Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

pack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Napiszę coś tragicznego: w nic!

Ostatnia gra jaką przeszedłem - Heavy Rain - chyba jakoś 14 miesięcy temu! Od tej pory kilka razy grałem w PESA 2010, Killzone2 i coś tam z PSS.

Zaległości 15-20 gier, które muszę przejść do końca roku (włącznie z ograniem multi), bo później wychodzą kolejne.

Tragedia normalnie :D

Edytowane przez gianbuffon
Gość Ofsajd
Opublikowano

God of War Collection, a od jutro biorę się za Demons Souls'a na poważnie.

Opublikowano

Killzone 3 - wczoraj skonczylem singla w coopie na jednej konsoli (skradankowy rozdzial miazdzy "ja biore tego z lewej, ty tego z prawej"). Dzisiaj porobie troche trofeow i pogram w multi.

inFamous - powoli przechodze

Black Ops - sredniak, ale nawet fajnie sie gra w multi na podzielonym ekranie. nuketown miazdzy!

FIFA 11 - pare meczykow dziennie z bratem

BC2 - standardowo multi

Opublikowano

MassssEffect 2 - niezłe, w związku z tym, że zrobiono z tego bardziej shooter niż RPG dotarło do mnie bardziej.

Fixed. Jednak drugie playthrough w Borderlands.
Opublikowano

Właśnie skończyłem Alpha Protocol i tak się zastanawiam, czy tych wszystkich recenzentów, którzy stawiali tej grze oceny z przedziału 0-7, całkiem Bóg opuścił??

Początek owszem chooyowy jak barszcz, ale potem jest już tylko lepiej- dla mnie bardzo dobry, w pewnych kwestiach przełomowy tytuł. W sam raz na mocną ósemkę.

Opublikowano

FEAR 3 skończony (fajny online co-op )

Limbo - łał ,ale poschizowana gra -boję się

COJ-The Cartel -fajnie się strzela z UZI ;) generalnie średnia gra z fajnym gameplayem .

Opublikowano

Demon's Souls - gra praktycznie bez słabych punktów. Dałbym dyszkę gdyby nie fakt, że gra nie jest ponadczasowa. Zazwyczaj stronię od RPGów, ale ten ma zachodni styl. Nie to co te debilne jRPGi a'la FF.

• Minusik 1