Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

pack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja postanowiłem nadrobić starsze tytuły(głównie z braku kasy ;) ) w multi, głównie to LittleBigPlanet(więc jakby ktoś chciał sobie pograć to PW lub do tematu online lbp) i Motorstorm: Pacific Rift.

Opublikowano

GoW:Collection :thumbsup: Gra się tak wyśmienicie jak za pierwszym razem a minęło już kilka latek :rolleyes: ,grafika w GoW2 wygląda wspaniale nawet dziś, w dodatku obie części zawierają trofea,nie wiem dlaczego zwlekałem nad zakupem tej gry.

Polecam wszystkim nawet tym którzy przeszli wielokrotnie grę na PS2. :thumbsup:

Opublikowano

Final Fantasy XIII, ale pierwsze 2 godziny mnie pokonały, chyba odpuszcze. Dalej podobno jest lepiej, ale nie dam rady się przez to przebić, trzeba wracać do Bad Company 2 oraz brać Bioshocka 2 i Assassina 2...

Gość Kalinho
Opublikowano

Final Fantasy XIII, ale pierwsze 2 godziny mnie pokonały, chyba odpuszcze. Dalej podobno jest lepiej, ale nie dam rady się przez to przebić, trzeba wracać do Bad Company 2 oraz brać Bioshocka 2 i Assassina 2...

jest tylko gorzej a jak jesteś hunterem to jest wręcz tragicznie bo gra jest (pipi) nudna. ja kupiłem BF2 i mam też Bio2 oraz Batmana- to są konkretne giery. FF XIII to jakiś niesmaczny żart

Opublikowano

Ja ogrywam Skate 3 na hardcorze, GOW 3 i męcze DJ Hero, ale choć fajny temat jakoś średnio mi się gra na tym controlerze, no i po raz drugi Uncharted 2 oraz odgrzewam Metal Gear Solid 4 , czekałem z tym i czekałem z powodu trofeów, ale juz się chyba nie doczekam na nie nigdy.Sneeeeeeejjjjkkk

Opublikowano

bc2, no i trzeba w koncu tego bioshocka2 skonczyc, bo zalega od dwoch miesiecy ponad. w ogole nie mam parcia na rdr i nie czytam, ani nie ogladam nic o tej grze. mam nadzieje sie milo zaskoczyc.

Opublikowano

Cops & Robbers w BP - w 8 osób gra się po prostu świetnie.

Heavy Rain - przechodzę po raz drugi, wczuwając się jeszcze bardziej niż za pierwszym

Tekken 6 - załamka totalna, wiedzialem że nie ma co liczyć na bardzo dobrą gre, ale tak słabej się nie spodziewałem.

Opublikowano

Motorstorm - przechodzę po raz n-ty festiwal, gdyż jestem napalony na zapowiedź trójki na E3.

Assassin's Creed - głównie szedanie się po pięknym Damaszku.

Fifa, Fifa, Fifa....