Zeratul 415 Opublikowano 16 czerwca 2008 Opublikowano 16 czerwca 2008 sa jakies polskie kawalki na PSStore? znajoma poprosila mnie zebym kupil singstara, bo jako jedyna osoba posiadam PS3... no to kupilem dla niej. Wzialem konsole pod pache i smigamy na impreze. Byl to moj pierwszy kontakt z seria, gdyz gry muzyczne mnie nigdy nie podniecaly. No i singstar niestety nie zmienil mojego zdania. Po pierwsze ta edycja ma naprawde slaba playliste i musialem wydac dodatkowe $25 zeby mozna bylo pospiewac cos sensownego. Po drugie na PSStore jakis super kawalkow to nie ma, mam nadzieje, ze z czasem zaczna dodawac jakies konkrety. A co do samego spiewania, to co tu komentowac spiewanie po pijaku. Kupa smiechu... Cytuj
Ilona1973 6 Opublikowano 16 czerwca 2008 Opublikowano 16 czerwca 2008 sa jakies polskie kawalki na PSStore? znajoma poprosila mnie zebym kupil singstara, bo jako jedyna osoba posiadam PS3... no to kupilem dla niej. Wzialem konsole pod pache i smigamy na impreze. Byl to moj pierwszy kontakt z seria, gdyz gry muzyczne mnie nigdy nie podniecaly. No i singstar niestety nie zmienil mojego zdania. Po pierwsze ta edycja ma naprawde slaba playliste i musialem wydac dodatkowe $25 zeby mozna bylo pospiewac cos sensownego. Po drugie na PSStore jakis super kawalkow to nie ma, mam nadzieje, ze z czasem zaczna dodawac jakies konkrety. A co do samego spiewania, to co tu komentowac spiewanie po pijaku. Kupa smiechu... Jeszcze nie ma na SingStore polskich utworów. Ponoć już niedługo mają się pojawić. Wtedy chyba sklep także będzie po polsku. Co do wyboru piosenek to nie jest aż tak źle. Po prostu wszystko jest tam ustawione pod Brytyjczyków. Jakby nie patrzeć gust mają zupełnie inny od naszego Cytuj
wisza 5 Opublikowano 16 czerwca 2008 Opublikowano 16 czerwca 2008 A wie ktoś czy będą dostępne Mikrofony bezprzewodowe? Bo te stare mi się znudziły Cytuj
Ilona1973 6 Opublikowano 16 czerwca 2008 Opublikowano 16 czerwca 2008 A wie ktoś czy będą dostępne Mikrofony bezprzewodowe? Bo te stare mi się znudziły Wraz z pojawieniem się SingStara2 będą także dostępne mikrofony bezprzewodowe. Z tego co się orientuję to chyba będą w zestawie. Cytuj
wisza 5 Opublikowano 17 czerwca 2008 Opublikowano 17 czerwca 2008 Ciekaw jestem co da Singstar 2 Piosenki można ściągać z neta , tylko te mikrofony Cytuj
Meser 12 Opublikowano 14 sierpnia 2008 Opublikowano 14 sierpnia 2008 Nie koniecznie wszystkie pisoenski z vol2 sa na singstorze takiego eminema czy the police nie zauważyłem a szkoda..... Cytuj
Ilona1973 6 Opublikowano 20 grudnia 2008 Opublikowano 20 grudnia 2008 Mam pytanie odnośnie najnowszego softu do SingStara. Czy ktoś wie co nowego wniósł ? Czy jest to może od dawna zapowiadany update który pozwoli na odtwarzanie piosenek z PS2? Cytuj
rosnomak 0 Opublikowano 20 grudnia 2008 Opublikowano 20 grudnia 2008 jest jest, po uruchomieniu singstara zasysa sie łatka (chyba 2.3), po ktorej przy wyborze piosenki możemy zrobić swap, zupełnie jak w singstarach na ps2, sprawdzalem z singstarem party, pop, 80 pl i eska i wsio działa bez zarzutu, musze jeszcze dzwiek sprawdzic na lepszym tv, bo przy niektórych kawalkach brzmiał troche "jak ze studni", poza tym gites Cytuj
JoHnyW 0 Opublikowano 20 grudnia 2008 Opublikowano 20 grudnia 2008 polskie kawalki są już dość długo zapowiadane niestety w kategorii "polish" jak naraziej est tylko tapeta z woodstocku, nienajgorzej ale czekam na więcej ;] Cytuj
first99 5 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 Ja mam takie pytanie odnośnie mikrofonów, czy te z PS2 są kompatybilne z każdym modelem PS3, bo nie wiem czy mogę kupić grę bez mikrofonów mając PS3 80Gb i mikrofony z PS2. Cytuj
Danilo1972 91 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 To są dokładnie takie same mikrofony. Cytuj
ArturNOW 7 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 sa jakies polskie kawalki na PSStore? znajoma poprosila mnie zebym kupil singstara, bo jako jedyna osoba posiadam PS3... no to kupilem dla niej. Wzialem konsole pod pache i smigamy na impreze. Byl to moj pierwszy kontakt z seria, gdyz gry muzyczne mnie nigdy nie podniecaly. No i singstar niestety nie zmienil mojego zdania. Po pierwsze ta edycja ma naprawde slaba playliste i musialem wydac dodatkowe $25 zeby mozna bylo pospiewac cos sensownego. Po drugie na PSStore jakis super kawalkow to nie ma, mam nadzieje, ze z czasem zaczna dodawac jakies konkrety. A co do samego spiewania, to co tu komentowac spiewanie po pijaku. Kupa smiechu... Jeszcze nie ma na SingStore polskich utworów. Ponoć już niedługo mają się pojawić. Wtedy chyba sklep także będzie po polsku. Co do wyboru piosenek to nie jest aż tak źle. Po prostu wszystko jest tam ustawione pod Brytyjczyków. Jakby nie patrzeć gust mają zupełnie inny od naszego Chyba jedyne wyjście to kupno Singstara z PS2, ten patch do Singstara na PS3 już jest, co pozwala na zabawe z kawałkami z wersji na PS2. Cytuj
wisza 5 Opublikowano 11 stycznia 2009 Opublikowano 11 stycznia 2009 Nowe mikrofony przechodzą fazę testów i mogą pojawić się w 1 kwartale '09 http://www.ps3site.pl/bezprzewodowe-mikrof...singstar/13667/ PS: zaje*iście poprostu w Grudniu kupiłem Singstar vol.2 z przewodowymi mica'mi Cytuj
andrij19 6 Opublikowano 2 lutego 2009 Opublikowano 2 lutego 2009 czy to prawda ze w grze singstar 3 mozna dodawac piosenki z hdd konsoli??? Cytuj
.... 2 Opublikowano 17 kwietnia 2009 Opublikowano 17 kwietnia 2009 dwa pytania czy do kazdego singstara (abba, queen) moge dokupywac nowe kawalki? czy do kazdego singstara (abba, queen) sciaga sie patch z trofeami bylbym wdzieczny za odpowiedz, najlepiej sprawdzona empirycznie Cytuj
Ilona1973 6 Opublikowano 17 kwietnia 2009 Opublikowano 17 kwietnia 2009 A ja mam pytanie bardzo podobne. Chodzi mi mianowicie o to czy już jest pach do trofeów. Mam zwykłego SingStara bez ABBY i QUEEN. Cytuj
.... 2 Opublikowano 17 kwietnia 2009 Opublikowano 17 kwietnia 2009 http://polygamia.pl/Polygamia/1,95334,6508..._opozniona.html Cytuj
rosnomak 0 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Opublikowano 27 kwietnia 2009 nikt nic nie pisze a łatka już jest, są trofea, niektóre raczej nieosiągalne dla zmęczonego trunkami gardła Cytuj
Ilona1973 6 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Nie mów,że nie udało Ci się zaśpiewać 5 piosenek na 9000 punktów. Nawet ja ze swoją chrypą daję radę Zapraszam do Singstarowych friendsów Znalazłam profile niektórych zgredów PSX-a i przyznam,że nasi panowie wprost wymiatają <Butcher szacun > Ja już zdobyłam parę podstawowych trophisów. Byłoby miło gdyby ludzie z forum wspierali się oddając swoje jakże cenne głosy na profilach Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 28 kwietnia 2009 Opublikowano 28 kwietnia 2009 O żesz w mordę Szczerze mówiąc nie spodziewałem się inwigilacji w Singstarze... To co zamieściłem, to raczej moje zabawy z grą i testy tej ich szumnej społeczności online. W sumie niezły bajer, można się fajnie ubawić oglądając wyczyny ludzi... Cytuj
rosnomak 0 Opublikowano 28 kwietnia 2009 Opublikowano 28 kwietnia 2009 na easy 9000 punktów to sie da zrobic, ale z tego co pamietam jeden pucharek zdobedziesz jak pobijesz rekord developerów na hard (chyba 9440 or something) co do online to w maju bede mial kamerke, wtedy bedzie sens wrzucac cokolwiek a Ty Butcher nawet nie mysl o kasowaniu swoich performance'ow (o ile sie da kasowac) bo nie mialem okazji oblookac 8) Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 28 kwietnia 2009 Opublikowano 28 kwietnia 2009 Ani myślę 8) Myślałem nawet o dorzuceniu paru nowych, ale zawsze inne tytuły wygrywają, a poza tym jakoś nie starcza klimatu Cytuj
Ilona1973 6 Opublikowano 28 kwietnia 2009 Opublikowano 28 kwietnia 2009 Dasz radę Buch Mówię poważnie. Ja też nie zawsze czuję klimat i zdarza się że SingStar długo leży zapomniany na półce. Jednak przychodzi moment (szczególnie gdy w sklepiku pojawiają się nowe piosenki) że z przyjemnością coś zanucę... Śpiewać każdy może, trochę lepiej, lub trochę gorzej, ale nie oto chodzi, jak co komu wychodzi. Czasami człowiek musi, inaczej się udusi, ooo Cytuj
rosnomak 0 Opublikowano 29 kwietnia 2009 Opublikowano 29 kwietnia 2009 yyyyy tez tak macie, ze jak chcecie wejsc w singstar scene to wyskakuje komunikat "Connection to the Singstar servers has been lost. Please try again later" ?? mam tak od wczoraj <_< Cytuj
Ilona1973 6 Opublikowano 29 kwietnia 2009 Opublikowano 29 kwietnia 2009 Ja tak miałam wczoraj. Być może serwery są obciążone. Teraz jak doszły trophisy,to ludzie masowo wrzucają co się da żeby wpadło trochę pucharków. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi