Gość Szprota Opublikowano 13 stycznia 2013 Opublikowano 13 stycznia 2013 Miałem skończyć i platynować Borderlands,ale nie moge ta gra w porównaniu do Borderlands 2 wydaje sie strasznie nudna i "niepełnosprawna" w niektórych aspektach i jeszcze na domiar złego misje mi sie zdublowaly których oddać nie mogę więc o platynie moge pomarzyć więc wróciłem do Borderlands 2 i tam skupie swoje siły na platynie Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 13 stycznia 2013 Opublikowano 13 stycznia 2013 Kończę RDR(fabułę, 72% gry), chcę zacząć Vanquish(ZA DARMO) albo iść kupić Castlevanie LOS. Co do tej pierwszej. Ostatnie zadania to coś pięknego/oryginalnego/niespotykanego - powrót do macierzy, jak bym grał od nowa ... i czuć, że coś się wydarzy, chyba. Przed GTAV będę chciał jeszcze skończyć Undead Nightmare. Cytuj
Igor67 139 Opublikowano 13 stycznia 2013 Opublikowano 13 stycznia 2013 Lollipop chainsaw niezła jatka :-D Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 15 stycznia 2013 Opublikowano 15 stycznia 2013 Cykl Uncharted, część druga. Przyjemna i lekka gra z ciekawą, aczkolwiek dość przewidywalną fabułą i dobrze nakreślonymi postaciami. Żeby nie było tak różowo -gra nie jest dość nierówna, w wielu miejscach rzucają się w oczy uproszczenia zastosowane przez twórców, m.in. przechadzka po wiosce w górach Na chwilę obecną ciężko mi powiedzieć, która do tej pory część jest ciekawsza, obie ładnie się prezentują, ale widać wyraźny skok technologiczny w sequelu. W jedynce na pewno strzelanie było do niczego (magazynek w przeciwnika, a on nadal stoi...), na szczęście uległo to poprawie w dwójce. Widać też schematyczność historii w obu częściach. Zobaczę, co trójka przyniesie Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 15 stycznia 2013 Opublikowano 15 stycznia 2013 Vanquish - gra dziwna jak diabli, ale myślę, że po ogarnięciu systemu, który na dobrą sprawę nie da się przyswoić po tutorialu, dam radę wciągnąć się na tyle by ubić platynę. A ta słyszałem jest dość wymagająca więc to mnie cieszy. Cytuj
Arkady 1 011 Opublikowano 15 stycznia 2013 Opublikowano 15 stycznia 2013 Mass Effect, włączyłem wczoraj na chwilę i na liczniku mam ponad 3h, już dawno nie wciągnęła mnie tak gra. 1 Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 15 stycznia 2013 Opublikowano 15 stycznia 2013 PES2013 - offline, online, najlepsza piłka kopana generacji XCOM - powiew ery amigi na ps3 Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 15 stycznia 2013 Opublikowano 15 stycznia 2013 (edytowane) Bioshock 2 z plusa - nie porywa mnie, strasznie dziwna gra, chaotyczna walka, dziwny klimat. Moze inne by byly odczucia, gdybym gral w jedynke. No coz, moze dadza jeszcze w plusie EDIT: No, powoli sie wkrecam, nie jest jednak tak zle, ale i tak szkoda ze nie ogralem wczesniej jedynki Edytowane 16 stycznia 2013 przez genjuro Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 16 stycznia 2013 Opublikowano 16 stycznia 2013 (edytowane) Wczoraj skończyłem limbo - nic ciekawego, a tyle się naczytałem o geniuszu tego tytułu. Odpaliłem potem dosłownie na 10 minut bioshocka 2 - tragiczny twór graficzny i gameplay'owy, nie przekonał mnie do siebie ten tytuł i poczeka na lepsze czasy (gorszej grafiki niż w B1 nie potrafie zrozumieć) więc do zakupu DmC cisnę po raz drugi Crysisa 2 na SS. Genialny tytuł, najlepszy fps( FPS jako strzelanina stricte) w jakiego chyba kiedykolwiek grałem. Ciekawe czy "trójka" dorówna temu szpilowi. Edytowane 16 stycznia 2013 przez XM16E1 Cytuj
Kszaqu 12 Opublikowano 18 stycznia 2013 Opublikowano 18 stycznia 2013 (edytowane) Killzone 3 po sieci Taka niezobowiązująca młucka Edytowane 18 stycznia 2013 przez Kszaqu Cytuj
Boone 31 Opublikowano 18 stycznia 2013 Opublikowano 18 stycznia 2013 Shadows of The Damned - nadrabianie zaległości ciąg dalszy. Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 18 stycznia 2013 Opublikowano 18 stycznia 2013 Crysis, czyli szybki szpil wymaksowany w 2 dni Gralo sie fajnie, koncowe misje w bazie obcych sa niestety gorsze. Mozna zagrac, porzadna 7. Shaun White Snowboarding, stare jak swiat Dopiero dzis zaczalem i jest tak sobie. Nie mozna przerwac konkretnego zadania w zadanym momencie, trzeba czekac do konca. Niby zadan sporo, ale ciagle sie powtarzaja, gra zmusza mnie tez do gry online, a tego nie lubie. Stosowny update we wlasciwym czasie. PS. "Nie możesz użyć grafiki o takim rozszerzeniu na tym forum." To jaka moge? Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 18 stycznia 2013 Opublikowano 18 stycznia 2013 Sleeping Dogs - rozczarowanie, spodziewałem się czegoś lepszego, ale tytuł mocno przestarzały i monotonny. NFS:MW w multi XCOM a zaraz zabieram się za Dead Space 2 1 1 Cytuj
Gość Opublikowano 19 stycznia 2013 Opublikowano 19 stycznia 2013 Far Cry 3 - niespodziewałem się, ale w 101% podzielam zdanie Butchera z recki w PE. Mam na blacie 13 godzin, a zrobiłem 4 misje fabularne. Zależności i "realizm" dają radę. Wybuchające auto powoduje podpalenie się połaci trawy dookoła, aby rozwalić helikopter zamiast strzelać tępo w niego - wystarczy ze snajperki upolować pilota. Piękne. Cytuj
ZakOnIck 22 Opublikowano 19 stycznia 2013 Opublikowano 19 stycznia 2013 DeathSpank - kurczę gra kwitnęła na dysku już chyba z 2 lata i jakoś nie miałem czasu w nią zagrać, a teraz jak odpaliłem nie mogę się oderwać. Dawno się tak nie smiałem podczas dialogów z npc a jeszcze dwie częśći czekają na dysku Cytuj
art100 30 Opublikowano 20 stycznia 2013 Opublikowano 20 stycznia 2013 Vanquish. Dostałem grę z PS+ i na normalu jest wymagająca (a może to ja już za stary jestem?). Gierka z systemem osłon przypomina Gearsy ale jest szybsza od GoW. Taki typowy japoński shooter. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 20 stycznia 2013 Opublikowano 20 stycznia 2013 Homefront - Jezu, ta gra wygląda jak (pipi). Kampania pęka w jakieś 2-3 godziny max? Tak mi się zdaje, bo jest 7 misji z których każda to coś koło 10-20 minut. Coś się dzieje, nawet ciekawie, ale szału nie ma. Multi jest niestety denne i na pierwszy rzut oka odpychajace. Trofea nawet ciekawe, w takim Battlefieldzie z chęcią bym się pobawił wbić po 150 killi każdą bronią i pojazdem, ale tutaj to raczej odpada. Lubię sobie pograć w jakąś gorszą gierkę, jak wiem żeby sobie dużo nie obiecywać, no ale jeśli chodzi o Homefront to nie wiedziałem, że FPS może być aż tak (pipi)owy w tych czasach, zawod, miałem nadzieję, że w końcu pocisnę dłużej jakieś multi. Na razie na długie gierczenie się nie zapowiada, no aleee, a nuż się spodoba? Na razie jest gorzej niż tak se, grafika 2+/10 Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 22 stycznia 2013 Opublikowano 22 stycznia 2013 Trylogia Anczerted, aktualnie część ostatnia. Cytuj
Kszaqu 12 Opublikowano 23 stycznia 2013 Opublikowano 23 stycznia 2013 Metal Gear Solid 4,wreszcie mogę poznać ciąg dalszy przygód Sneja A w dzień lubię postrzelać w Killzone 3 po sieci 1 Cytuj
Vaderous33 0 Opublikowano 24 stycznia 2013 Opublikowano 24 stycznia 2013 Deus Ex brakujące ogniwo Dragon's Dogma Dark Souls Cytuj
darkknight 54 Opublikowano 24 stycznia 2013 Opublikowano 24 stycznia 2013 Cos mnie podkusilo zeby po platynie w SF4 , zrobic ja w SSF4. Faki lataja jak diabli. SETH YOU CHIP MF . Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 24 stycznia 2013 Opublikowano 24 stycznia 2013 A mnie coś podkusił, aby po DmC wziąć się za "najlepszą" cześć z serii, czyt. "trójkę" i robić platynkę i co wyszło? Że zaczynam doceniać "piątkę" bo w DMC3 zmuszam się by w ogóle to przejść. Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 24 stycznia 2013 Opublikowano 24 stycznia 2013 Dead Nation: Road to Devastation. Kuzwa, za cholere nie moge zrobic 9 fali, osma dam rade, dziewiatej nie. Co za idiota wymyslil, zeby nie bylo sejwow miedzy falami! Cytuj
AiszA 91 Opublikowano 25 stycznia 2013 Opublikowano 25 stycznia 2013 Zaczynam przygodę w tej kolejności Silent Hill: Downpour Dante's Inferno Dark Souls Cytuj
Kszaqu 12 Opublikowano 25 stycznia 2013 Opublikowano 25 stycznia 2013 Powiem tak: MGRising (demo) Dead or Alive 5 MGS4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi