Yano 3 697 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 a do route 7 dojde? bo tam maja houndoomy Cytuj Odnośnik do komentarza
Tiny 60 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Yano, a nie próbowałeś korzystać z GTSa? Ew. ustawić się z kimś na wymiane, by zdobyć tego Houndour'a? Cytuj Odnośnik do komentarza
Tiny 60 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Co nie zmienia faktu,że dzięki jakiejś tam wersji emulatora, można podpiąć się pod Nintendo WFC i swobodnie handlować pokami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 taaak? nigdy nie znalazłem emu który by na to pozwalał, dlatego nigdy nie mialem na emulatorze alakazama nie licząc tego którego dostaje sie jako prezen w BW2 .... chociaz chyba kiedyś daawno temu udalo mi sie na emulatorze zwykłego gameboya odpalić tryb 2 emulatorów łączonych "kabelkiem" ale to było wieki temu ;p byc moze kupie jakiegos uzywanego 3dsa dla poke XY i dla monster huntera , ale to za pare meisiecy jesli juz Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 fanowska ciekawostka, całkiem to udane, poison mój faworyt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bjały 2 951 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Takie pytanie z czystej ciekawości, da się jeszcze zebrać je wszystkie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 (edytowane) Z eventowymi pokemonami może być problem, ale czasem nintendo je rozdaje online, co do reszty to trzeba by mieć teraz chyba pokemon sapphire. platinum, remake silver/gold i white/black. Do tego dwie konsole ds i jedna z nich powinna miec slot na gry z gba ;p Nie wiem czy jeszcze fire red albo leaf green by sie nie przydalo. Edytowane 27 Kwietnia 2013 przez Guernica 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szwed 637 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 http://www.pokemon.com/us/ex/bw9-plasma-freeze/get-deoxys Jeżeli ktoś ma Black/White 2, to może sobie ściągnąć przez Wi-Fi Deoxysa na 100lv. Myślę, że warto. 100% legit, więc tym bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Przy okazji rozpoczynania Pokemon X/Y rozpamiętuję sobie jak się jarałem Black/White, jejku jaka to była fantastyczna odsłona. Prawie tak świeża jak reboot serii, ale przy okazji zachowano wszystko dobre i znane z poprzednich części. Grafika była fantastyczna jak na DS-a, gra szybsza, miejscówki śliczne i fabuła nawet-nawet, szczególnie jak na Pokemony. I ta muzyka, chyba najlepsza dotychczas (oprócz nieśmiertelnego Red/Blue). http://www.youtube.com/watch?v=g356DvtjCOo Uwielbiam też motyw tej gry, kojarzy mi się z Nowym Jorkiem znanym z serialów . Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Nie wiem.Gram w tego SS, zdobyłem 3 odznaki i w ogóle nie mam ochoty ponownie włączyć tej gry =/ Chyba nigdy nie przekonam się do tej serii... grać dalej czy odpuścić? Może źle zrobiłem, że nie wziąłem się od razu za black/white? Nie wiem co robić Chce złapać tego bakcyla ale nichvj nie wchodzi, tak samo jak jakiś czas temu fire/red mi nie wchodziło Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Olej, soulsilver najlepsza czesc na ds'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 No i mam Pearl na DS-a, mój pierwszy Poki w życiu. Właśnie wybrałem swego pierwszego stworka. Na razie fajny klimacik. Jakieś rady dla początkującego? Jak się zdobywa te kolejne zwierzaczki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Walczysz, zbijasz hp, rzucasz pokeballa. Na samym początku jest tutorial którego nie można ominąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 (edytowane) Czy ma ktoś oryginalne Black 2 z ukończonym wątkiem głównym? Chciałbym przesłać sobie do White 2 ten dodatkowy poziom trudności. Użyczenie na dosłownie jeden dzień. Oczywiście zapłacę Edytowane 6 Października 2015 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Dlaczego Heart Gold i Soul Silver były takie dobre (chociaż powolne jak to IV generacja), White/Black zaje,biste a w części 3D ledwo da się grać? To zawsze była gra dla dzieci, ale części z DS-a celują w 12-latków, a części z 3DS-a w 5-latków. Ten design, ten brak poziomu trudności, to wszystko :[ Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Która czesc pokemonów (dowolna platforma) jest/była najtrudniejsza? Mam ochote pograc a nie chce sie gimpowac na grze dla gimbazy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 (edytowane) pewnie red/blue. poleca, tez karcianke z gameboya Edytowane 26 Października 2015 przez Shen Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Nie ma trudnych pokemomow. Ale Black White momentami potrafią zestresowac. Sequel też. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Black/White sztos. Ale ogólnie Pokemony są normalne albo zaje,biście łatwe. Trudnych raczej nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Właśnie jest spoko opcja z tym poziomem trudności hard w BW2 ale trzeba mieć albo 2 gierki albo gierkę i nagrywarkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 sprobowac zagrac w black/white jak fire red i soulsilver nie przekonaly mnie do serii?w ogóle mi się pokemony nie podobają, takie to wszystko... bezpłciowe Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Bezpłciowe? Grałem za szczyla w pokemon RED. Zlapalem Magicarpa. Uzywalem go dla jaj myslac ze moze cos z niego wyrosnie (nie mialem internetu ani poradnikow ani kolegow co graja w pokemony). Jak wyszedl z niego gyarados to sie zesralem w gacie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 To musiało być znakomite uczucie. Dahaka, dla wielu osób BW to najlepsze pokemony, no ale Fire Red też były niczego sobie, więc może po prostu nie jest to dla ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi