Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

Opublikowano

The Last of Us - uhhhh...olanie fazy produkcji opłaciło się...masakra.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 481,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

Gram obecnie w GoTG. Za miesiąc sprzedaję Pleja i emigruję, tylko dla TLoU trzymałem jeszcze Plejaka.

Opublikowano

Folklore zaliczony. Zbyt długi jak dla mnie. Poza tym grę trzeba przejść 2 postaciami, a początkowy wybór tylko jednej z nich jest pozorny. Ostatecznie i tak musimy przejść 2 scenariusze, by grę w ogóle ukończyć. 2 światy, realny i tzw. netherworld ściśle łącza się ze sobą, co zaliczam in plus. Poza tym potrząśniemy trochę padem i rozwikłamy zagadkę sprzed lat. Zagrać można, powiadam, ale szału nie ma. 7/10

Dorwałem tez Mass Effect z PSNu. Grałem w dwójke, teraz w część pierwszą i znowu czuję ten klimat gry. Kurde, tyle informacji co tu jest i wszystko naprawdę fajnie poukładane. Zagrać wypada, bo to jedna z flagowych serii tej, mijającej już generacji.

Opublikowano

Jak and Daxter 

<cebula>

Opublikowano

Hitman Absolution, LBP Karting, 

Opublikowano

zombie black ops, wczoraj rekord, w 3 osoby 27 runda

Opublikowano

Obecnie gram w Need For Speed: Hot Pursuit.
Dla mnie to taki Burnout w przebraniu, po rewelacyjnym Paradise czekam na kolejna czesc, w tej chwili Hot Pursuit godnie ja zastepuje - super gra !

Przy okazji jeszcze Tekken: Revolution - okazuje sie, ze nie jest wcale taki zly.

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Tekken Revolution - wróciły stare dobre czasy T5:DR w nowych szatach   :D

TLoU Multi - pierwsza sieciowa rozgrywka, przez która zaniedbuje to pierwsze :)

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Oddworld: Stranger's Wrath HD - przedni tytuł i wymagający na najwyższym poziomie trudności, szczególnie podczas walk z bossami :)

Opublikowano

Battlefield 3 multi, Saints row 3

Opublikowano

U mnie trwa lipiec z Resident Evil. Kupiłem w promocji bundla z klasyczną trylogią i właśnie kończę pierwszego Resident Evil. Gram także w najnowszą odsłonę Resident Evil Revelations. Gra rzeczywiście wymiata i jest lepsza od szóstki.

Opublikowano

GRID 2 - na razie nie jest najgorzej, względem jedynki (którą uwielbiałem) jest trochę za dużo driftowania na każdym zakręcie w zwykłych wyścigach jak na mój gust, no ale cóż. Zobaczymy co będzie dalej jak dojdą rakiety (Zonda itp). Samo zróżnicowanie zawodów na + (podobno nawet WRC się załapało)

Opublikowano

niedługo Red Dead Redemption :)

Opublikowano

Binary Domain - niezłą strzelanka, fabuła też niegłupia. Szkoda tylko, że dodali online multi, w który i tak nikt nie gra. No cóż, głupota twórców czasem boli:(

Opublikowano

zostało mi jeszcze z 1-2 h do zakonczenia bioshocka 1 ,czesc 2 podobno juz nie taka fajna wiec oddczekam i poki co wezme cos inne z plusa bo sie ogromna ilosc tych gier uskładała hehe

Opublikowano

Teraz gram Red DeaD redemption, w Tekken Revolution i zaczne w BattleFielda tego nowego, ale to jako skończe RDR

Opublikowano

Guacamelee! - istna bomba, mega wciągający tytuł, kolorowa, świetna muzyka a`la Mexico. Polecam !

Opublikowano

Sleeping Dogs - mega przyjemnie się platynuje

Opublikowano

Po ograniu the last us kazda gra wydaje się być czrno biało szara ... Podobnie mialem kiedys po skonczeniu manhunta . Teraz powrot do saints row 3 ...