Dolar123 0 Opublikowano 27 stycznia 2011 Opublikowano 27 stycznia 2011 A więc zagrywać w Pokemon platinum zacząłem 3 godziny temu i pojawia się jeden problem. Jako że to pierwsze podejście do tego typu gier nie bardzo wiem do końca co i jak. Więc tu pytanie\prośba. Złąpałem kilkanaście pokemonów ale w plecaku mam dostępnych sześć i nijak nie mogę ich zamienić, w menu nie ma takiej opcji a nie wiem czy się z tym gdzieś trzeba udać czy coś.... tak więc ratujcie Cytuj
Labtec 3 647 Opublikowano 27 stycznia 2011 Opublikowano 27 stycznia 2011 wszystkie ponad 6 tracisz na zawsze żartuje, są w komputerze "PC" w Pokemon Center Cytuj
Labtec 3 647 Opublikowano 4 lutego 2011 Opublikowano 4 lutego 2011 (edytowane) Właśnie bylem w gamestop i kupiłem preorder na Pokemon Black (także dostałem shiny Suicune przez wifi w sklepie) od nie dawna dopiero gram w serie pokemon (z 30 godzin dopiero w soulsilver) ale moim zdaniem to super gierki i nie mogę doczekać się black i tych 150 nowych pokemonów Edytowane 4 lutego 2011 przez Labtec Cytuj
KiNiO_64 18 Opublikowano 13 lutego 2011 Opublikowano 13 lutego 2011 Ech jak dla mnie to seria umiera! jeżeli nie zmienią drastycznie "czegoś" to wkrótce nic nie zostanie z potęgi tej gierki, nie wiem jak wy ale mnie nie odpowiada ten odgrzewany kotlet. Cytuj
Gość RejdenForce Opublikowano 3 marca 2011 Opublikowano 3 marca 2011 Ktoś widział ofertę jakiegoś marketu lub empiku, gdzie można kupić nowe pokemony? Cytuj
KiNiO_64 18 Opublikowano 4 marca 2011 Opublikowano 4 marca 2011 Gram właśnie w Black-a i jak na razie jest ok chociaż musiałem napisać sobie patch-a przeciw AP Wrażenia pozytywne chociaż nic specjalnie nowego czy innowacyjnego nie dodano, ot po raz kolejny odgrzewany kotlet w nowej scenerii... Gdyby nie miodność samego patentu i wspomnienia z młodości (dobra może już nie z takiej młodości ale z GBC) to nie spojrzał bym nawet na tę grę Cytuj
Trundle 1 Opublikowano 4 marca 2011 Opublikowano 4 marca 2011 Twórcy bardzo sie postarali, dosłownie zaden pokemon z tej nowej odslony mi sie nie podoba. Cytuj
Labtec 3 647 Opublikowano 5 marca 2011 Opublikowano 5 marca 2011 A ja jeszcze muszę czekać 2 dni żeby odebrać Black w Gamestop ufff Cytuj
Gość RejdenForce Opublikowano 5 marca 2011 Opublikowano 5 marca 2011 A ja jeszcze muszę czekać 2 dni żeby odebrać Black w Gamestop ufff Moje już leca z UK. Gra + poradnik 165zł.. miód cena Cytuj
Labtec 3 647 Opublikowano 6 marca 2011 Opublikowano 6 marca 2011 A ja jeszcze muszę czekać 2 dni żeby odebrać Black w Gamestop ufff Moje już leca z UK. Gra + poradnik 165zł.. miód cena Dobra cena! nie zapomnij potem się podłączyć do wifi żeby ściągnąć liberty pass a ja się zaczynam ubierać, gamestop otwierają za godzinę Cytuj
Gość RejdenForce Opublikowano 6 marca 2011 Opublikowano 6 marca 2011 A ja jeszcze muszę czekać 2 dni żeby odebrać Black w Gamestop ufff Moje już leca z UK. Gra + poradnik 165zł.. miód cena Dobra cena! nie zapomnij potem się podłączyć do wifi żeby ściągnąć liberty pass a ja się zaczynam ubierać, gamestop otwierają za godzinę Co daje ten liberty pass? Cytuj
Labtec 3 647 Opublikowano 6 marca 2011 Opublikowano 6 marca 2011 A ja jeszcze muszę czekać 2 dni żeby odebrać Black w Gamestop ufff Moje już leca z UK. Gra + poradnik 165zł.. miód cena Dobra cena! nie zapomnij potem się podłączyć do wifi żeby ściągnąć liberty pass a ja się zaczynam ubierać, gamestop otwierają za godzinę Co daje ten liberty pass? Możesz złapać Victini http://pokemon.wikia.com/wiki/Victini Cytuj
Gość RejdenForce Opublikowano 6 marca 2011 Opublikowano 6 marca 2011 (edytowane) A ja jeszcze muszę czekać 2 dni żeby odebrać Black w Gamestop ufff Moje już leca z UK. Gra + poradnik 165zł.. miód cena Dobra cena! nie zapomnij potem się podłączyć do wifi żeby ściągnąć liberty pass a ja się zaczynam ubierać, gamestop otwierają za godzinę Co daje ten liberty pass? Możesz złapać Victini http://pokemon.wikia.com/wiki/Victini To super...dajcie znać co i jak, jak już się wam uda złapać. Edytowane 6 marca 2011 przez RejdenForce Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 7 marca 2011 Opublikowano 7 marca 2011 Właśnie bylem w gamestop i kupiłem preorder na Pokemon Black (także dostałem shiny Suicune przez wifi w sklepie) od nie dawna dopiero gram w serie pokemon (z 30 godzin dopiero w soulsilver) ale moim zdaniem to super gierki i nie mogę doczekać się black i tych 150 nowych pokemonów Ja na emulatorze grałem w Pokemon Crystal - jak ta gra mi się podobała, nawet jakieś pół roku temu ją przechodziłem. Sam miód. Jak DS'a albo 3DS'a sobie kupię to fundnę sobie Pokemon White Cytuj
SpacierShark123 1 508 Opublikowano 11 marca 2011 Opublikowano 11 marca 2011 Gra świetna znów przypominają mi się czasy dzieciństwa gdzie z gameboyem siedziało się na murku w parę osób i każdy chwalił się pokemonami (piękne czasy).Co prawda dopiero zaczynam ale już wiem czego się spodziewać ten typ rozgrywki nigdy mi się nie znudzi . Cytuj
Gość RejdenForce Opublikowano 12 marca 2011 Opublikowano 12 marca 2011 (edytowane) Gra świetna znów przypominają mi się czasy dzieciństwa gdzie z gameboyem siedziało się na murku w parę osób i każdy chwalił się pokemonami (piękne czasy).Co prawda dopiero zaczynam ale już wiem czego się spodziewać ten typ rozgrywki nigdy mi się nie znudzi . Ja mam dokładnie tak samo, po ograni kilu poprzednich części nie mogłem się doczekać nowych "poków" Po 6h gry doszedłem dopiero do drugiego miasteczka, uwielbiam przetrząsać każdy połać trawy, łapać i łapać, trenować i trenować. Da się wysyłać pokemony z perłowych do czarnych za pomocą wi-fi? Mi cały czas wyskakuje, ze wpisany kod znajomego jest zły. Złapałem Victini, bardzo prosta walka i banalne łapanie, obawiałem się że będzie trudniej, a tu tylko formalność. Edytowane 14 marca 2011 przez RejdenForce Cytuj
tomsecret1993 20 Opublikowano 20 marca 2011 Opublikowano 20 marca 2011 Ktoś chętny na wymianę Gurrdurr-Gurrdurr (ewolucja przez trade)? Cytuj
andyhhc 0 Opublikowano 20 marca 2011 Opublikowano 20 marca 2011 Da się wysyłać pokemony z perłowych do czarnych za pomocą wi-fi? Z tego co mi wiadomo to dopiero po przejściu gry. Cytuj
SpacierShark123 1 508 Opublikowano 21 marca 2011 Opublikowano 21 marca 2011 Gra super właśnie tego w grach mi brakowało.Dla pokemonów odstawiłem me2 i przed ich ukończeniem nie mam zamiaru go odpalać.Wiecie na którym poziomie jest 3 przemiana Tepiga? Cytuj
django 549 Opublikowano 21 marca 2011 Opublikowano 21 marca 2011 Pewnie jak z większością starterów 32-36 Cytuj
Gość RejdenForce Opublikowano 22 marca 2011 Opublikowano 22 marca 2011 (edytowane) Ma ktoś na zbyciu żeńskiego Tepiga? Teraz nie mam konkretów na wymianę....ale z perły jak skończę grę coś się znajdzie. Polecam... http://www.serebii.net/pokedex-bw/ Edytowane 22 marca 2011 przez RejdenForce Cytuj
Gość RejdenForce Opublikowano 1 kwietnia 2011 Opublikowano 1 kwietnia 2011 (edytowane) Kto chce KADABRE z nauczonymi z "jajka' trzema atakami punch, wystarczy douczyć psychic i mamy wypasieńca, no i dobić do 100lv teraz ma 16. Jak coś to pisać na PW PS. Chodzi o Pokemon Black-White Edytowane 11 kwietnia 2011 przez RejdenForce Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 1 kwietnia 2011 Opublikowano 1 kwietnia 2011 Ktoś chętny na wymianę Gurrdurr-Gurrdurr (ewolucja przez trade)? Ja jestem chętny. Jak się handluje przez internet? Cytuj
Figaro 8 236 Opublikowano 2 kwietnia 2011 Opublikowano 2 kwietnia 2011 Włączyłem jakieś Pokemony na DS-a, po 5 minut podziękowałem i wyłączyłem. Cytuj
Gość RejdenForce Opublikowano 2 kwietnia 2011 Opublikowano 2 kwietnia 2011 (edytowane) Włączyłem jakieś Pokemony na DS-a, po 5 minut podziękowałem i wyłączyłem. Typowe... ile masz lat? Już widze.. seria jest Twoim rówieśnikiem wiec mimo wszystko polecam. Edytowane 2 kwietnia 2011 przez RejdenForce Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi