Wiolku 1 592 Opublikowano 27 kwietnia 2013 Opublikowano 27 kwietnia 2013 W KOŃCU Dark Souls. W ciągu dwóch godzin gry przeżyłem więcej emocji niż po całym przejściu niejednej gry. W zasadzie mógłbym siedzieć i grać w to non stop. Jedyne co drażni to spadki klatek animacji, ale wada ta nie ma prawa wpłynąć na odbiór tego arcydzieła. Ta seria będzie moją ulubioną w tej generacji. Cytuj
woytox 2 Opublikowano 27 kwietnia 2013 Opublikowano 27 kwietnia 2013 STAR TREK , DEAD ISLAND RIPTIDE Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 27 kwietnia 2013 Opublikowano 27 kwietnia 2013 Ja ostatnio odpaliłem Mortal Kombat po dłuższej przerwie. Wbiłem do Challenge Tower i pozaliczałem górne wyzwania. Zostało jeszcze ostatnie na którym utknąłem, ale jest do przejścia Szkoda, że nie ma szans na platynkę przez ten jeden durny trofik, ale coś tam powinienem powbijać jeszcze.W między czasie mam zaplanowane ponowne przejście God of War: Ascension, będzie to już piąty raz Kapitalny jest ten singiel. No i gdzieś tam na horyzoncie widnieje powrót do ledwo zaczętego Resident Evil 6 (jest ktoś chętny na coop?) i zaczętego prawie 4 lata temu BioShocka Cytuj
Elninio 141 Opublikowano 3 maja 2013 Opublikowano 3 maja 2013 Hitman z PS+ / Hitman na PC - porównuje sobie grafikę ;P, Ustawienia Ultra na PC z 60 FPS a konsola. Co do jakości detaki, widać drobne różnice - głównie w oświetleniu i rozdziałce (ząbki). Gdy się człowiek wkręci w fabułę i unikanie oponentów zupełnie się na grafikę jako taką nie zwraca A więc fun z gry jest identyczny. Czego mi brakuje to jedynie tejpłynności 60 FPS- ów, co widać na każdym kroku. Najpierw pograłem na konsoli ponad 1h, a później przerzuciłem się na PC, i chyba najpierw tą wersje przejdę a później 2 raz na PS-ie ;>. Gra warta polecenia. Dopiero zaczynam (5 rozdział). Jak czas pozwoli to za tydzień może skończę tą grę, a później przetestuje Katherine . P.S. Po 2 latach doczekałem sie wydania pełnego Skyrima więc pewnie go zakupie teraz , jeszcze nie wiem tylko na jaką platformę PC czy PS3. Cytuj
drozdu7 2 789 Opublikowano 3 maja 2013 Opublikowano 3 maja 2013 Brutal Legend - kiedys doszedłem do połowy i sprzedałem ( jak kilka innych gier, dureń ze mnie! ) . Po kilku godz. powiem ze jest bardzo fajnie i luźno! Cytuj
KaszaPL 0 Opublikowano 3 maja 2013 Opublikowano 3 maja 2013 Far Cry 3 Blood Dragon - Mark IV Style Motherfucker !!! tyle w temacie Świetna gierka jedna z lepszych w PSS Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 3 maja 2013 Opublikowano 3 maja 2013 Infamous 2 - 2 godziny na liczniku i poza ładniejszą grafiką i stałą liczbą klatek w przeciwieństwie do poprzednika nie widać zbyt wielu zmian, ale gra się lepiej, to fakt. Cytuj
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 3 maja 2013 Opublikowano 3 maja 2013 God of War wstąpienie. Naprawdę multi w tej grze daje radę.Myslałem że będzie to jakieś bezsensowne multi wepchane na siłe, a się okazuje że to kwał dobrego szpila który ogrywam więcej niż singla:-) Nie wiem czy już się rozeszło, ale grę można dostać w nowej oficjalnej cenie 130 zł. Cytuj
woytox 2 Opublikowano 4 maja 2013 Opublikowano 4 maja 2013 Jest tyle gier do ogrania tylko kasy ( wróć: czasu ) brak. Oto moje pozycje: BioShock Infinite Guacamelee! The Cave Injustice Dead Island Riptide Far Cry 3 Blood Dragon Star Trek Czego do szczęścia więcej. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 4 maja 2013 Opublikowano 4 maja 2013 Panuje chwila posuchy w premierach które mnie interesują (The Last of Us, GTAV), więc nadrabiam zaległości. Na pierwszy ogień poszedł Bioshock (mój pierwszy fps na obecną generację ), jestem pewnie gdzieś w połowie i już teraz wiem, że uderzę w 2 i Infinite (czyli cała seria za jednym zamachem). W kolejce ze starszych gier czekają L.A. Noire, Deus Ex, MGS4, Shadow of the Colossus (przeszedłem na PS2 ale to było dawno i chcę odświeżyć), z nowszych Dead Space 3, DMC no i chciałbym bardzo wreszcie zagłębić się w świat Mass Effect tylko nie wiem czy zdążę przed premierą PS4 :blum1: Cytuj
messer88 6 471 Opublikowano 4 maja 2013 Opublikowano 4 maja 2013 Lollipop chainsaw - jakie to głupie ale gra się całkiem przyjemnie. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 5 maja 2013 Opublikowano 5 maja 2013 Pograłem troche w Injustice. klimat mega ale jakoś mechanika mi nie podpasowała. Napieprzam w Dantes Inferno i jest zaje.biście. ten klimat. Uwielbiam takie gry. Wreszcie od starych silent hillów, medievila poprzez Cthulhu coś w moich klimatach Cytuj
dApo 313 Opublikowano 5 maja 2013 Opublikowano 5 maja 2013 Nie sądziłem że gierki z ps+ przejdę w 3 dni ;/ tak więc zamówiłem Tales of Graces f. Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 5 maja 2013 Opublikowano 5 maja 2013 Też męczę nowego Hitmana z PS+. Miałem drobne obawy co do mechaniki gry, ale jak się okazało bezpodstawne. Gra się świetnie, fabuła jest ciekawa i zjadliwa, a finezyjne pozbawianie życia oponentów wciąż rajcuje jak cholera. Na profesjonalnym poziomie trudności trzeba sporo kombinować, żeby przejść lokację niezauważonym. Na bank będzie kilkakrotne przechodzenie gry. Sporo smaczków twórcy udostępnili w tej serii. Miedzy innymi jedna z ikon serii i niejako "maskotka". Sporym zaskoczeniem było spotkanie dwójki psycholi na wakacjach. Wciąż mają zdrowo popier*olone we łbach. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 11 maja 2013 Opublikowano 11 maja 2013 PoP Sands of Time z kolekcji HD Boże jaka ta gra jest słaba i w(pipi)iająca, o masakra Nie dość, że sterowanie zyebane, nieprecyzyjne jak to w popach bywa to do tego masa wkurzających rzeczy jak scenki co chwilę pokazujące drogę, po walce animacja chowania broni(mega w(pipi)iające), do tego aby pokonać wroga trzeba wbić w niego sztylet czasu. No masakra, mam 10% i nie wiem czy będę dalej grał w ten wytwór. Wiem, że to gra z 2003 roku i wtedy była OMG super i to było ok, ale teraz mnie to ani trochę nie bawi, a wręcz odwrotnie. Chyba wezmę się za najlepszą część czyli WW. Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 12 maja 2013 Opublikowano 12 maja 2013 (edytowane) @ up - o stary! jak sadzisz się na SoT to WW zniszczy Cię psychicznie Obecnie cisnę w największy szrot FPSowy jaki grałem na tej generacji (no ok, BodyCount był gorszy) - MoH:WF - nie brać nawet za darmo! Edytowane 12 maja 2013 przez Kalinho_PL Cytuj
rufuswombat 0 Opublikowano 12 maja 2013 Opublikowano 12 maja 2013 Obecnie nadrabiam PS+, więc jadę z Bulletstormem. Walczę też odrobinę z God of War III, ale na stałe grywam w NBA 2k13, więc jakby ktoś był chętny - zapraszam na meczyk online. PSN id jak nick na forum Cytuj
MEVEK 3 506 Opublikowano 12 maja 2013 Opublikowano 12 maja 2013 Tomb Raider - tym razem tryb dla pojedynczego gracza. Lara wymiata, ot moja opinia. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 13 maja 2013 Opublikowano 13 maja 2013 Fight Night Champion ale dzis sie biore za GOW hd collection bo nie grałem nigdy w to Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 13 maja 2013 Opublikowano 13 maja 2013 Venetica - zapomniany RPG z 2009 r. Grafika, animacja postaci to nedza. Historyjka srednia, walka nedzna, ale mimo to cos w sobie ma, co sprawia, ze gre zaliczylem i lece po platyne. Nie polecam osobom nerwowym, freezy i inne kwiatki na porzadku dziennym, dodatkowo dluuugie doladowywania w przechodzeniu miedzy miejscowkami. Zagrac mozna z braku laku za 40PLN. Pigsy's Perfect 10 - DLC do Enslaved, ktore wreszcie potanialo do zjadliwej ceny (cos kolo 20PLN). Wracam do swiata Enslaved po 3 latach i ciagle zachwyca. Grafika i dizajn na 5+. Animacja postaci nie jest juz tak wspaniala, niestety. Pigsy sie zacina i nie zawsze reaguje na nasze komendy tak jak powinien. Polecam tym, ktorzy lubili Enslaved, reszta moze sobie darowac. Cytuj
Boomcio 4 052 Opublikowano 13 maja 2013 Opublikowano 13 maja 2013 Riptide, Riptide i jeszcze raz Riptide ... tłukę zombiaki czym popadnie i zwiedzam wyspę ,ot, co Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 15 maja 2013 Opublikowano 15 maja 2013 Yakuza 4. 3,5 h na liczniku, 0 trofików. To może być tylko Yakuza. Cytuj
Kyonesu 4 Opublikowano 20 maja 2013 Opublikowano 20 maja 2013 Okami HD - plusowy nabytek. Można powiedzieć, że nadrabiam zaległości. Co do gry to jestem uraczony - jest po prostu piękna, kto myśli inaczej, ten nie ma gustu. kropka. Poza tym Amaterasu jest jednym z najfajniejszych bohaterów w grach wideo Cytuj
saptis 620 Opublikowano 21 maja 2013 Opublikowano 21 maja 2013 (edytowane) Po ukonczeniu drugiej czesci od razu zabralem sie za Dead Space 3 - fajnie jest grac w trzy czesci jedna po drugiej bez przymusu oczekiwania na premiere.Poki co jest super - jest inaczej, ale to bardzo dobrze bo to kolejna czesc, a nie jakis dodatek. Lokacje wygladaja niesamowicie, z niecierpliwoscia czekam na zejscie "na ziemie", na planete ze sniegiem. Graficznie prezentuje sie bardzo dobrze, do tego ten design - po prostu kosmos ! Edytowane 21 maja 2013 przez saptis Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi