Gość Opublikowano 27 listopada 2008 Opublikowano 27 listopada 2008 (edytowane) W tej chwili: Dead Space - gram na Impossible, by wyłapać ostatnie trofeum, ogólnie to już 3-ci raz GTA IV - fabułka skończona, teraz czas na trofea Burnout Paradise - tak od czasu do czasu Guitar Hero 3: Legends Of Rock - tak okazjonalnie Edytowane 27 listopada 2008 przez Gość Cytuj
POL_SouL 1 Opublikowano 27 listopada 2008 Opublikowano 27 listopada 2008 BioShock - wymasterowany na platyne, teraz czas na Challenge Rooms. Geon - sporadycznie, bo giera mnie wk*rwia niemilosiernie, ale ma trofea. Co zrobic taki juz ze mnie Trophy whore. Echochrome - co by nie zglupiec do reszty od cholernego geona Oczekuja na swoje 5 min: GTA IV - przeszedlem juz w kwietniu, ale ze trofea sie pojawily to chyba czas na wielki comeback do Liberty City, gdzie polecimy inna sciezka fabularna. Roman slyszysz mnie? Polewaj bo zaraz tam bede Prince of Persia - wersja limitowana zamowiona. Odpalamy przed Mikolajkami (5 grudnia) Fallout 3 - zabugowana i bez trofeow - czekam na patch (16 grudzien) Cytuj
diolek 43 Opublikowano 27 listopada 2008 Opublikowano 27 listopada 2008 motorstorm pacific rift - gra wymiata, probuje w rankingu swiatowym zejsc ponizej 1000miejsca Cytuj
Gość pawel_k Opublikowano 27 listopada 2008 Opublikowano 27 listopada 2008 Ratchet&Clank: Tools of Destruction PES2009 i Fight Night 3 jak mam kogoś do multi a dzisiaj Age of Booty zobaczymy czy będzie grywalne na dłużej, na razie jest świetne... Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 28 listopada 2008 Opublikowano 28 listopada 2008 Oj ale mi doszło... Wipeout HD - jak zwykle, brakują mi 500 items, brigade, perfect, cam elite, zeus do calaka ;p Eternal Sonata - 20h za mna chapter 4, brak trofeów powoduje u mnie brak motywacji do szukania wszystkich score pieces... Valkyria Chronicles - zaczałem 2 dni temu, ale musi poczekać aż sonata będzie skończona oO Super Star Dust - 2 haxowe trofea do zdobycia Prince of Perisa - już zamówiona, tylko czekać na paczkę... Burnout Paradise - wczoraj nabyty, więc niedługo pierwsze trofea xD Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 28 listopada 2008 Opublikowano 28 listopada 2008 MotorStorm: Pacific Rift - Mistrzowska gra W przerwach powoli kończe PJ: Monsters Encore. Cytuj
Boomcio 4 054 Opublikowano 28 listopada 2008 Opublikowano 28 listopada 2008 Dead Space - powoli, szukam wszelkich możliwych do znalezienia przedmiotów , siódmy rozdział . Cytuj
Wolak10 2 Opublikowano 28 listopada 2008 Opublikowano 28 listopada 2008 Moja wspaniała osoba męczy sobie następuję tytuły : Motorstorm : Pacific Rift <--- perełka Resistance 2 <--- eee noo multi dziwne(inne niż w jedynce) dość, ale gra na tik-tak (ja jestem pan Tik-Tak ?) WipEout HD <--- Zone Zeus, Arcade Perfect, Beat Zico = platyna, dążę do tego cały czas Little Big Planet <--- poczta przyniesie mi dziś, ale bez tego perła : D Cytuj
gianbuffon 11 Opublikowano 29 listopada 2008 Opublikowano 29 listopada 2008 (edytowane) Motorstorm - niespodziewalem sie, ze wyscigi mnie az tak wkreca. gra swietna, super muza, tory, grafa tez ok... na razie wiekszych problemow nie mam (4 tickety i same 1 miejsca:D), ale pewnie z biegiem czasu bede rzucal padem o sciane hehe Little Big Planet- myslalem, ze to bedzie killer. a jak na razie tylko dobra gra. choc na razie gralem malo i online nie ruszylem, bo nie wiem jak mam z kims zagrac:P GTA 4- na razie tylko wlaczylem w celu sprawdzenia jak wyglada... Dema- no fajne fajne ale dead space nie daje mi pograc. dochodze do pierwszej grupki i za kazdym razem mnie rozrywaja te potworki... hehe nieprzekonaly mnie mirrors edge i resistance 1... Uncharted - czekam na tego killera i od razu zaczynam przygode:) Edytowane 29 listopada 2008 przez gianbuffon Cytuj
Matt90 0 Opublikowano 30 listopada 2008 Opublikowano 30 listopada 2008 Jak na razie tylko i wyłącznie Little Big Planet! Ta gra po prostu miażdży. Na pewno jeszcze długo sobie w nią pogram, bo gra naprawdę nie jest prosta, szczególnie jak się chce ją przejść na 100%. Cytuj
hetros 4 Opublikowano 30 listopada 2008 Opublikowano 30 listopada 2008 Od 3 tygodni Little Big Planet Teraz trochę rzadziej bo platynka zdobyta, ale od tej gry się tak łatwo odejdzie Cytuj
kendzior 21 Opublikowano 30 listopada 2008 Opublikowano 30 listopada 2008 Dead Space mnie rozczarował, stał się zbyt monotonny po jakimś czasie. Obecnie czekam na listonosza z Fifą 09, a potem pewnie zakupię F3 ;] Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 5 grudnia 2008 Opublikowano 5 grudnia 2008 Dochodzę do wniosku, że przesadziłem przez duże P w tym miesiącu z grami..... Eternal Sonata ciągle nie skończona, teraz Valkyria Chronicles, Prince of Persia, Mercenaries 2 i jeszcze Wipeout HD ostatnie 3 trophy plus Burnout....zaczynam nie wyrabiać czasowo z graniem i pracą oraz przyjemnościami o_O ................ Cytuj
Neo3016 8 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 (edytowane) Mirror's Edge od wczoraj.Wczoraj polowe przeszedlem,dzis druga polowe przejde a potem wezme sie za jego trofea Edytowane 7 grudnia 2008 przez Neo3016 Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 (edytowane) LBP - MISTRZ ! gre mam od tygodnia i uwazam ze jest swietna, gry raczej predko nie (o ile wogole) sprzedam - ta gra to unikat, nie mozna jej zamienic na zadna inna, must have Tekken Dark Ressurection - przez neta nie gram, bo sa straszne lagi, jednak fun z grania z kumplem jest niepowtarzalny. Solo tez mi sie gra swietnie, tak oldschoolowo Wipeout HD - jestem w trakcie przechodzenia. Niestety jestem cienki bolek i zbyt duzo trofeow to ja w tej grze nie zdobede Edytowane 7 grudnia 2008 przez Yabollek007 Cytuj
Sheepman. 0 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 Dead Space - nocami... Do jakiegoś czasu dość często LBP i mamusia już krzyczy: "cały czas przed tym siedzisz, do matury byś się pouczył!". No ale trudno się oderwać. Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 Dead Space- kończę trofea. LBP- od niedawna, czekam na 2giego pada żeby pograć z Dziewczyną :* Sackboy rządzi Bioshock- at last!! muszę wygospodarować więcej czasu, Rapture jest tego warte przed chwilą Uncharted (demo)- pozytywnie zaskoczony, po Ratchet'ach i HS'ach byłem negatywnie nastawiony do platyny, a tu taka perełka. Cytuj
Devil 3 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 WipeOut HD- Męcze Trofea, gra na prawde warta swojej ceny. IMO jeden z najlepszych tytułów na PS3 Resistance 2- Porównując do R:FOM to CRAP, ale i tak męcze, chociaż dla platynki ;] GTA IV-Czasem pogrywam, bardziej mnie wciągneło niż San Andreas, ale i tak niezbyt lubie gry tego typu Burnout Paradise- Rzadko już, ale niedługo wroce, chociazby dla platyniki (wiem, wiem..... te trofea jednak mnie kręcą) Tekken:DR, SC IV- Jedynie przed turniejami, w ogóle coraz rzadziej....a trofeu(kur.wa jak to się odmienia?) nie ma ;( to na tyle....;] Na gwiazdke, pod choinkę jeszcze pewnie coś mi świety Mikołaj przyniesie, niestety nie moge sie zdecydowac co chce..... Cytuj
izon 995 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 (edytowane) Yakuza 2 - to tak w ramach nadrabiania zaleglosci( btw POLECAM) Burnout Paradise- Po demku ktore mnie troche rozczarowala jestem pozytywnie zaskonczony pelna wersja. Bioshock-pogrywam ale bardzo powoli jakos nie moge wygospodarowac na te gre wiecej czasu. Folklore-to samo co wyzej W tym roku chcetnie bym jeszcze ogral nowego CoDa, Alone in the Dark inferno oraz nowego Prince of persia. LBP juz podziekowalem... Edytowane 7 grudnia 2008 przez izon Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 WipEout HD - 55h na liczniku, a ja dalej gram 100% i platynka już są, teraz masteruję czasy. W niektórych trasach jestem w ścisłej czołówce nawet Gra KOPIE po jajach za każdym razem jak ją odpalam. Nabyłem ją wprawdzie przypadkowo i w dodatku jest to mój pierwszy WipEout tak na dobrą sprawę, ale teraz nie mogę sobie wyobrazić życia bez tej gry FIFA09 - ostatnio trochę mniej grałem, ale w ten weekend kupiłem drugiego pada i szpilam z bratem. Dobra piłeczka, mimo wielu niedociągnięć. Guitar Hero III - przed weekendem pożyczyłem kumplowi w zamian za MGSa4 (brat chciał przejść), ale tak to namiętnie katowałem kilka piosenek dziennie. Expert już tuż tuż Jak World Tour stanieje, to łykam GTA IV - ostatnio przystopowałem, bo WHD zabiera mój czas. Ale wrócę, bo lubię rozjeżdżać ludzi Mortal Kombat II - brat mi ciula, nie lubię tej gry Cytuj
Gość mevek Opublikowano 8 grudnia 2008 Opublikowano 8 grudnia 2008 (edytowane) tekken dr online -gram od ponad roku. połączenie jest ponad przeciętne, a czasem nawet świetne(w obu przypadkach można jugl-owac). silent hill : homecoming(USA ver.) - pielęgniarki powracają, a są na prawdę w świetnej formie(wysokie, zgrabne i niebezpieczne-> miodzio!). devil may cry 4 - chwilowa przerwa na silenta. wipeout hd - jest świetny ale i tak rollcage byl "one of the best" Edytowane 8 grudnia 2008 przez mevek Cytuj
Kenshin 0 Opublikowano 8 grudnia 2008 Opublikowano 8 grudnia 2008 LBP i GTA 4 cukierasy i morderstwa , tak zeby sie w glowie do konca nie po... balo Cytuj
JoHnyW 0 Opublikowano 10 grudnia 2008 Opublikowano 10 grudnia 2008 LBP i GTA 4 cukierasy i morderstwa , tak zeby sie w glowie do konca nie po... balo LOL coz za zbieg okoliczności bo ja tak samo ;] jeszcze do tego army of two (rzadko) i demka Cytuj
el torrnado 0 Opublikowano 10 grudnia 2008 Opublikowano 10 grudnia 2008 LBP i GTA 4 cukierasy i morderstwa , tak zeby sie w glowie do konca nie po... balo Dokładnie ten sam zestaw ^_^ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi