darkos 4 317 Opublikowano 12 lipca 2014 Opublikowano 12 lipca 2014 Robię drugie podejście do. Tryb HARD potrafi napsuć krwi. Cytuj
Mace 170 Opublikowano 13 lipca 2014 Opublikowano 13 lipca 2014 (edytowane) Final Fantasy XIII-2. poki co mam jakieś 8h i gra się przyjemnie. tylko że zwykła XIII na początku też mi się podobała, tylko po to żeby potem było słabiej i mnie trochę rozczarowała. to też do XIII-2 podchodzę trochę z dystansem. ale bardziej otwarte światy w których jest co robić i pomysł z podrózami w czasie podoba mi się. zobaczymy. i standardowo bijatyki: Tekken Tag 2 i Blazblue Chronophantasma (grałbym w Ultra Street Fighter 4, ale awaria arcade sticka, a na padzie nie umiem w to grać :confused:) Edytowane 13 lipca 2014 przez Mace Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 17 lipca 2014 Opublikowano 17 lipca 2014 (edytowane) Biorę się za The Walking Dead. Pierwszy epizod za free, grzechem by było nie sprawdzić Edytowane 17 lipca 2014 przez stoodio Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 24 lipca 2014 Opublikowano 24 lipca 2014 Dead Island Riptide - lecę dalej moją Purną. Sejw z pierwszej części gry został. Lubię tę serie mimo całego niedopracowania to przyjemnie jest sobie tworzyć co chwila nowe bronie i siekać nimi zombiaków. Ta gra ma multum wad ale w jedynkę bawiłem się super, w "riptide" póki co też gra mi się z przyjemnością. Wiadomo coś o jakiś dalszych losach DI? 1 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 24 lipca 2014 Opublikowano 24 lipca 2014 W końcu mogę napisać, że gram w coś innego niż Borderlands 2. Z dwójeczki przesiadłem się na pierwsze Bordersy i jest wybornie Wkurza trochę kilka upośledzonych rozwiązań w stosunku do kontynuacji, ale gram z bananem na twarzy. Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 24 lipca 2014 Opublikowano 24 lipca 2014 W końcu mogę napisać, że gram w coś innego niż Borderlands 2. Z dwójeczki przesiadłem się na pierwsze Bordersy i jest wybornie Wkurza trochę kilka upośledzonych rozwiązań w stosunku do kontynuacji, ale gram z bananem na twarzy. no to pojechałeś teraz po bandzie ja aktualnie mecze Resident Evil: Veronica X - przymierzam sie do oceny A, za ktora jest trofik. Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 24 lipca 2014 Opublikowano 24 lipca 2014 Resident Evil 6. Grałem tylko pare godzin, ale juz widzę, że gorszy niz piątka. Pomysły na zombie wyjete z d..., zadania typu wyczyść teren z zombie, a przejdziesz dalej (co za bzdura) i inne głupoty, o których nie wspomnę ze względu na tych, którzy jeszcze nie grali. Mogło być dobrze, ale chyba za dużo chcieli nawsadzać. Na pewno napiszę więcej po zakończeniu gry. Disgaea 4. W tę grę gra się m-cami:). Gram na spokojnie, kiedyś może platyna wpadnie. Przy żadnej innej produkcji nie czytałem tylu poradników, czasami mozna się w tym wszystkim zaplątać. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 24 lipca 2014 Opublikowano 24 lipca 2014 (edytowane) Miało to być moje "ukoronowanie" PS3, dosłownie ostatnia gra w jaką "na poważnie" zagram na leciwej konsoli Sony. Nie wytrzymałem. The Last of Us zrobiło branży ogromną krzywdę. Te sukinsyny z ND zbyt wysoko zawiesili poprzeczkę, przez co cała reszta developerów z miejsca ma -1 do zayebistości. Jestem oszołomiony dosłownie wszystkim, mam ukończone jakieś 40% gry. Pojawił się syndrom "powolnego kończenia". Przy tej generacji takie sytuację nie trafiały się często - Bioshock, Batmany, U2, dwie części GTA. Wracam przed konsolę. Edytowane 24 lipca 2014 przez Wiolku 1 Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 27 lipca 2014 Opublikowano 27 lipca 2014 Próbuję oczyścić dysk z gierek z Plusa i na pierwszy rzut idą: Spec Ops The Line - fajne widoczki, fabuła zapowiada się ciekawie, ale jestem w piątym rozdziale i powoli zaczynam siebie nienawidzić, że marnuję swój cenny czas na granie w paściarski gameplayowo konsolowy trzecioosobowy shooter. GRID 2 - spodziewałem się czegoś lepszego, niestety gierka jak na możliwości Codies ociera się o crapa, przynajmniej moim zdaniem. Na razie nie jest dobrze . Próbowałem też chwilę w Puppeteer pograć, ale twórcy gry chyba zbyt do serca sobie wzięli koncepcję gry jako przedstawienia i po 30 minutach zasypiałem z nudów. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 27 lipca 2014 Opublikowano 27 lipca 2014 (edytowane) Spec Ops The Line - fajne widoczki, fabuła zapowiada się ciekawie, ale jestem w piątym rozdziale i powoli zaczynam siebie nienawidzić, że marnuję swój cenny czas na granie w paściarski gameplayowo konsolowy trzecioosobowy shooter. Na szczęście gra nie jest zbyt długa. Fabularnie może i dobra, ale to żadna wymówka na biedę gameplayową, więc ciężko mi się w to grało. Edytowane 27 lipca 2014 przez Kre3k Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 27 lipca 2014 Opublikowano 27 lipca 2014 (edytowane) Po Frontline postanowiłem zagrać w Medal of Honor Airborne. Gra świetna i nie przeszkadza mi że nie ma żadnego trofeum. Edytowane 27 lipca 2014 przez ussr Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 30 lipca 2014 Opublikowano 30 lipca 2014 Spec Opsy skończone, GRID 2 chyba sobie daruję, teraz za to męczę: inFamous - dawno, dawno temu zajarałem się demkiem i od tego czasu bardzo miałem ochotę grę przetestować. Po latach, cóż, trochę mnie zawiodła, ale głównie za sprawą słabego jak nie wiem początku i schematu, którego nienawidzę. Zaczynamy jako typ, który nic nie umie i gra jest w tym momencie najtrudniejsza, a z czasem odblokowujemy umiejętności, które uprzyjemniają poruszanie się i walkę przy tych samych przeciwnikach. Na razie nie jest jakoś strasznie, chyba popykam w to trochę. Takie uzupełnianie mapki przez robienie misji dodatkowych trochę wciąga, chociaż monotonne. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 30 lipca 2014 Opublikowano 30 lipca 2014 Infamous, strasznie schematyczny sredniak. Zmuszam sie codziennie zeby zrobic chociaz dwie misje i to skonczyc. Poziom emocji na poziomie pierwszego AC. 1 Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 30 lipca 2014 Opublikowano 30 lipca 2014 Niby jedynka monotonna ale dla mnie to najlepsza część. Ja znalazłem Rage'a w szafie i sobie ogrywam, bardzo fajna gra ale to doczytywanie tekstur to bezbek jakich mało. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 30 lipca 2014 Opublikowano 30 lipca 2014 Infamous, strasznie schematyczny sredniak. Zmuszam sie codziennie zeby zrobic chociaz dwie misje i to skonczyc. Poziom emocji na poziomie pierwszego AC. Jeszcze odblokuję static thrusters (unoszenie się) i będzie spoko, szybkie i wygodne przemieszczanie się. Szału nie ma, ale nie jest też specjalnie męczące czy frustrujące, a z backlogiem trzeba sobie jakoś wreszcie poradzić. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 30 lipca 2014 Opublikowano 30 lipca 2014 Irytuja mnie te schenatyczne misje, glownie te kanały i żółte. To samo było w pierwszym AC. Mam nadzieje ze dwojka lepsza. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 30 lipca 2014 Opublikowano 30 lipca 2014 (edytowane) Reklamacji nie przyjmuję xDZacząłem grać w Alpha Protocol. Kurde, narzeczona ogrywa Hitmana Absolution, gdzie przeciwnicy się osłaniają, czają za każdym rogiem, rozglądają na boki, rozświetlają drogę latarką. Po prostu animacja majstersztyk.A potem odpalam AP, w którym wrogi patrol składa się z drewnianego ludka, który ledwo kłapie nogami po podłożu i koślawo chodzi w kółko jak po sznurku.Liczyłem na tę grę, taka namiastka Mass Effecta (otwarta fabuła i wybory, skill set, stealth), ale kurde, gameplay jest sprzed dekady.Edit:no nawet się rozkręca po przejściu dość smętnej Saudi Arabia. Fabuła w Rosji przyspiesza, wybory są ciekawe, nawet jakoś stealth mi się spodobał i rozwijam tę gałąź. 6+/10, ale ukończę. Edytowane 1 sierpnia 2014 przez _Red_ Cytuj
Czimeq 43 Opublikowano 30 lipca 2014 Opublikowano 30 lipca 2014 Bayonetta - początkowo odpychała mnie ta cukierkowość, motylki, aniołki itp., ale pograłem trochę i tak wsiąkłem, że teraz zmierzam po platynę. 1 Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 31 lipca 2014 Opublikowano 31 lipca 2014 The Walking Dead - mocny początek drugiego epizodu, będzie się działo. Cytuj
Wredny 9 552 Opublikowano 31 lipca 2014 Opublikowano 31 lipca 2014 Irytuja mnie te schenatyczne misje, glownie te kanały i żółte. To samo było w pierwszym AC. Mam nadzieje ze dwojka lepsza. Według mnie lepsza i to o wiele. Jedynka to taki zbiór side-questów, robionych przez fanów na edytorze - tak to wygląda. Brak sensownych cut-scenek, brak tej spójności narracyjnej, filmowości, ciągle ten sam schemat, plus nijaki bohater (o wygląd chodzi, choć polski dubbing również nie pomaga) - to wszystko sprawia, że dla mnie ten tytuł wygląda, jak praca dyplomowa, którą Sony zleciło Sucker Punch - mieli udowodnić, że potrafią programować na PS3 a dopiero za pomocą inFamous 2 to udowodnili Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Niedługo skończę Alpha Protocol (nawet daje radę jak się nie ciśnie na raz dłużej niż 2h i przyzwyczai do zapluskwionej mechaniki gry), zostało jeszcze trochę Ni No Kuni i już myślałem, że koniec z grami i trzeba będzie się rozejrzeć po Allegro. Aż otworzyłem szafkę i znalazłem kupione kawałek czasu temu, nieruszone Bulletstorm i Valkyria Chronicles Zatem minimum przez cały sierpień znowu grosza na gry nie wydam, a wishlista (w tym TLoU) czeka nadal w kolejce do zakupu. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Opublikowano 3 sierpnia 2014 (edytowane) 100% w KZ3! Dzisiaj wbiłem ostatniego dodatkowego achika. Odpocznę może trochę od tej gierki i wrócę do Skyrima, który też czeka i czeka, bo jak się dossałem ponownie do KZ to na ponad miesiąc znowu przepadłem. Edytowane 4 sierpnia 2014 przez Square Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 5 sierpnia 2014 Opublikowano 5 sierpnia 2014 Pocisksztorm okazał się za(pipi)isty, grałem właśnie 2h bez przerwy i aż musiałem odsapnąć. Klimat gearsów (postacie, pancerze, głosy) oraz wesołe rozwalanie wrogów na dziesiątki sposobów za pomocą elektrycznej łapki. Rewelka póki co - no i jest tam jakaś fabuła dookoła, która pcha całość do przodu. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Killzone 3 - wyłączyłem tego crapa po 40 minutach... 1 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi