Kalel 3 634 Opublikowano 26 września 2013 Opublikowano 26 września 2013 Max Payne 3. Miałem ograć BioShocka Infinite na początek, ale Max 3 za 40 zł (nówka) ? Brałem w ciemno Cytuj
gamer90 0 Opublikowano 26 września 2013 Opublikowano 26 września 2013 Resident evil: Revelations na zmianę ze Splinter Cell; Blacklist. W tym pierwszym potrzebuję kompana do coopa, więc jak co to uderzać na pw. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 27 września 2013 Opublikowano 27 września 2013 Od premiery nieprzerwanie GTA V. Miałem wpierw zrobić fabułę, a potem zająć się resztą, ale mój plan poszedł w las. Gierka strasznie mnie wessała i co chwilę jakaś aktywność przykuwa moją uwagę. Ale przed 1.10 skończę fabułę. Super gierka! Od premiery mam też Splinter Cell Blacklist w którego gramy z kumplem na splicie. W singlu jestem gdzieś w połowie, ale cholerne GTA zabiera mi prawie cały wolny czas. Za dużo dobrych gier w tej generacji Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 27 września 2013 Opublikowano 27 września 2013 Ratchet Deadlocked (GLADIATOR) - te stare Ratchety mają 'to coś'. Dostałem od ziomka kod na gre i cisnę jak dziki. Pakowanie broni i zbieranie śrubek uzależnia. Call of Juarez: Gunslinger - GENIUSZ. Ja nie wiem jakim cudem ta gra przeszła tak cichutko. Nie ważne GTA, nie ważne farmienie golda w D3 - gram CoJ Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 28 września 2013 Opublikowano 28 września 2013 w for kraja 3 bo za darmo jest Cytuj
jinsei 0 Opublikowano 28 września 2013 Opublikowano 28 września 2013 Jeszcze głównie NFS MW. Jeszcze trochę Cytuj
pawelas 8 Opublikowano 29 września 2013 Opublikowano 29 września 2013 GTA V i szachy na tablecie Cytuj
Wielki K 94 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 Child of Eden. Z jednej strony gra jest piękna, designersko i muzycznie chyba lepsza od Reza, z drugiej po raz kolejny boleśnie uświadamiam sobie, że jestem muzycznym analfabetą. Kompletnym. Zbieranie punktów idzie mi mniej więcej tak łatwo i przyjemnie jak wbijanie gwoździ gołą dłonią. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 PES 2014 - mimo iż jest to gra niekompletna bardzo długo nie miałem żadnej gały więc próbuję się przekonać. Mam okrutne problemy w zrozumieniu jak to wszystko działa, dlaczego strzały są takie ślamazarne i słabe oraz dlaczego Pique wciąż pałęta się w polu karnym przeciwnika strzelając bramki, rozgrywając i czasem psując mi akcje stuprocentowe. Poza tym dobrze jest wrócić do PESa. Przypominają się te dynamiczne i mocarne bramy, które waliłem w trójce, czwórce, szóstce oraz edycjach 2010 i 2011. Gram tylko w ML więc dla mnie on-line nie ma znaczenia. Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 Far Cry 3. Dżungla wciąga i to mocno. Wyspa pełna jest żyjątek gotowych odgryźć ci jaja za nic, pełno jest też barwnych i po(pipi)ych jednostek. Aż człowiekowi włącza się Ben Stiler z Tropic Thunder (scena z pandą). Cytuj
MEVEK 3 506 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Jako ze ostatni nic mi nie podchodzi postanowilem odpalic sobie starego dobrego paloskiego tekkena 3. Micha z miejsca mi sie usmiechnela a pikawa przyspieszla. Co ja bym dal zeby stare czasy powrocily z wraz z nowa konsola sony Cytuj
sccorp84 0 Opublikowano 13 października 2013 Opublikowano 13 października 2013 The Last of Us na poziomie Survival + Cóż, jestem w Miasteczku Billa" i na razie nie jest aż tak ciężko jak myślałem. Cytuj
jinsei 0 Opublikowano 15 października 2013 Opublikowano 15 października 2013 Po NFS MW przyszedł czas poszarpać w BF3. Zapewne na przemian będzie leciał z FC3. Dżungla działa na moją fantazje. Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 15 października 2013 Opublikowano 15 października 2013 (edytowane) God of War: Chains of Olympus i GoW: Ghost of Sparta z PSP. Konwersja na Ps3 moze i fajna, ale od razu widać, ze gierki odstaja od pozostałych częsci z dużych konsol. Zagrać można, ale szału nie ma Znudził mnie juz też Kratos po tylu częściach, zbieranie czerownych kulek i wieczne ulepszanie tych samych przedmiotów (ile razy ulepszał już ostrza Atheny?). Szybkie szpile i dobrze, miałem już trochę dość pod koniec. Edytowane 15 października 2013 przez Ken Marinaris Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 15 października 2013 Opublikowano 15 października 2013 Ostrza Ateny ulepszał 2 razy, w dwójce i GoS U mnie nieprzerwanie od 1,5 miesiąca Borderlands 2. Aktualnie czaje się na dodatki i zaczynam UVHM. W międzyczasie powbijam brakujące trofiki za pozostałe postacie. 1 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 15 października 2013 Opublikowano 15 października 2013 GTA V w multi nie porywa, więc postanowiłem w sobotę zobaczyć co tam w świecie Diablo słychać i już wiem, że wsiąknę w ten świat na dłużej może jak odpocznę trochę od Los Santos to mi się bardziej online spodoba. w końcu nie wypada mesjasza nie splatynować Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 17 października 2013 Opublikowano 17 października 2013 Biorę się za wykręcone dodatki do Borderlands 2 (sporo tego:)), w między czasie sprawdzam DLCeki do pierwszego Dragon Age... Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 17 października 2013 Opublikowano 17 października 2013 Diablo 3, właśnie skończyłem na Normalu i zaczynam Nightmare, a po włączeniu konsoli na rozgrzewkę kilka złotek w Wipeout HD zawsze wbiję. 1 Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 17 października 2013 Opublikowano 17 października 2013 Dead Space 2, dodatki do GTA 4, czasem GTA 5 choć przez buga z brakiem zmiany postaci fabuły pewnie nie przejdę trochę FC3, choć mnie od tych kolorków oczy bolą Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 18 października 2013 Opublikowano 18 października 2013 (edytowane) Po dwóch latach powrót do Saints Row 3. Tym razem DLC. Na pewno nie są warte ceny, jaką za nie krzyczano swego czasu, bo w gruncie rzeczy jedynie zabawa w filmie daje jakąś frajdę. Drugie DLC w formie zestawu minigierek jest przeciętne, zaś trzecie to pościg za klonem. Można zgrać, ale tylko dla fanów gry. Ci, którzy SR3 za bardzo nie polubili nie mają tu czego szukać. Edytowane 18 października 2013 przez Ken Marinaris Cytuj
drozdu7 2 789 Opublikowano 19 października 2013 Opublikowano 19 października 2013 Dead Space 3, po 5 rozdzialach jest lepiej niz sie spodziewałem:) Cytuj
Gość Opublikowano 19 października 2013 Opublikowano 19 października 2013 (edytowane) Od 2. tygodni growy zawrót głowy i chroniczny brak czasu by to wszystko ograć: GTA V, PES 2014, Far Cry 3, Spec Ops: The Line, nawet jeszcze demka Beyond nie zdążyłem sprawdzić, a lista zaległości mimo prawie 250 ogranych na PS3 gier nadal woła o ogranie. Jak żyć? a co gorsza PS4 lub XONE na horyzoncie i jeszcze Wii za 2stówki wyrwałem, obok którego Marian i Donkey Kong na mnie spoglądają. Spogląda na mnie też narzeczona z wyraźnym wk**wem na twarzy hehe Edytowane 19 października 2013 przez Gość Cytuj
Raziel81 20 Opublikowano 19 października 2013 Opublikowano 19 października 2013 Nie tak dawno stałem się nabywcą slimki. Czas nadrobić zaległości i tak już na pierwszy strzał poszedł God Of War III [Platyna + Chaos Mode], później odświeżona wersja God Of War: Chains Of Olympus HD [Platyna + God Mode] (btw: wg mnie najłatwiejszy GoW nawet na najwyższym poziomie przeciwnicy nie są specjalnie wymagający - tak samo było na PSP tylko teraz doszło wygodniejsze sterowanie na padzie), do kolekcji God Of War: Duch Sparty HD [Platyna + God Mode]. Wczoraj rozpocząłem juz po raz n-ty (PS2) God Of War HD. Fajnie da się zauważyć jak seria ewuolowała (jedynka odbiegała troszkę designem od reszty - chociażby innym wyglądem poszczególnych bogów i jak dla mnie słabszym wyglądem poziomów). Na deser zostanie God Of War II (tę część chyba lubię najbardziej z całej serii) i God Of War: Wstąpienie. Wielki szacun dla Santa Monica za te "małe mistrzostwa świata" (chociaż 3-cia część prezentuje się znakomicie to i tak nigdy nie zapomnę odpalenia 1-wszej części na PS2 i opadu "szczęki"). 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi