Spec Ops, TTT2, Hitman. Później jeszcze dwa starocie i od nowego roku 5 hiciorów i czas na PS4.

Opublikowano

Zabrałem się za największe zaległości 2012. Najpierw idzie Borderlands 2. Jedynkę uwielbiam, przeszedłem cztery razy na różnych platformach. I wciąż gram w Okami HD w którym chce zrobić 100%.

Opublikowano

87% Lollipop Chainsaw. Trza skończyć bo czeka prawie 80% Spec Ops: The Line i świeży TTT2.