Farmer 3 272 Opublikowano 22 maja 2013 Opublikowano 22 maja 2013 Catherine - podszedłem z ciekawości do tytułu i się, jak na razie nie zawiodłem. Pod względem fabularnym i artystycznym jest dobrze. Historia z każdym kolejnym dniem wciąga coraz bardziej. Ciekawe, pełne kontrastu postacie. Ładne wstawki anime (miła dla oka kreska). Muzyka na tak i nie. Jeśli chodzi o przerywniki i pobyty w knajpie to muzyka jest klimatyczna i miła dla ucha, jednak podczas "koszmarów" potrafi mocno zirytować. Zwłaszcza towarzyszący nam prawie przez cały czas dźwięk dzwonu. Sama mechanika przechodzenia koszmarów jest fajna, choć niezbyt zróżnicowana. Wciąż naszym celem jest wdrapanie się na szczyt. Zmieniają się tylko właściwości niektórych bloków jak i owce, które w późniejszej fazie nam przeszkadzają. Poziom trudności jest wysoki i zaliczenie "wieży" na hardzie to nie lada wyzwanie zwłaszcza na złoto. Podstawą jest zapamiętanie wszystkich nauczonych technik i opracowanie trasy na pamięć. Warto zainteresować się tytułem, choćby dla fabuły. O tym jak wykręcony jest to tytuł niech świadczy fakt, że jednym z bossów jet niemowlak z piłą łańcuchową. Idąc spać lepiej nie liczyć owiec... 1 Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 24 maja 2013 Opublikowano 24 maja 2013 Uncharted 3 - wreszcie potaniał dostatecznie, bym mógł się w niego zaopatrzeć (wersja GOTY za 50PLN). Jest tak jak podejrzewałem, że będzie. Grafika, muzyka wzorcowe, historia srednia a nathan nadal koślawo biega. Przyznam, ze nudzi mnie troche. Ten sam mechanizm od pierwszej (najlepszej) części, nawet trofea za to samo (zabij tą albo tamtą bronią tylu a tylu). Pogram jeszcze trochę, ale Folklore czeka w kolejce i nie wiem jak długo jeszcze wytrzymam:) Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 25 maja 2013 Opublikowano 25 maja 2013 Borderlands 2 - wszystko w tej grze jest na miejscu prócz denerwującego przenikania przez ściany pocisków przeciwników. Jedynka kozak, dwójka x2. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 28 maja 2013 Opublikowano 28 maja 2013 Nowy Hitman. Tego oczekiwałem, kocham tą serię i nie zawiodłem się. Cytuj
Axee 1 Opublikowano 30 maja 2013 Opublikowano 30 maja 2013 Kingdoms of Amalur: Reckoning Demon`s Souls Call of Duty: Modern Warfare 2 F1 Race Stars 1 Cytuj
MEVEK 3 506 Opublikowano 30 maja 2013 Opublikowano 30 maja 2013 METRO LAST LIGHT dopiero sie wkręciłem i muszę przyznać, ze jest dobrze. jedynie, co mnie boli to to, ze nie lubię, jak mi sie towarzysz szamota miedzy nogami (sam lubię nadawać tempo rozgrywce), takze nie mogę sie juz doczekać, kiedy to zostanę sam, zdany tylko na siebie zwroty akcji sa, wiec domniemam iz fabula sie dopiero rozkręca. sneaking zostawiam sobie na 2 przejście, teraz lecę na łeb, na szyje, czyli Złe zakończenie. jedno pytanie: sa boss'owie (w produkcjach Survival jest to koniecznością, czyż nie )? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 30 maja 2013 Opublikowano 30 maja 2013 są bossowie, ale jest ich mało, aczkolwiek jeden potrafi dać w kość Cytuj
messer88 6 471 Opublikowano 1 czerwca 2013 Opublikowano 1 czerwca 2013 Skyrim, zrobiłem sobie dziś prezent:D i gra się super. Cytuj
ds 29 Opublikowano 6 czerwca 2013 Opublikowano 6 czerwca 2013 Uncharted (jedynka) - nadrabiam klasykę. Pierwsze wrażenia - wciągająca intryga, adrenalinka towarzysząca poszukiwaniu skarbów... jednak pierwszy zachwyt został rozmyty przez masę kompletnie nie dającego frajdy strzelania do hord przeciwników, mam nadzieję, że jednak jeszcze gra mnie czymś zaskoczy. Na mniejszych poziomach może jest mniej fal wrogów? Bo jeśli wyższy poziom trudności ma polegać na większej ilości strzelania to podziękuję... Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 6 czerwca 2013 Opublikowano 6 czerwca 2013 Folklore - które na półce leży od dawna. Gra się przednio, tylko mapa nędzna przez co nie wiadomo zupełnie gdzie iść. Dopiero zacząłęm, zbieram różne "pokemony", którymi atakuje inne pokemony i mam coraz więcej "pokemonów" w swej paczce. 1 Cytuj
Piwo_HD 5 Opublikowano 6 czerwca 2013 Opublikowano 6 czerwca 2013 Red Faction Armagedon od wieeelu miesiecy czekala ,ciekawe klimaty s-f ( troche pachnie Dead Space )ciekawe bronie.No i rozwalka otoczenia kapitalna. Cytuj
hamburger 5 Opublikowano 6 czerwca 2013 Opublikowano 6 czerwca 2013 Uncharted 1. Szkoda, że nie ma polskiego dubbingu przez to nie wszystko rozumiem co mówią główni bohaterowie ale i tak bawie się świetnie. Cytuj
Nitro619 11 Opublikowano 6 czerwca 2013 Opublikowano 6 czerwca 2013 Disgaea 4 Jednya chyba gra która pozwala na levelowanie postaci do 1000 lvl !!! Cytuj
ds 29 Opublikowano 7 czerwca 2013 Opublikowano 7 czerwca 2013 Uncharted 1. Szkoda, że nie ma polskiego dubbingu przez to nie wszystko rozumiem co mówią główni bohaterowie ale i tak bawie się świetnie. u mnie na odwrót - rozgrywka odrzuca i tylko historia trzyma mnie przed tym tytułem - nie wiem czy to przez geniusz Dark Souls, który pozostawił pietno na moim odbiorze elektronicznej rozrywki, czy gra się już zestarzała ale strzelanie zupełnie nie satysfakcjonujące, kamera przesadnie prowadzi za rękę ukazując co robić dalej (komon, i tak się idzie po sznurku), przestawiłem więc na easy i prę naprzód żeby tylko poznać historię i jak najszybciej to skończyć Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 7 czerwca 2013 Opublikowano 7 czerwca 2013 DRAGON AGE POCZĄTEK dobry kawał RPGa,nie co ten syf Dragon Age 2 Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 13 czerwca 2013 Opublikowano 13 czerwca 2013 Powróciłem na łono Pandory za sprawą kapitalnego DLCka Claptrap's New Robot Revolution. Mówcie, co chcecie, ale Siren z pierwej części jest o niebo lepsza Cytuj
zalef88 53 Opublikowano 13 czerwca 2013 Opublikowano 13 czerwca 2013 The Last of Us i Tekken Revolution. 1 Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 14 czerwca 2013 Opublikowano 14 czerwca 2013 Hitman Absolution męczę na hardzie jestem przy 17 misji Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 14 czerwca 2013 Opublikowano 14 czerwca 2013 Od dzisiaj wieczora w jedyna sluszna gre <3 Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 14 czerwca 2013 Opublikowano 14 czerwca 2013 Tekken Revolution - uproszczony Tekken, bez Niny jeszcze:( Cytuj
Cris1988 1 Opublikowano 14 czerwca 2013 Opublikowano 14 czerwca 2013 The Last of Us i Tekken Revolution. +1 Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 15 czerwca 2013 Opublikowano 15 czerwca 2013 MK9 - "My kung fu is stronger" - męczarnia konkretna, hehe. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi