Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

pack

Rekomendowane odpowiedzi

Gość RejdenForce
Opublikowano

Fifa 11 i nowo zakupiony Assasin Brotherhood.

Ja w nic bo niema PSN.... A poważnie to w Dirt2 i jakąś tanią platynową wersje BF2... nie wiem co to, żona mi kupiła.

Opublikowano

Kupilem i odpalilem wczoraj Wolfenstein z nadzieja na calkiem przyjemna gierke. Nie spodziewalem sie rewolucji, ale srednia ocen dla tej gry nie spadla ponizej 70%, wiec postanowilem dac jej szanse. I to byl błąd... ta gra jest koszmarna i nie mam tutaj na mysli jedynie grafiki, ktora wyglada jak z czasow PS2, w dodatku wyblakłej, pozbawionej jakichkolwiek efektow, ogolnie zenada. Sam gameplay to wsumie typowa strzelanina zmieszana ze sci-fi... szkoda tylko, ze sama mechanika gry, eksploracja i zadania rozwiazane sa w stylu sprzed dekady. Ogolem nie polecam, nawet fanom tematyki nanistowskich niemiec.

Nic to, dzis odpale sobie Bioshock 2 :thumbsup:

Opublikowano

Stary FAT 40 GB szlag trafił przed świetami, teraz kupiłem slima a, że sejwy poszły się gonić gram od nowa w

GOW III

GT5

WARRIORS OF ROCK

Opublikowano

Nadganiam dodatki do Mafii 2. Kurde ,ale mnie denerwuje misja "Bombowa przejażdżka ", gdzie nie można zwolnić poniżej 35 mil)h . Dojeżdżam do miejsca docelowego i zanim wysiądę z auta, albo zatrąbię ,żeby otwarli garaż auto wybucha ...

Mafia 2 to genialna gra, mega klimat i grywalność (słaba grafa ) ,dodatkowe epizody też dają radę, ale niepotrzebnie zrobili z nich czasówki .

Opublikowano

Teraz to non stop głównie Test Drive Unlimited 2, ale od czasu do czasu to CoD: Black Ops. Od czasu do czasu, bo głównie z kumplem, albo na necie, albo robimy własną rozgrywkę na masę botów do maximum killów, bez czasu. Bo ja już zdobyłem 50 lvl, a nie opłaca mi się robić prestiżu - skoro za to mam tylko inną ikonkę, bo właściwie to mojego loga zmieniać nie zamierzam.

Opublikowano

Głownie Ferrari The Race Experience, trochę GT5 (czekam na DLC... które nie wiadomo czy się w ogóle pojawi <_<). Niedawno Bejeweled 2. Obecnie poluję na DiRT'a 2...