Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

pack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skończyłem Mafię 2, gra pełna kontrastów, ale ogólnie, mimo tragicznych kwestii technicznych, jednak zdecydowanie na plus.

Teraz trzeba wrócić do FFXIII, żeby wreszcie skończyć to badziewie, z czystym sumieniem posłać na allegro i, ze względu na szacunek dla poprzedników wymazać z pamięci.

• Plusik 1
Opublikowano

Powoli kończę Assassin's Creed 2, a wkrótce zabiorę się za Brotherhood.

Opublikowano

Po Crysisie powróciła zajawka na dobre single w NYC hehe.W weekend zakupiłem GTA IV Complete na ps3 oraz Max Payne Antologia na pc i po prostu wsiąkłem . Mam już autentyczny przesyt fpp w multi i singlami trwającymi 4 h , czekam z niecierpliwością na Mortal Kombat i L.A.Noire

Opublikowano

A ja bardzo oryginalnie chyba, bo "Atelier Rorona. The Alchemist of Arland" :) NIe wiem czy ktos z tego forum w to gra. gral. Gra jest bardzo slodziutka, kolorowa az do bolu, z pieknymi tlami i oryginalna grafika.

O ile na poczatku, bylem troche pogubiony w tym wszystkim (alchemia, walka, eksploracja), tak teraz powoli sie oswajam. Ta gra jest inna i stanowi swietna odskocznie od strzelanin, zabijania i ratowania galaktyki (Mass Efeect 2:).

Polecam tym, szukajacym nowych wrazen.

Gość Ofsajd
Opublikowano

Zaczynam przygodę z PS3, startuję od Uncharted, God of War Collection oraz inFamous.

• Plusik 2
Opublikowano

W oczekiwaniu na Mortal Kombat wróciłem do Super Street Fighter IV :ninja:

A z pozostałych to Dead Nation na Nieumarłym w kooperacji, przeplatane z multi Uncharted 2 i Burnout Paradise :whistling: