Skocz do zawartości

Pokemony na NDSa

papi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odblokowac tzn? Nie znam dokladnej zasady dzialania tego, poza tym ze nabija expa, jakies itemki mozna zbierac, poki lapac itp. Ale nie mam pojecia jak ;D Jak bys kiedys tam kupil i serio nie mial zamiaru uzywac, to daj znac na PW ;)

Gość ragus
Opublikowano (edytowane)

No ja jestem w posiadaniu oryginała z PokeWalkerem. Ciekawy bajer. Podczas jednej trasy możemy nabić tylko jeden level, chociaż w sumie levele nie są najważniejsze jeżeli chodzi o to ustrojstwo. Za każde 20 kroków dostajemy jeden 1 Watt. Za 3 możemy spróbować sił w minigierce, w której szukamy w trawie itemków, a za 10 Wattów możemy spróbować złapać pokemona. Za większe ilości odblokowujemy nowe tereny, na których znajdujemy coraz to lepsze pokemony.

Edytowane przez ragus
Opublikowano

To ja moze zainwestuje w oryginal,tylko sprawdze dostepnosc pokemonow zeby wiedziec ktora wersja kupic.Ktos chetny na wymianki pokemonami gdzies na poczatkach gry lub sparringi?;p

Opublikowano

Chyba czas kupic dsi, pokemon silver to byla imo jedna z najlepszych gier na gameboya. Dwa kontynenty, 16 odznak, ciekawe nowe pokemony [ te od ruby to jakies juz przekombinowane]. Mozna walczyc z innymi trenerami po necie?

Opublikowano

Nie ma co dwóch wersji brać bo ekskluzywne poki można wymienić z kimś ogarniętym. Szkoda tylko, że na GTS jest tyle matołów chcących celebii, mewtwo, arceusa za byle (pipi) typu ratata. Dlatego często ciężko znaleźć interesującego poka na wymianę :confused:

Opublikowano

Mozna zlapac mew i celebi normalnie w grze? W dawnych czasach to na jakies imprezy nintendo bylo trzeba chodzic. Poki z platinum i pearl sa w gold/silver czy tylko wymiana wchodzi w gre ze starszymi wersjami?

Opublikowano (edytowane)

Grafika sie pewnie nic nie zmieni, dorzuca tylko 20 pokow i zejda miliony sztuk gry.

Widać nie natknąłeś się nigdzie na skany.

Edytowane przez Hela
Opublikowano (edytowane)

niesamowity skok graficzny! obnizyli kamere! uncharted 2 zdeklasowany!! ;)

w sumie fajnie ze w koncu jakaś zmiana , moze znikoma ale jakaś jest :P

ciekawią mnie nowe poki , jak narazie tylko 2 pokazali , ale raczej całe stado nowych bedzie a nie 20, pewnie ze 100

189494-zorua_large.png

Zoroark.png

Edytowane przez Yano
Opublikowano

Mam Soul Silver od tygodnia choć chciałem Heart Gold. Mam tylko jedną odznakę i zbliżam się do drugiego trenera. Ktoś ma nową lokację dla Pokewalkera, Yellow Forest? To ostatni dzień by ją zdobyć.

Ja mam, wczoraj zassałem.

Bzdura, do 5 maja można ściągać yellow forrest.

Mam latającego Pikachu. ;)