Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

pack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Star Ocean. Miałem ochotę na jakiegoś jRPGa. A w kolejce czeka jeszcze ukochana Valkyria, na która nigdy nie mam czasu oraz kupiłem sobie niedawno Uncharted 2, bo ponoć jest rewelacyjny. Cóż, jedynka była trochę nudnawa, więc mam nadzieję że się na dwójce nie przejadę.

Opublikowano

AC: brotherhood

i super minisy w stylu : dynogems , przemiennie na ps3 i psp :)

ps. musze wrocic do gt5 ,w ktorym rzygam na sama mysl od wyscigach dlugodystansowych i wszechobecnej nuddddddddddzie .

Gość mevek
Opublikowano

wciaz ogrywam Dead Space 2 > HC zaliczny, wiec teraz mam juz z gorki :)

lece po trupach, znaczy po trofeach ;)

Gość szpic
Opublikowano

Dead space 1- Mam zamiar w koncu skonczyc. jesten na dobrej drodze. Narazie 1.5 roku gry -> 5 chapter

Opublikowano

Enslaved'a na razie odłożyłem na bok bo nabierałem wobec niego coraz bardziej negatywnych uczuć, wziąłem się za Uncharted 2 które od dawna czekało na półeczce i muszę przyznać że postęp w stosunku do troszkę monotonej i nudnawej jedynki jest kolosalny- dwójeczka to świetny, piękny, dobrze zdubbingowany i dopracowany w najmniejszych szczegółach szpil, od którego naprawdę trudno się oderwać, Indiana Jones byłby dumny :rolleyes:

Opublikowano

- Super Street Fighter IV, chętnie bym z kims poćwiczył z forum, jestem cieńki jak barszcz do tego na dniach zmieniam kontroler do gry (już idzie pocztą) i będzie trzeba sie od nowa przyzwyczajać :)

- za 10 dni Marvel vs Capcom 3 :)

Gość mevek
Opublikowano

4 godzinny wyścig roadsterów w gt 5

tez mi zostaly do zaliczenia :)

tymczasem... DS2, zabawiam sie z nowa bronia(beng, beng...), przechadzac ja po raz kolejny.