Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 481,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

Za cholerę nie mogę oderwać się od Castelvanii :wub: , a na dokładkę Dead Space + Bad Company 2 .

Opublikowano

Uncharted 2, FIFA 11 i opłakuję neta który zrąbał mi się w konsoli na czas nieokreślony, a tak bym w U2 multi popykał :(

Opublikowano

Po wymasterowaniu Pigsy's Perfect 10 zacząłem Dead Nation. Ciągle pomykam po sieci w N4S HP i ostatnio trochę w kooperacji w Uncharted 2.

Opublikowano

GT'5 > Tekken'5:Dr > Jokken'6.

Opublikowano

-Lara Croft and the Guardian of Light

-Mafia 2

-Black Ops

-Uncharted 2

-PeS 2010

Tyle zaległości a "zaraz" LBP2 i DS2 ;/.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Ja ostro męczę od grudnia Sly Collection (obecnie przy końcu Sly 2 - dłuuuuuuuuuuuuuuuga i genialna gra)

Ponadto kończę powoli "oficjalną" polską ligę on-line w NBA 2K11 na PS3 (szykuje się 3 miejsce na wschodzie przed PO :) )

Dziś lub jutra zabieram się za Dante's Inferno no i w końcu GT5 (kupiłem na premierę i czeka cierpliwie - patche i zaległości)

Opublikowano

Aktualnie kończę shifta po długiej przerwie. Ponieważ grałem w Burnauta i zdobyłem już platynke i teraz nie długo z shifta bedzie 1 trofeum mi brakuje. :)

niedłógo zakupie sobię gt5 i kolejan platynka :)

Opublikowano

PES 2011 ale tylko offline ;) no i trochę w RDR (spodziewałem się więcej)

Opublikowano

wet (dopiero jakieś 30 % trophies), call of juarez (zostało collectibles i very hard), bayonetta (2 ostatnie poziomy trudności), killzone (zostały znajdki i veteran oraz hard)

Opublikowano

Zplatynowałem to żałośnie łatwe Black Ops, więc teraz wezmę się chyba za PoP Trilogy (zachowując chronologię), a potem pewnie RDR + UN.

Opublikowano

Obecnie cioram w RE5 i męcze Castlevanie:Lord of Shadow :)))

Opublikowano

Enslaved- oprawa, design świata i bohaterowie, to wszystko wprost olśniewa. Szkoda że sama rozgrywka jakby nieco mniej, szczególnie system walki w porównaniu z Heavenly Sword trochę rozczarowywuje. Ale to dopiero pierwsze godzinki.

Opublikowano

PO zakupie odpowiedniego tv (wreszcie) granie znów stało sie hobby nr 1. Aktuanie nadrabiam zaległości: Uncharted 2 (absolutny kozak), Motorstorm PR, oraz CoD MW2. Poczta leca do mnie Wipeout HD oraz GoW 3 takze nie narzekam :D

Edytowane przez zajcef2

Opublikowano

Red Dead od świąt, ale teraz dochodzi Pro Evo 2011. Bedę ogrywał te 2 tytuły w oczekiwaniu na Killzone 3 i Demon's Soul (może).

Opublikowano

Uncharted 2 Multi :thumbsup: wszystko inne poszło w odstawkę. Nawet poważnie się zastanawiam czy K3 kupie na premiere z powodu U2 :whistling:

Opublikowano

Włączyłem sobie GTA 4 na chwilę, pojeździć se autem :D Wkręciłem się i chyba będę, przechodził tą grę po raz 3(dwa razy na PC). Mega produkcja!!