Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

Opublikowano

fight night round 4

póki co przerwa w gt bo jazda b-spec mnie nie bawi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 481,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

Nabijam Platynkę w Need For Speed Hot Pursuit

Fifa 11

Read Dead Redemption

Opublikowano

Przechodzę drugi raz God of War III i czekam na premierę Killzone 3.

Opublikowano

No to zaczynamy w końcu Kz 3 :D

To zaczynajmy. Również sobie sprawiłem - Kz3 Pech chciał, że na przywitanie error nr ileś tam wyskoczył Ale i tak miałem chęć zacząć przygodę od trybu dla pojedynczego gracza.

Edytowane przez Sylvan Wielki

Opublikowano

Wczoraj wieczorem wpadła platyna w Assassin's Creed II, a od dzisiejszego poranka katuję kampanię Killzone 3 na nowiusieńkim padzie. Planowałem wpierw wbic wszystkie trofea w singlu, ale chyba nie wytrzymam, bo mnie ciągnie do tego multi żeby chociaż chwilę pograc :rolleyes:

Opublikowano

Cały czas Uncharted 2 w sieci i obawiam się że szybko się nie skończy.

Opublikowano

Od grudnia Gran Turismo 5, a od wczoraj Killzone 3. :)

Opublikowano

KILLZONE 3

Opublikowano

Majin and The Forsaken Kingdom i jestem naprawde mile zaskoczony. W czasach killzonow i innych bulletstormow, warto zwrocic uwage na te gre. Przede mna jeszcze Atelier Rorona, od ktorej tez oczekuje wniesienia odrobiny swiezosci do branzy.

Opublikowano

jako, ze posaidaczem ps3 jestem dopiero od paru dni pykam sobie w resistance 2 a od poniedzialku (mam nadzieje) killzone 2 i uncharted 2 :)

Opublikowano

Uncharted 2 multi, oj wciągło i to mocno możliwe, że się to pociągnie do premiery trójeczki:whistling:, oprócz tego AC Brotherhood zostało ostatnie trofeum z singla, mianowicie wszystkie flagi borgiów, potem pucharki z muliplayera.:thumbsup:

Opublikowano

Wolfenstein campania,odstrzelic noge szkopowi bezcenne:) , multi w uncharted 2 jak czas pozwoli.

Opublikowano

Dziś przyszły Killzone 3 i Mass Efect 2. Zajęcie na okrągły miesiąc :thumbsup:

Opublikowano

fight night round 4

dobijam do g.o.a.t a później fifa11

Opublikowano

Vektańskie ścierwa poznają co oznacza furia Helganu ! Bracia Helghaści do boju!

Killzone 3 MP i Red Dead czasami.