Katoze 0 Opublikowano 30 marca 2013 Opublikowano 30 marca 2013 Bioshock Infinite. Przeszedłem spokojnie na normalu i biorę się za tryb 1999. Trochę się boję, to może być straszny hardcore w kilku miejscach. Cytuj
Olsen 60 Opublikowano 1 kwietnia 2013 Opublikowano 1 kwietnia 2013 zaczalem dzis Heavy Rain, prezent urodzinowy od dziewczyny Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 1 kwietnia 2013 Opublikowano 1 kwietnia 2013 Mass Effect 3 - Już prawie na finiszu (jeszcze w odwiedziny do Cerberusa i końcowa ofensywa) i muszę przyznać, że jak na razie jest fajnie. Ciekawi mnie to kontrowersyjne zakończenie. Cytuj
Boomcio 4 052 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Opublikowano 2 kwietnia 2013 GOW Wstąpienie - stary,dobry god of war ... nic ponadto i nic poniżej . Wróciłem w ramach hype'a przed jesienną premierą GTA 5 do Episodes from liberty city (sporo ludzi na free mode ) . Sniper ghost Warrior 2 ... poniżej porażki ... w międzyczasie - black ops II ,sporadycznie modern warfare 3 -obie tylko multi ( dźwięk bronii w MW 3 poraża realizmem, szczególnie w porównaniu do BO i BO 2 ...) Cytuj
MPBossu 1 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Wracam do multi Call of Duty BO 2 i w sumie mam zamiar je tez przejść Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 2 kwietnia 2013 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Kończę platynowac Saints Rowa The Third(parę pucharkow zostało) kończę XCOMA(kupiony w tamtym roku...) i Bajoszok 1(Rapture <3) Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Opublikowano 2 kwietnia 2013 FEAR3. Taka sobie strzelanka na 6+. Troche podobny gameplay do Singularity, choc Fear3 do Singularity sie nie umywa. W sumie nie wiem po co zaczynalem, bo na RPGa mialem ochote, ale skoro juz zaczalem, to powoli skoncze:) Grac tylko w przyoadku braku lepszych pozycji. 1 Cytuj
YosuuPL 0 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Aktualnie w Dust514 i motorstorm Cytuj
art100 30 Opublikowano 3 kwietnia 2013 Opublikowano 3 kwietnia 2013 Nowy Hitman - nie sądziłem, że będzie mi się tak dobrze spędzać czas przy tej łysej pale . Cytuj
messer88 6 471 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Dziś zakupiłem Hitmana i zaraz się zabieram do grania Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 7 kwietnia 2013 Opublikowano 7 kwietnia 2013 Infamous 2. Fajnie się smaga wszystkich dookoła prądem. Moce robią świetne efekty świetlne. Szkoda tylko, że kamera głupieje przy obrywaniu przez co łatwo stracić orientację no i dubbing choć poprawny to jeśli chodzi o gatki cywili to nagminnie się powtarzają kwestie. Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 7 kwietnia 2013 Opublikowano 7 kwietnia 2013 U mnie nieustannie God of War Ascension w singlu. Kapitalna gierka, zdecydowanie lepsza niż trójka. Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 7 kwietnia 2013 Opublikowano 7 kwietnia 2013 Tomb Raider - tak powinno wyglądać (a właściwie tak powinno się grać w ) Uncharted 3. Połączenie Batmana z przygodami Drake'a dało jedną z lepszych gier generacji. Nie można się oderwać od pada a lokacje wręcz kuszą możliwością eksploracji oraz nietuzinkowym designem. Multi mogli sobie darować ale wiadomo w jakich czasach obecnie gramy. 9/10 jak w pysk strzelił. Cytuj
MEVEK 3 506 Opublikowano 8 kwietnia 2013 Opublikowano 8 kwietnia 2013 Tomb Rider Multi - robie to tylko i wylacznie z przyjemnosci wbicia platyny, nastepnie zabieram sie za watek fabularny. p.s XP nawet szybko leci takze nie ma tragedii. Cytuj
ds 29 Opublikowano 8 kwietnia 2013 Opublikowano 8 kwietnia 2013 jest coś dziwnego w dwóch prawie dwumetrowych typach grających z nie skrywaną uciechą w little big planet 2? jeśli to normalne w konsolowym półświatku to przyznaje się - poza MGSem pocinam z bratem w to. Cytuj
BasteKSG 42 Opublikowano 8 kwietnia 2013 Opublikowano 8 kwietnia 2013 Ja kilka dni temu zaczalem grac w Motorstorm Apokalipse i przyznaje, ze gra jest swietna. Dawno sie nie bawilem tak dobrze przy wyscigach arcade. Gram na padzie, bo kierownicy nie chce mi sie wyciagac... Naprawde swietnie gra jest zrobiona i daje sporo frajdy. Gdyby nie PS Plus to pewnie bym w tytul nigdy nie zagral, a tak postanowilem do niego wrocic i naprawde daje tej grze solidne 8. Jak gralem w nia kilka miesiecy temu na kierownicy to tez fajnie sie gralo, ale frajda srednia. Na kierze tylko Gran Turismo mi podchodzi. Cytuj
ds 29 Opublikowano 11 kwietnia 2013 Opublikowano 11 kwietnia 2013 Red Dead Redemption czyli ciąg dalszy nadrabiania klasyków. Jaki ta gra ma klimat! Oczekiwałem dobrej gry ale to co otrzymałem przerosło moje oczekiwania. W ten weekend z czystym sumieniem zaszyję się w domu, wyłączę telefon i będę przemierzał prerie pojedynkując się z oprychami. To uczucie kiedy próbując ustrzelić dzikiego psa strzelam w głowę dopiero co oswojonego wierzchowca na którym siedzę ;( Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 11 kwietnia 2013 Opublikowano 11 kwietnia 2013 Razem z Songbirdem platynuję BioShock: Infinite... tzn. Songbird tylko stoi w towarzystwie Vault-Boya i obserwuje Cytuj
kajd 11 Opublikowano 18 kwietnia 2013 Opublikowano 18 kwietnia 2013 The Walking Dead, Fifa 13 a obecnie włączam gta 4 Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 18 kwietnia 2013 Opublikowano 18 kwietnia 2013 The walking dead - taki samograj, w ktorym niby mozna wplywac na bieg wydarzen. Takiego wala, moja faworyzowana kobieta zginela w 3 epizodzie i nic nie moglem zrobic (poza zemsta). Grafika srednia, dobre dialogi i niekiedy zagadki. Kiedy dochodzi do elementow zrecznosciowych (a dochodzi rzadko) mechanika wola o pomste do nieba. Epizody dlugie, ale jak rzeklem za duzo zalezy od "widzimiesie" tworcow, za malo od gracza. ICO - nigdy nie gralem na PS2. Grafa zachwycac sie nie bede, choc w roku 2001 pewnie niezle robila. Muzyka za to swietna robota, podobnie jak calosc udzwiekowienia. Historyjka naiwna, ale z dziewczynka i rogaczem zwiazalem sie nie wiadomo kiedy. Polecam zagrac, tym bardziej, ze krotka i niezatrudna. 1 Cytuj
ds 29 Opublikowano 19 kwietnia 2013 Opublikowano 19 kwietnia 2013 Enslaved - gra wielkiego szumu nie zrobiła, główne zarzuty to prostacki system walki i wspinaczki ale z drugiej strony dużo propsów za historię, bohaterów i oceny utrzymujące się na poziomie 8/10. pierwsze wrażenie dobre - postapokaliptyczny nowy jork opanowany przez roślinność i przyrdzewiałe roboty, dynamiczne walki no i voice acting oraz mimika na poziomie - a Trip jest bardzo fuckable i miło popatrzeć na jej minki. Kolorowa odskocznia od RDR:) Cytuj
MEVEK 3 506 Opublikowano 19 kwietnia 2013 Opublikowano 19 kwietnia 2013 (edytowane) Metal Gear Solid: Peace Walker(HD) - najlepszy przykład, ze grafa nigdy nie musi byc na pierwszym miejscu. Cala reszta to finezja(gdzieś pod koniec wątku fabularnego ACT5). Edytowane 19 kwietnia 2013 przez MEVEK Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 19 kwietnia 2013 Opublikowano 19 kwietnia 2013 The Cave - miła odskocznia od standardowych gierek i niejako powrót do czasów 2D. Zagadki są ciekawe, a przy tym niezbyt skomplikowane. Sporo postaci (7) z których każda posiada unikalną umiejętność. Na start wybieramy sobie trójkę bohaterów. Cała fabuła kreci się wokół tytułowej jaskini, która nie dość, że posiada własną osobowość to pełni również funkcję narratora. I to teksty jaskini są najzabawniejszym elementem gry. Gra nie jest długa. Posiada raptem kilka leveli w tym 3 levele ogólnodostępne(kopalnia, zoo, wyspa) i te dedykowane poszczególnym postaciom. I tu wyskakuje główny minus tej gry. Chcąc przejść grę każdą postacią zawsze będziemy musieli odwiedzić te dedykowane postaciom jak i ogólnodostępne levele co prowadzi po jakimś czasie do monotonii i znużenia. Ogólnie jest to miła, krótka i nie wymagająca gra. Ja się dobrze bawię przy okazji nakręcam się na odrestaurowane przygody Abe'a, które już nie długo będą dostępne. Cytuj
Nitro619 11 Opublikowano 19 kwietnia 2013 Opublikowano 19 kwietnia 2013 Hitman Absolution...jaka ta gra jest świetna Kupiłem teraz okazyjnie polską wersję i jestem bardzo zadowolony. Cała mechanika , grafika, kombinowanie z drogami i przebraniami, SUPER Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 19 kwietnia 2013 Opublikowano 19 kwietnia 2013 Arkham Asylum. Co za giera Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi