Opublikowano 21 grudnia 201014 l Calakuje Shadow Complex. Po części z braku innych gier, a po części z powodu genialności szpila Shadow Complex ukazał się na PS3? Katuje Black Opsa oraz Demon soul Edytowane 21 grudnia 201014 l przez szarku123
Opublikowano 23 grudnia 201014 l Pigsy's Perfect 10 czyli dodatek do Enslaved. NfS Hot Pursuit zarówno multi jak i single. W między czasie odpalam SSF IV.
Opublikowano 23 grudnia 201014 l Killzone 2 na przemian z Fifą 11. A wisi nade mną jeszcze Alpha Protocol do skończenia.
Opublikowano 23 grudnia 201014 l BFBC2 Vietnam,a niedługo Sports Champions i Marvel Ultimate Alliance 2 z bratem ;p
Opublikowano 24 grudnia 201014 l Teraz grywam w COD:Black Ops. Niedługo jakoś w nowym roku zdobędę AC:Bratherhood, Red Dead Redemption i Mass Effect 2
Opublikowano 24 grudnia 201014 l Gram w Magic The Gathering: Duels Of The Planeswalkers. Reszta hitów poszła w odstawkę i nawet BC2 Vietnam poczeka na swój czas.
Opublikowano 24 grudnia 201014 l Sly Trilogy pauzuje a do U2 (singla) i PeS10 dochodzą "Rodzinne" Święta czyli Mafia 2 ;]. No i demko ME2 które męczę a i jeszcze do premiery trochę pomęczę.
Opublikowano 24 grudnia 201014 l GOW3 na chaosie (jestem przy Herkulesie), poza tym masa chodzonych bitek na MAME z nieśmiertelnym Final Fight na czele.
Opublikowano 24 grudnia 201014 l GT5 na przemian ze świetną Castlevanią, jak ktoś nie grał wcześniej, a zamierza to szczerze polecam (sam się zastanawiałem, ale teraz wiem, że głupi byłem jak się wahałem bo to jedna z lepszych gier w jakie grałem na PS3), w kolejce czekają jeszcze nowiutkie AC2 GOTY i RDR
Opublikowano 24 grudnia 201014 l GOW3 na chaosie (jestem przy Herkulesie), poza tym masa chodzonych bitek na MAME z nieśmiertelnym Final Fight na czele. Sorry za offtop ale co to jest "na MAME"? ;p Edytowane 24 grudnia 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 24 grudnia 201014 l GOW3 na chaosie (jestem przy Herkulesie), poza tym masa chodzonych bitek na MAME z nieśmiertelnym Final Fight na czele. Sorry za offtop ale co to jest "na MAME"? ;p Multiple Arcade Machine Emulator
Opublikowano 24 grudnia 201014 l GOW3 na chaosie (jestem przy Herkulesie), poza tym masa chodzonych bitek na MAME z nieśmiertelnym Final Fight na czele. Sorry za offtop ale co to jest "na MAME"? ;p Multiple Arcade Machine Emulator Taa, emulator maszyn arcade. Można zagrać we wszystkie zajebiste gry. ;]
Opublikowano 24 grudnia 201014 l Castlevania (masakra), Tekken 6 (popłuczyny po chwale) , Dead Space (drugi raz)
Opublikowano 24 grudnia 201014 l filtrowanie Dema, Dead Space2 w . Edytowane 24 grudnia 201014 l przez 4 mE