Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

pack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Zagrywam sie w nowego Mortal Kombat - wciagnal mnie do tego stopnia, ze jakos nie moge skonczyc Far Cry 3 i nawet jak juz odpale to jakos nie chce mi sie w niego grac, wole Mortala.

Nowy Mortal jest bardzo rozbudowany, wiec jest co robic - jesli ktos jeszcze nie gral to polecam !

Poza tym w miedzyczasie (ostatnio mniej ze wzgledu na MK) po raz drugi przechodze Dead Space - tym razem na new game +. Mam co prawda druga czesc, ktora juz czeka, ale jedynka tak bardzo mi sie spodobala, ze postanowilem przejsc po raz kolejny - ma niesamowity klimat.

Edytowane przez saptis
Opublikowano

Tomb Raider - uwielbiałem stare TR, uwielbiam i nowe. Dokładnie tego się spodziewałem - nie fajerwerków i bitej śmietany, ale dobrze wykonanego rzemiosła w wydaniu CD. Na razie nie zawodzę się, ale platyny, które są ostatnio dość popularne u mnie, nie zamierzam wbijać. Za dużo ambarasu z rzeczami, które niekoniecznie mi się w grze podobają.

Gość Szprota
Opublikowano

Skończyłem Saints Row 3(mega gra,wrócę do niej żeby wbić platyne ale na razie nie mam czasu) więc teraz pora dokończyć XCOMA

Gość Drozdoo
Opublikowano

Medal of Honor Warfighter, fajna kampania singlowa ( w poprzednim medalu tez mi sie podobala) . w multi nie grywam wiec zostal wyzszy poziom trudnosci

Opublikowano

Mortal Kombat wylądowało na ps3. Gra fajna, czuć ducha pierwszych części smoczej sagi, tryby gry są ciekawe ale przekonałem się, że jestem h*jowy jeśli chodzi o bijatyki. No bo jak wytłumaczyć fakt, że Goro spuszcza mi wpie*dol.... na easy  :confused:  

Opublikowano

Od wczoraj również w BioShock Infinite. Wspaniała gierka, warto było kupić na premierę. Czuć że to dzieło z duszą stworzone przez prawdziwych artystów. Columbia zachwyca tak samo jak Rapture. Ciekawe miejscówki ociekają klimatem. A jakie jest oświetlenie w tej grze. Poczciwy Unreal 3 znów dał radę. Fabuła póki co toczy się spokojnie. Tradycyjnie poznajemy historię słuchając nagrań i badając każdy zakamarek. A Elżbieta faktycznie wymiata i zapisze się w historii gier.

Opublikowano

God of War Ascension na Tytanie - narazie 7 rozdział i wydaje mi się łatwiej niż na hardzie :D

W wolnych chwilach ogrywam Dragon Ball Budokai HD Collection i po raz kolejny planuje odpalić Bioshocka po ponad 3 latach przerwy.

Opublikowano

Zacząłem wreszcie Assassins Creed III :D jestem w 4. rozdziale. Fabuła jak na razie bardzo mi się podoba, podoba mi się również konstrukcja świata, widoki, zachowania przechodniów i wiele drobnych szczególików. Nie podoba mi się sterowanie, błędy, walki i pozorna swoboda. Zobaczymy jak będzie dalej.

Opublikowano

Od rana Bioshock: Infinite, nie mogę się doczekać, aż za chwilę znów wrócę do Columbii, a mam dopiero początek zabawy (5h obwąchiwania ścian).

Opublikowano (edytowane)

Żongluje płytkami w oczekiwaniu na Razor's Edge. <DMC3/4/NGS> I sam bym pohasał po Columbii, ale obiecałem sobie że nie kupie na premierę bo zaraz będzie o połowę tańsza, więc cierpię. :<

Edytowane przez XM.
Opublikowano

Wróciłem na łono Mojave Wasteland - wznowiłem grę od save'a zapisanego w momencie zwrotnym fabuły. Gra mi się wybornie - warto było dać New Vegas ostatnią szansę ;)

Opublikowano (edytowane)

Wracam niedługo do pięknych czasów PS2, oczywiście w odświeżonej wersji HD.

MGS3 + Okami  :wub:

I nie, nie buntuję się przeciwko "nowościom". Na takiego Bioshocka: I zwyczajnie brakuje mi obecnie kasy. Najbardziej cieszy mnie to, że wspomnienia o w/w mam mocno zamazane(kiedy to było? 2005 - 2007 rok!), tak więc obcowanie będzie jeszcze bardziej intensywne  :wub:

XM. - fixed! Na Re4 też przyjdzie czas. 

Edytowane przez Wiolku
Opublikowano

Okami w EU to początek 2k7, MGS3 natomiast prawidłowo, 2005 rok. Do kolekcji kozaków z poprzedniej generacji brakuje jeszcze tylko RE4HD :)

Cisnę MGR:Revengeance, właściwie dopiero zaczynam i jak na razie bez podniety, oby więcej niż tylko bossowie dawali radę.

Opublikowano

W nocy skończyłem pierwszy odcinek The Walking Dead. Dużo się mówiło o tej grze więc skorzystałem z promocji w PSS i kupiłem. To dopiero pierwszy odcinek jednak, oczekiwałem czegoś lepszego. Wielu twierdzi, że to najlepsza gra ubiegłego roku, no nie wiem, na kolana mnie nie rzuciła. Po takich rekomendacjach spodziewałem się mocnego uderzenia w twarz, nie dostałem tego.

Na szczęście jest 5 odcinków, może kolejne dadzą radę.

• Plusik 1