Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

Opublikowano

Calakuje Shadow Complex. Po części z braku innych gier, a po części z powodu genialności szpila ;)

Shadow Complex ukazał się na PS3?

Katuje Black Opsa oraz Demon soul

Edytowane przez szarku123

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 481,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

Battlefield Bad Company 2 Vietnam :thumbsup:.

Opublikowano

Pigsy's Perfect 10 czyli dodatek do Enslaved.

NfS Hot Pursuit zarówno multi jak i single.

W między czasie odpalam SSF IV.

Opublikowano

Killzone 2 na przemian z Fifą 11. A wisi nade mną jeszcze Alpha Protocol do skończenia.

Opublikowano

BFBC2 Vietnam,a niedługo Sports Champions i Marvel Ultimate Alliance 2 z bratem ;p

Opublikowano

Teraz grywam w COD:Black Ops.

Niedługo jakoś w nowym roku zdobędę AC:Bratherhood, Red Dead Redemption i Mass Effect 2 ;)

Opublikowano

Gram w Magic The Gathering: Duels Of The Planeswalkers. Reszta hitów poszła w odstawkę i nawet BC2 Vietnam poczeka na swój czas.

Opublikowano

Sly Trilogy pauzuje a do U2 (singla) i PeS10 dochodzą "Rodzinne" Święta czyli Mafia 2 ;].

No i demko ME2 które męczę a i jeszcze do premiery trochę pomęczę.

Opublikowano

GOW3 na chaosie (jestem przy Herkulesie), poza tym masa chodzonych bitek na MAME z nieśmiertelnym Final Fight na czele. :whistling:

Opublikowano

GT5 na przemian ze świetną Castlevanią, jak ktoś nie grał wcześniej, a zamierza to szczerze polecam (sam się zastanawiałem, ale teraz wiem, że głupi byłem jak się wahałem bo to jedna z lepszych gier w jakie grałem na PS3), w kolejce czekają jeszcze nowiutkie AC2 GOTY i RDR :)

Opublikowano

GOW3 na chaosie (jestem przy Herkulesie), poza tym masa chodzonych bitek na MAME z nieśmiertelnym Final Fight na czele. :whistling:

Sorry za offtop ale co to jest "na MAME"? ;p

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Multiple Arcade Machine Emulator ;)

Opublikowano

Multiple Arcade Machine Emulator ;)

Taa, emulator maszyn arcade. Można zagrać we wszystkie zajebiste gry. ;]

Opublikowano

Castlevania (masakra), Tekken 6 (popłuczyny po chwale) , Dead Space (drugi raz)

Opublikowano

filtrowanie Dema, Dead Space2 w d245777abca64ece2d5d7ca0d19fddb6.png.

Edytowane przez 4 mE

Opublikowano

Wbita platyna w zayebistym Dead Nation - czas na Sly'a :thumbsup: