rozz 0 Opublikowano 21 maja 2009 Autor Opublikowano 21 maja 2009 ma ktoś już mikrofony bezprzewodowe? A może ktoś wie czy działają z PC?? Cytuj
SM1 25 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 Mam i odnoszę wrażenie, że działają lepiej niż poprzednie może to brak kabli wpływa na pozytywny odbiór:) w skład zestawu wchodzą dwa mikrofony, każdy zasilany dwoma paluszkami… do tego dochodzi gustowny moduł komunikacyjny (łączący się z ps3 po usb) co do połączenia z PC, nie testowałem. Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 30 maja 2009 Opublikowano 30 maja 2009 Albo nie rozumiem jak mam śpiewać albo słoń nadepnął mi na ucho (albo mam uszkodzone majki), <9k nawet na easy to dla mnie hardkor, w ogóle mi nie idzie Cytuj
Ilona1973 6 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 Tym się akurat nie przejmuj bo zaliczenie 100% trofeów jest niemożliwe. Nawet jeśli zaśpiewasz kilka piosenek ( easy) na 9000,to zaśpiewanie ich na normalu lub hardzie graniczy z cudem. Ja wychodzę z założenia,że lepiej skupić się na śpiewaniu dla przyjemności niż dla pucharków. Jeszcze lepiej gdy znajdziesz kogoś kto lubi pośpiewać i wtedy jest łatwiej. Ja zatrudniłam swoją bratanicę Razem jest nam raźniej Cytuj
.... 2 Opublikowano 1 lipca 2009 Opublikowano 1 lipca 2009 pojawil sie path dodajacy polski jezyk mam nadzieje, ze jest to zapowiedz polskich piosenek Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 1 lipca 2009 Opublikowano 1 lipca 2009 przez najblizszy rok Sony bedzie mialo jedyna taka okazje wydac Singstar: Michael Jackson. jezeli to zrobi, lece po mikrofony i kupuje z miejsca. Cytuj
czesio83 21 Opublikowano 5 sierpnia 2009 Opublikowano 5 sierpnia 2009 czy na ps3 wyszedł jakiś sing z polskimi kawałkami ?lub jest coś naszego do ściągnięcia z pstore? czy tylko emulacja z ps2 pozostaje Cytuj
.... 2 Opublikowano 5 sierpnia 2009 Opublikowano 5 sierpnia 2009 na chwile obecna niestety tylko emulacja kawalkow do kupienia jest od cholery i jeszcze troche z czego calkiem sporo naprawde dobrych, ale jednak zal, ze nic naszego nie ma edit sorry oczywiscie, ze jest singstar polskie hity ale jak dla mnie to lista kawalkow taka nie bardzo http://polygamia.pl/Polygamia/1,95334,6601...oficjalnie.html Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 6 sierpnia 2009 Opublikowano 6 sierpnia 2009 Żenujący zestaw kawałków <_< Cytuj
Palminius 0 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Witam wszystkich. Będąc nad morzem miałem okazję zobaczyć promocję Singstara na polach Helu. Krótko mówiąc klapa. Przywieźli przyczepę z czterema ps2 i to było fajne, natomiast miłe hostessy miały wszystko w d. Po dwóch godzinach zwinęli się i tyle ich było widać. Zaśpiewałem 12 łez, potem poszedłem na plażę, wracam a tu pusto. Mam smycz Singstara, to jedyny plus. Chętnie dołączę do śpiewających forumowiczów. U nas cały dom śpiewa kilka razy w tygodniu, więc możemy się pobawić razem Pozdrawiam i samych 9000 na hardzie lub więcej, ale wtedy będę zazdrosny Cytuj
Kac_r 2 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Opublikowano 8 sierpnia 2009 czytam czytam i chyba jednak bede zmuszony kupic SingStar ... ;] chyba kupie wersje z mikrofonami na kabelku, jak je oceniacie ? ... dlugie te przewody ? pozdrawiam Cytuj
.... 2 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Opublikowano 8 sierpnia 2009 tak na oko ze 3 metry nowe kawalki imo bardzo dobre (niestety nigdzie nie moge znalezc listy, polecam sprawdzic) 50zl poszlo sie kochac a i tak wszystkiego co chcialem nie kupilem singstar żre jeszcze wiecej kasy niz rock band, tak ze jakby plytki rozdawali za darmo to i tak niezla kase by na dlc trzepali nawiasem mowiac jak Wam idzie walka o platyne? Cytuj
Kac_r 2 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Opublikowano 8 sierpnia 2009 a tych singstarow to troche jest na rynku, jaka wersje polecacie ? z kazdej wersji bede mogl kupowac kawalki na PSstore ? pozdrawiam Cytuj
Danilo1972 91 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Singstar 1, 2, 3, Queen, Abba, Pop Edition. Na 100% z pierwszych trzech możesz korzystać z DLC, nie wiem jak jest z tematycznymi. Wychodzą jeszcze polskie przeboje, ale to szit niesamowity. Cytuj
.... 2 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Opublikowano 8 sierpnia 2009 ja mam queena jak dla mnie najlepszy wybor, gdyz 100% kawalkow mi pasuje a z tego co przegladalem songlisty tych vol 1,2 i 3 to moze tak jedna trzecia by mi podeszla moge kupowac dlc, moge korzystac z singstarow z ps2 oraz mam trofea z tego co zauwazylem to te wszystie tytuly sa identyczne nie liczac dostepnych utworow (bo nawet przy porownywaniu pucharkow pojawia sie samo singstar bez podtytulu) Cytuj
Kac_r 2 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Opublikowano 8 sierpnia 2009 ale nie zależnie od tego jaką wersje kupie to do kupna są takie same kawałki ? pozdrawiam Cytuj
Ilona1973 6 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Opublikowano 9 sierpnia 2009 nawiasem mowiac jak Wam idzie walka o platyne? W życiu platyny nikomu nie da się w tej grze zrobić. A Tobie jak idzie??? Cytuj
Ptasio 0 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Jaka jest cena jednego utworu na pss?? Czy kupuje się jakimiś pakietami?? Cytuj
hacik 0 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Opublikowano 10 sierpnia 2009 5zł za 1 utwór lub można kupować pakietami. Cytuj
Ptasio 0 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Jak nie posiadam jeszcze singstar mogę gdzieś sprawdzić utwory i te pakiety?? Cytuj
.... 2 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Opublikowano 10 sierpnia 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_downl...SingStar_series z pewnoscia znajdziesz cos dla siebie Cytuj
Daffy 10 570 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Opublikowano 11 sierpnia 2009 ciekawe kiedy łaskawie SCEP doda do singstore polskie piosenki bo jednak jakby nie było największą frajdą dla każdego jest śpiewanie rodzimych kawałków(do tego wtedy w Singstar mogą bawić się osoby starsze nieznające języków obcych) Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Też ostatnio wydałem 50 zeta na nowe utwory, a już kompletnie w szoku byłem jak żona złapała za mikrofon i się tak rozkręciła, że nie chciała oddać (a warto dodać, że żona jest kompletnie anty-growa). Ogólnie cały ten SingStore fajnie funkcjonuje, mamy grę full po polsku, trochę szkoda że mozna tylko 4 filmy wrzucić online. Ja dodałbym jeszcze 2 funkcjonalności: - gra pokazuje ostatni update w osobnej sekcji, a to trochę mało - dodałbym jeszcze wyszukiwanie w/g ostatnich update'ów właśnie. Czasami czytam na necie, że wyszło coś fajnego, ale zaglądam kilka tygodni później i już nie pamiętam co to było. I muszę mielić całą listę znowu. - gra powinna zapamiętywać/wskazywać/podpowiadać w SS jakie utwory mamy już na płycie, żeby ich nie kupić przypadkiem. Bo w sklepie leży mnóstwo songów, które wyszły na płytach, np. jeszcze na PS2... Cytuj
czesio83 21 Opublikowano 14 września 2009 Opublikowano 14 września 2009 czy da się kupować piosenki tak samo jak gry arcade z pstore?na 5 kont :potter: chodzi mi o to czy ktoś z karta może mi kupić Cytuj
andrzejowy 0 Opublikowano 16 września 2009 Opublikowano 16 września 2009 Polecam singstar polskie hity (kity). Mimio, że nie przepadam za większoscią wykonawców, których tam znajdziemy to fajnie się śpiewa ich kawałki. Wkońcu doczekałem się też bezprzewodowych mikrofonów. Słyszałem że nie ma możliwosci dzielenia się ściągniętymi piosenkami ze znajomymi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi