Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 481,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

Dead island, Uncharted3, SotC-ICO, Batman:AC, Dark Souls,Deus Ex.

Tyle tytułów się nazbierało, a ja nie mam czasu na granie.

Opublikowano

cały czas BF 3 online , czekam na MW 3

Opublikowano

Batman Arkham City, gra mnie tak wciągnęła, że nawet Uncharted 3 i Dark Souls muszą czekać na swoją kolej.

Opublikowano

Skończyłem Deus Ex .. zmęczyłem w zasadzie, dawno mnie tak gra nie wynudziła... wracam do Dirt3 :]

Opublikowano

Ukończyłem nieSławnego 2 (pozytywna karma) a teraz wziąłem się za Darksiders by potem znów wrócić do New Marais.

Opublikowano

Cisne Alien Breed trilogy - odradzam każdemu to ścierwo bo tak nudnej i schematycznej gry dawno nie widziałem. We środę przyjdzie Dead Island i wtedy mam nadzieję na konkrety (oczywiście co-op bo samemu w to grać to podobno nuda straszna)

Opublikowano

BF3 (multi), Uncharted 3 (singiel, a pozniej multi), a od woczraj tez AC Revelations (singiel - multi musi poczekac pewnie sporo czasu).

Opublikowano

Uncharted 3

COD :black ops

Sniper

W większości wszystko singiel.

Opublikowano

Nie lubie grac "we wszystko naraz" ale pojawilo sie tyle premier, ze ciezko sobie odpuscic. A wiec:

Bayonetta- niedlugo platyna

AC Revelations narazie tylko multi (mistrz)

Uncharted 3

Fifa 12

Opublikowano

Dragon Ball Racing Blast 2 :D mimo wielu niezbyt dobrych komentarzy kupilem i jestem zadowolony :) tylkoe nie wiem jak zmienić język w trofeach...bo mam po japońku :(

Opublikowano

A przypadkiem nie pomyliłeś działów? W stopce masz link do Xboxa.

U mnie BF3 i Guitar Hero Warriors fo Rock

Opublikowano

Deus Ex: HR i Batman: Arkham City. <ok>

Edytowane przez schab0795

Opublikowano

Dead Island - coś czuje, że zamuli ale na chwilę obecną klimat tej gry dał mi w pysk i nie mogę się pozbierać. liczę na konkrety podczas multi

Opublikowano

Batman Arkham City :) genialna, bardzo duuży krok naprzód względem pierwszej części:)masa grania