Yap 2 794 Opublikowano 24 grudnia 2012 Opublikowano 24 grudnia 2012 Lost in Nightmares i Desperate Escape w RE 5 GE. Jest wszystko - klimat i sieczka. Cytuj
astex 1 Opublikowano 25 grudnia 2012 Opublikowano 25 grudnia 2012 Obecnie przebywam na urlopie w UK u teściów w Liverpoolu i pistanowilem odwiedzic gamecentery i wyhaczylem COD MW3, GR Future Soldier, Resistance 3 i Rage za 30£ do tego jutro jeszcze chyba dokupię NBA 2k13 tak więc jak skończę AC3 to bedzie w co grać w wolnej chwili. No i rzecz jasna Fifa 13 online niemalze codziennie jak tylko znajdę się już w domu Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 26 grudnia 2012 Opublikowano 26 grudnia 2012 (edytowane) Przestawiłem się póki co na Dead or Alive 5. Świetna bijatyka. Edytowane 26 grudnia 2012 przez Nemesis US Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 26 grudnia 2012 Opublikowano 26 grudnia 2012 Crysis 2, drugie podejście. Za pierwszym razem wynudził mnie ten tytuł maksymalnie, nie doszedłem nawet do 3 misji. Tym razem bardzo mi się spodobało i brnę dalej zaciekawiony światem przedstawionym w grze. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 26 grudnia 2012 Opublikowano 26 grudnia 2012 Ja wczoraj też miałem się za to zabrać, ale przez pomyłkę włączyłem Deus Ex'a i platynuję ten prześwietny tytuł. Klimat i ogrom rzeczy do zrobienia jest tak masywny, że jak na grę action-stealth nie można się nudzić nawet przez chwilę. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 26 grudnia 2012 Opublikowano 26 grudnia 2012 Hitman Absolution. Łysolec powraca w wielkim stylu. Tylko grać i grać. Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 26 grudnia 2012 Opublikowano 26 grudnia 2012 Dead Space 2- jestem w 5 rozdziale. Bardzo dobra gra, bardzo przyjemnie się gra, główny bohater przemówił, różnorodne miejscówki, kilka nowych broni i wrogów (IMO trafionych w dziesiątkę), ciągle dobry klimat skupiający się bardziej wokół Unitologów, przyjemne walki z Bossami i akcje rodem z Uncharted. Wzorowy sequel jak na razie. Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 26 grudnia 2012 Opublikowano 26 grudnia 2012 Assassin's Creed Brotherhood. Wziąłem się za ogrywanie staroci. Świetnych staroci trzeba dodać. Gra ma klimat i świetną mechanikę, plus urokliwe miejscówki. Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 27 grudnia 2012 Opublikowano 27 grudnia 2012 Crysis 2, drugie podejście. Za pierwszym razem wynudził mnie ten tytuł maksymalnie, nie doszedłem nawet do 3 misji. Tym razem bardzo mi się spodobało i brnę dalej zaciekawiony światem przedstawionym w grze. Edit: na półeczce leżało nie ruszone od prawie tygodnia DMC Collection. Dziś włączyłem, od tak, "jedynkę" w którą grałem ostatni raz z 6 lat temu i było to przejście "na szybko" więc nie wiele pamiętam z tej gry... słucham tej muzyki, patrzę na lokację i przeciwników i zagłębiam się w klimat i leże - geniusz! Crysis leci na odstrzał i czeka na przejście DMC. Cytuj
a_di1 9 Opublikowano 27 grudnia 2012 Opublikowano 27 grudnia 2012 Dark Souls: Prepare to Die Edition Zrobiłem mały test Dead Island i ta chwilowo musi poczekać na ukończenie DS Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 30 grudnia 2012 Opublikowano 30 grudnia 2012 Tymczasowa zmiana platformy, w czytniku Anczarted 1, na półce reszta części i Killzone 2, do porówania jeszcze Ico Collection. Jest w co grać na jakiś czas Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 4 stycznia 2013 Opublikowano 4 stycznia 2013 DMC2 - odkąd sięgam pamięcią nie grałem w tak spier.dolony tytuł. Omijać z daleka, nie wiem co mnie podkusiło żeby odpalić to. 1 Cytuj
Kszaqu 12 Opublikowano 4 stycznia 2013 Opublikowano 4 stycznia 2013 Guardians of The Middle Earth, a w przerwach Motorstorm Apokalipsa Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 4 stycznia 2013 Opublikowano 4 stycznia 2013 (edytowane) RE6 - najgorsza gra z grupy AAA w jaką grałem. Omijać szerokim łukiem i odpalać tylko wtedy jak Wam za to (pipi) zapłacą. Japoński deweloping dla mnie nie istnieje. @ below no kur/wa jak nie jak tak Edytowane 4 stycznia 2013 przez Kalinho_PL Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 4 stycznia 2013 Opublikowano 4 stycznia 2013 Ale platynę pewnie wbijesz, c'nie ? Ja po skompletowaniu pucharków w Most Wanted, zamierzam wrócić do RE6 właśnie. W między czasie odpalając multi w NfS, masterować kolejnych skoczków w THPS i tłuc się w DBZ. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 5 stycznia 2013 Opublikowano 5 stycznia 2013 Znowu wróciłem do Deus Exa. Tym razem jednak bez zbędnej zabawy morduję wszystkich. Utracone w ten sposób XP rekompensuję sobie glitchem, choć proces ten jest żmudny i wkurwiający, a poza komputerem Jensena ciężko znaleźć lepsze miejsce do tego. Jestem już w Tai Yong Medical i jeszcze nie było lepszego miejsca do nabijania doświadczenia. Cytuj
dApo 313 Opublikowano 5 stycznia 2013 Opublikowano 5 stycznia 2013 (edytowane) zrobiłem coś czego nie lubię robić.... pozaczynałem 3 gry.... Dead Space 2(dobre 6 miesięcy się męczę), Batman:AC, Fallout:NV i GoWy (w sumie to napoczęta tylko pierwsza część). Gram jak mi się podoba ;/ ogólnie jak mnie BF wkqrwi co nie jest trudne Edytowane 5 stycznia 2013 przez dApo Cytuj
MEVEK 3 506 Opublikowano 6 stycznia 2013 Opublikowano 6 stycznia 2013 (edytowane) muszę przyznać, ze tez nie lubię takich akcji, jak masterowanie 2 tytułów w jednym czasie(nie pozwala mi sie to odpowiednio dobrze skopić i tym samym wciągnąć w klimat gry), dlatego postanowiłem skończyć platynowanie TTT2 oraz LBP2 właśnie dziś, jeszcze przed pól-nocą. a przy okazji próbuje, postaram sie pobić rekord pana daras'a w jakim tam stopniu: Wpadły mi dziś 2 proste platyny: Uncharted: Złota Otchłań i NFS: Most Wanted. Już Grzesiowi wysłałem info. Obie oceniam 4/10 pod względem trudności. BTW: pierwszy raz wpadły mi 2 platy w jeden dzień. Komu się udała ta sztuka? :blum1: edit. Far Cry 3: musi poczekać do piątku Edytowane 7 stycznia 2013 przez MEVEK Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 8 stycznia 2013 Opublikowano 8 stycznia 2013 WWE 13 (Attitude Era !!!!!) Borderlands (nawet, nawet, ale wnerwiają mnie te gadające robociki) Mass Effect 2 (zaraz instaluję i mam nadzieję się nie zawieść) Dead Island (kurde, zaraz za REmake wciąż ideał zombiakowych gierek) Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 8 stycznia 2013 Opublikowano 8 stycznia 2013 To może coop Bordera? Też za jakiś czas mam zamiar ukończyc 1 Obecnie: Kończę Platynowac Far Cry 3 i Mortal Kombat Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 11 stycznia 2013 Opublikowano 11 stycznia 2013 Border poszedł na półke, bo Mass Effect jest tak zaje.bisty, że głowa mała. Czuję się jakbym grał w kosmiczne epopeje z najlepszego okresu lat 90. 1 Cytuj
MEVEK 3 506 Opublikowano 11 stycznia 2013 Opublikowano 11 stycznia 2013 (edytowane) the Unfinished Swan - świetna produkcja, którą z przyjemnością stawiam obok Journey i Limbo. o dziwo drugi rozdział jest troszeczkę przy długi i nudny, ale sam początek i 3 rozdział , gdzie aktualnie jestem pozytywnie mnie zaskakują swoja innowacyjnością - pieką kolorystyka, dizajn, w ogolę cały pomysł jest wyczesany z tym rzucaniem baniek z farba, dopracowane sterowanie movem, znajdzki i smaczki, klimat, jak diabli. polecam.. Edytowane 15 stycznia 2013 przez MEVEK 1 Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 12 stycznia 2013 Opublikowano 12 stycznia 2013 Od miesiaca juz Red Alert 3. Alez ta gra jest dluga i wymagajaca. Jako ze mam chrapke na platyne robie w grze rzeczy, ktorych normalny gracz nie zrobi.Jeszcze tylko wszystkie kampanie online ze znajomkiem i jakas (pipi)ka i bedzie po krzyku. Nabylem za cene 2 bochenkow chleba przedpotopowa produkcje Stormrise. Znowu nie bedze z kim grac po sieci Cytuj
assassine 1 724 Opublikowano 13 stycznia 2013 Opublikowano 13 stycznia 2013 Całkiem sympatyczny ten multi GoW'a. Dostarcza mi od wczoraj radochy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi