Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 481,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

Skończyłem krótką ale bardzo intensywną znajomość z Nariko i korzystając z comba: Wolny czas, pełna lodówka, w miarę pełny barek, w końcu mogłem poważnie zabrać się za Heavy Rain, mam za sobą jakieś 5 godzin i ...nie, nie odważę się napisać opinii przed skończeniem takiej gry. Jeśli jakąś cechę dzieli z Fahrenheitem to na pewno taką że oderwać się od niej trudno.

Opublikowano

Pigsy Perfect 10 (Enslaved), N4S: HP (offline, EA napraw tego autologa), echochrome II i Sackboy's Prehistoric Move

Opublikowano

GT5 -> B - Spec.

Opublikowano

GOW3 na chaosie (jestem przy Herkulesie), poza tym masa chodzonych bitek na MAME z nieśmiertelnym Final Fight na czele. :whistling:

Sorry za offtop ale co to jest "na MAME"? ;p

Multiple Arcade Machine Emulator ;)

W pierwszej chwili myślałem że to jakaś pozycja :teehee:

Żeby nie było offtopa - od jutra zaczynam Dead Nation, Lara Croft i Guardian of Light oraz może w końcu wezmę się porządnie za nowego Assassina.

Opublikowano

Do Sports Champions i Mafii II dołączył AC: Brotherhood(trzeba się było w końcu za niego zabrać ;])

Opublikowano

Dalej ogrywam trylogię szopa-złodziejaszka. Kolej na:

logo.jpg

Opublikowano

Cały czas PES 2011, ale Dead Nation również daje radę w wolnych chwilach. W obwodzie czekają jeszcze TR: Underworld, Trine, Lara Croft: TGotL, inFamous oraz... Castlevania LoS :wacko:. Troszkę tego jest...

Opublikowano

Troszke nadrabiania: RDR, Bioshock 2, Just Cause 2 i oprócz nich GT5 z DFGT ;)

Opublikowano

Ja już 7 sezon Boston Celtics w NBA2k11, a tak to dzisiaj zakupiłem Demon's Souls i grinduje na pierwszej mapie, tak jakoś :D

Opublikowano

Pigsy's Perfect 10 poraz drugi, NfS HP w sieci i przymierzam się do Dead Nation.

Opublikowano

- WHD Fury

- Ninja gaiden sigma 2

- Blur

- BB: CS

- NFS HP (tylko offline)

Wszystko po trochu :)

Opublikowano

Gran Turismo 5 (już mam 53% ukończenia ;)), Trochę też pogrywam w GTA IV, żeby w końcu je przejść (na PC już kilka razy przechodziłem).

Opublikowano

Gran Turismo 5

Edytowane przez Lopek82

Opublikowano

1.battlefield bad company 2 vietnam

2.sly collection

3.red dead redemption od czasu do czasu

byle do kz3 :teehee:

Opublikowano

zaczełem wreszcie dragon age'a. Rok na pólce mi lezał, wreszcie wruciłem go do konsoli

Edytowane przez Orson

Opublikowano

Castlevania

Gran Turismo 5

Prototype

A w kolejce jeszcze maaasa innych....

Opublikowano

Skończyłem pierwszego Uncharteda i nie wiem czy to wynik zbyt dużych oczekiwań (wychowałem się na Indianie, a co :rolleyes: ) czy świeżo ogranego Heavy Rain, przy którym większość gier blednie, ale orgazmu przy przygodach Nate'a nie było. Dobra gra, momentami bardzo, i tyle.

W kolejce do ogrania uśmiechają się U2 i Enslaved.

Edytowane przez Wielki K