Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

Opublikowano

Wreszcie dorwałem gt 5. Reszta gier może spokojnie odpoczywać na półeczce:)

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 481,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

Musze jakos skonczyc gowa 2 do czasu pojawienia sie vietnamu;d pozniej juz only war:D

Opublikowano

GOW Collection. Na PS2 przeszedłem tylko jedynkę, teraz też jedynka na tapecie, a już niedługo dwójeczka i trójeczka, będzie się działo :)

Opublikowano

GoW Collection - wkręcony jeszcze bardziej niż za czasów PS2..a jak skończe to pomyśle wreszcie o trójce :)

Opublikowano

przed Vietnamem Odwyk od BC2 I rozgrzewka z GoW3 :)

Opublikowano

Nadrabiam zaległości : Assassin's Creed II i GTA IV :)

Opublikowano

Red Dead Redemption, trochę singla i próbuje ugrać coś na multi.

Czekam na The Sims 3 :diablo:

Opublikowano

Sports Champions

Tumble

Dead Nation

Miodzo, miodzo, wciąga... :)

Opublikowano

Niebiański miecz.

W całym życiu grałem w tego typu siekanki może 15 minut. Odrzucił mnie pierwszy DMC, dwa God of War'y też. A przygoda z Nariko wciągnęła mnie jak ruchome piaski, nie wiem czy to sprawa super grafiki i animacji, klimatu, świetnej reżyserii czy w sumie dość prostego (ale nie łatwego) systemu walki. PSX chyba słusznie wywołał aferę na pół Europy swego czasu przyznając HS bardzo wysoką ocenę :D Jestem oczarowany

Opublikowano

NfS Hot Pursiut online.

Powoli się przymierzam do dodatkowych wyzwań w LC and the Guadian of Light.

@ Wielki K

Polecam sprawdzić najnowsze dzieło NT czyli Enslaved.

Opublikowano

Ogram z pewnością, już po obejrzeniu jednej recki na youtubie widzę że jest ta sama magia co w HS ( i to nie tylko dlatego że też jest jakaś ruda Pani :rolleyes: )

Opublikowano

Zaliczyłem wczoraj Mrocznego Rycerza w Arkham, więc na razie wezmę się CoD: Black Ops na Veteranie i przy okazji pobawię się w Challenges w Batmanie.

Opublikowano

Heh, gram teraz w PES 2011 i chcąc nie chcąc musiałem przestawić się na gały. Zawsze grałem na krzyżaku, chciałem kontynuować to w 2011, ale najzwyczajniej w świecie się nie da.

Opublikowano

Powrót do Uncharted 1, w dwójkę jakoś na razie nie mam ochoty grać, bo ostatnio kończyłem ją chyba w lipcu.

A jednak zdanie zmieniłem i znowu ogrywam dwójkę. :whistling: Z rozpędu już zaliczyłem Borneo. Przy okazji mając obraz jedynki w pamięci, widzę jeszcze lepiej, jak dwójka jest bardziej dopakowana akcją, nie wspominając o oprawie. Gra ma rok na karku, a wizualnie zjada w zasadzie wszystko, nawet Kratos nie daje rady, chociaż i on ma kilku genialnych scen. To jest mega killer w który chce się grać. Jak dla mnie najlepsza gra akcji obok Resident Evil 4, trzyma wysoki poziom od samego początku do końca i co chwilę serwuje coś nowego.

Opublikowano

No ja właśnie 5 minut temu też skończyłem Borneo heh. True niszczy ta gra; swoją drogą śmieszne, że mija rok a właśnie tylko GoW3 zbliżył się oprawą do U2 a jeszcze lepsze, że z grafiką idzie w parze praktycznie wszystko: gameplay, muzyka, postacie, fabuła jak na przygodówkę, humor, akcja.

Ideał 10/10.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

No ja jakoś na dniach skończyłem Uncharted 2. Podbijam pod to co już wcześniej powiedzieliście. Nawet soundtracka sobie ściągnąłem.

A dzisiaj przeszedłem GoW. Również mega!! Kratos to kozak :D

Opublikowano

23 chapter w U2, więc już blisko końca. Potem znowu biorę się za GOW3.

Opublikowano

Od dawien dawna nie miałem takiej sytuacji żebym brał się za 'masterowanie' jakiejś gry ale przy Heavenly Sword zawziąłem się i staram się po przejściu gry zdobyć co najmniej przyzwoitą ilość glifów (czy jak tam się te znaczki zowią) i poodkrywać jak najwięcej stuffu z Nariko i tą całą bandą towarzyszących jej w grze popaprańców.

A w kolejce czeka Heavy Rain, na które na razie nie mam czasu więc pobawiłem się tylko z Panem wypychaczem zwięrzątek i niestety co się od razu w uszy rzuca to IMO dość zwalony dubbing Madison :confused:

Opublikowano

Ja dzisiaj zacząłem przygodę z Batmanem i póki co podoba mi się bardzo.

Teraz chciałem odpalić Heavy Rain, ale włączyła mi się jakaś aktualizacja, która ma ponad 1GB, więc sobie poczekam <_<

Edytowane przez kubaa

Opublikowano

Ja dzisiaj zacząłem przygodę z Batmanem i póki co podoba mi się bardzo.

Teraz chciałem odpalić Heavy Rain, ale włączyła mi się jakaś aktualizacja, która ma ponad 1GB, więc sobie poczekam <_<

zapewne ta dodajaca obsluge PS Move.

Ja w chwili obecnej gram w Black Ops'a - single krociutki i na raz, teraz sieje zadyme w multi :teehee: