Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 481,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

HS i Unch.

Opublikowano

Chwilowa przerwa od VH KR w NGS to sie wzialem za:

-BP

-DMC4 ( Trzepie "eski" na DMD i ... Human xD )

Soul, wydawalo mi sie, ze sprzedales pleja...

Opublikowano

Ilu ludzików gra w Obliviona! fajnie, że ktoś przeżywa przygody w Cirodrill równolegle ze mną!

Opublikowano

probowalem znowu grac w bardzo trudna gre pod tytulem - zmus cod4 do wspolpracy z laczem od bt - niestety bez powodzenia:/:/:/

Opublikowano

Od miesiąca MGS4/MGO i nie zapowiada się na zmiany ;]

Opublikowano

Przeszedłem Uncharted i teraz zabieram się za Ratchet & Clank: Tools of Destruction

Opublikowano

Gram obecnie w MGO, no i cóż jak przy każdej dobrej sieciowej strzelance wpadłem ;)

Opublikowano

Grałem w Ratcheta :P

A Obecnie jest najgorsze co mzoe byc bo nie ma zbytnio nic w co z chęcią bym zagrał :(

Tak więc next Gra Devil May Cry 4 / Uncharted / Hellboy ? :D

Opublikowano

Przechodze MGS4, online w GTA IV i CoD4, czasem gram w GT5:P

Opublikowano

Jako, że sezon ogórkowy w pełni to wróciłem do Burnouta i złapałem ponownie zajawkę na GT5P. Teraz będe męczył PJ Eden (bynajmniej nie dla trofeów)

Opublikowano

SOUL CALIBUR 4- zobaczymy jak długo....w przerwach MGS4

Edytowane przez CELL7777

Opublikowano

Na PlayStation 3 nie ma gier, konsolka ssie, tak więc katuje GTA IV i Sports Car GT z PSXa :)

Edytowane przez Soniak