Owiec 281 Opublikowano 10 stycznia 2008 Opublikowano 10 stycznia 2008 Duzo rzeczy by sie przydalo wielu grom ,ale nic na to nie poradzisz. Cytuj
LESZEKCHPL 0 Opublikowano 13 stycznia 2008 Opublikowano 13 stycznia 2008 Jak włączyłem wczoraj live zobaczyłem że zostałem zdegradowany o kilka stopni, potraciłem też odblokowane wcześniej przedmioty ,wie może ktoś o co chodzi ? Cytuj
wpieniacz 0 Opublikowano 13 stycznia 2008 Opublikowano 13 stycznia 2008 ja tak mialem 2 razy za pierwszym razem stracilem 26 lvli i nic umarl w butach jechalem je od nowa za drugim razem spadlo o 23 lvl wylaczylem gre, zalaczylem ponownie dalej lipa wiec wylogowalem sie z mojego konta zalogowalem na konto brata looklem czy u niego wszystko ok i bylo ok wylogowalem sie z jego konta na moje i moje lvle powrocily. Pomaga takze wylaczenie gry na pare godzin wtedy laduje twoje prawdziwe statystki przynajmniej to zadzialalo u innego gracza ktory mial ten problem Cytuj
Dziobak_ 1 Opublikowano 13 stycznia 2008 Autor Opublikowano 13 stycznia 2008 Alez genialny ten mafia, och ach. Jak tylko mi wróci konsola, to trzeba będzie razem z naszym wspanialym klanem jakieś sparingi pograc . Cytuj
wpieniacz 0 Opublikowano 14 stycznia 2008 Opublikowano 14 stycznia 2008 sie wie dziobek ale mowie warto probowac aby odzyskac lvl bo jak mi za pierwszym razem ucielo levelki to z tym 2800 kili ktore zrobilem danego dnia cofa wszystko kile celnosc i inne statystyki Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 19 stycznia 2008 Opublikowano 19 stycznia 2008 jak przejsc moment w misji snajperskiej w czarnobylu gdzie te typy przechodza obok mnie przez łąkę? caly czas czolgam sie za tym typem a jak oni nadchodza to sie nie ruszam ale i tak mnie ktos w trawie wyluka Cytuj
Dziobak_ 1 Opublikowano 19 stycznia 2008 Autor Opublikowano 19 stycznia 2008 (edytowane) Podam ci sposób ala "Fakin Glicza!" Patrzac z tej górki na której siedzi ranny sniper, spójrz w lewo. Jest tam mała budka. Można w niej przesiedziec cały czas, od czasu do czasu odrzucajac granaty. Raz na dziesięc razy zgniesz, bo jakiś "achtung achtung" cie zabije, a tak to luz. Potem tylko łapiesz MacMilliana pod pachę i dzida do samolotu Edytowane 19 stycznia 2008 przez Dziobak_ Cytuj
Dud.ek 2 058 Opublikowano 19 stycznia 2008 Opublikowano 19 stycznia 2008 Chyba nie chodziło mu o ten moment! Ja mu wlazłem w du.pe i podszedłem troche w lewo. Próbuj a sie uda Cytuj
Dziobak_ 1 Opublikowano 19 stycznia 2008 Autor Opublikowano 19 stycznia 2008 Aj, to na samym pocżatku. To jeszcze misja All Ghilled Up . Moj sposób dotyczy finału misji One Shot, One kill, jakbyś miał problemy. A Dudek podał dobry sposób Cytuj
Radiell 0 Opublikowano 19 stycznia 2008 Opublikowano 19 stycznia 2008 Od 2 dni posiadam swoj egzemplarz COD4 i powiem wam ze gdy pierwszy raz wlaczylem multiplayer siedzialem od 16 do 7 rano . Gdy wszedlem na pierwszy server i zobaczylem ludzi z lvl 40-50 to nastawilem sie na to iz bede tylko ginal, a co sie okazalo? Ze bylem przewaznie u gory rankingu, i jakos odnosze takie wrazenie ze Cod jest latwiejszy od np Halo 3. Jedyna bardzo irytujaca rzecza w Codzie sa te granaty zostawiane po smierci jakiegos gracza ;/ Cytuj
Mustang 1 774 Opublikowano 19 stycznia 2008 Opublikowano 19 stycznia 2008 (edytowane) Owszem, to upuszczanie granatu jest denerwujące, powinni je wywalić. Dlaczego może wydawać się, że Halo jest trudniejsze? W Halo mecze rankingowe gra sie z osobami o tym samym poziomie, co skutkuje ciągłą rywalizacją i równymi wynikami. W COD4 ludzie są wymieszani, stąd najlepszy w teamie może mieć ratio 20:2, a najgorszy 2:20. PS: nie liczy się tylko level, po poziomie 55 można wybrać prestige mode i level nalicza się od początku, tylko obrazek jest inny. Prestige modes jest 10, czyli w sumie jest 605 leveli. Edytowane 19 stycznia 2008 przez Wampis Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 19 stycznia 2008 Opublikowano 19 stycznia 2008 Nie rozumiem narzekania na martydoma, skilla zawodnika też można poznać jak unika tych granatów, zamiast wbiegać pod nie za każdym razem. Cytuj
Mustang 1 774 Opublikowano 19 stycznia 2008 Opublikowano 19 stycznia 2008 Nie do końca się z tym zgodzę, jest to denerwujące. Przykładowo posuwasz się do przodu, szybko eliminując kolejnych przeciwników, jeden z nich wypuszcza granat który wybucha akurat w momencie, kiedy zbliżysz sie na tyle by zobaczyć ikonkę i cię zabija. Albo wchodzisz do pomieszczenia z wrogiem, a nie zareagujesz dostatecznie szybko by uciec. Jak dla mnie martydom to jedynie lamerski sposób na nabijanie fragów. Jeśli w połączeniu z jedną bronią często go używam, to tylko dlatego, że inni też to robią. Ale moim zdaniem Activision powinno go wywalić. Cytuj
kulizacja 0 Opublikowano 19 stycznia 2008 Opublikowano 19 stycznia 2008 Jeżeli denerwuje was martydrom to pograjcie sobie w jednym z trybów hardcore , mianowicie tak samo łatwo załatwić jest swojego jak i przeciwnika :zgon: , więc martydrom staje się tam bezużyteczny i mało kto go tam używa , choć zdażają się przypałowcy :crazy: Cytuj
Mustang 1 774 Opublikowano 19 stycznia 2008 Opublikowano 19 stycznia 2008 To ja wiem, w ogóle hardcore jest lepsze bo przeciwnicy szybciej giną :pifpaf: Ze zwykłych trybów polecam Sabotage, 10 punktów za zabicie przeciwnika, bonusy za bomby i długie partie pozwalające na zabicie nawet 50 wrogów w jednej grze. Cytuj
kulizacja 0 Opublikowano 19 stycznia 2008 Opublikowano 19 stycznia 2008 (edytowane) Jak dla mnie to hardcore jest najlepszy, najbardziej realistyczny- wystarczy jedna,dwie kule aby położyć oponenta, nie ma żadnych celowników na środku ekranu , nie ma wskaźnika pokazującego granaty leżące w twojej okolicy , można ich tylko nasłuchiwać , no i kwintesencja tego trybu to możliwość zabicia swojego kumpla z zespołu - oczywiście przypadkowo, no chyba że ktoś ma niepokoleji , a i tacy się zdarzają (martydrom staje się tu bezużyteczny,gdyż można więcej stracić jak zyskać), zalecane miny (na nie już swój nie wdepnie). Szczególnie polecam hardcore search and destroy , ponieważ nie ma tu bezmózgiego biegania bez celu i zabijania przeciwników jak leci , tu trzeba planować każdy krok , bo śmierć=respawn w najstępnej rundzie. Zalecane jest obeznanie się dokładnie z mapami , gdyż ich nieznajomość może prowadzi do frustracji poprzez częstą śmierć :wkurzony: . Grając w tym trybie , a szczególnie w gronie znajomych w jednej drużynie , planując różne strategie - miodzio , jak dla mnie najlepszy tryb w historii gier video :closedeyes: Chyle czoło nisko przed CALL OF DUTY 4: MODERN WARFARE Edytowane 19 stycznia 2008 przez kulizacja Cytuj
Mustang 1 774 Opublikowano 19 stycznia 2008 Opublikowano 19 stycznia 2008 Oj tak, Search and Destroy jest naprawdę fajne, szczególnie grając właśnie ze znajomymi albo w klanie. Jedna wada - często ginie się będąc zachodzonym od tyłu. Ale to już kwestia wyczucia i instynktu, aby nie dać sobie strzelić w plecy. Cytuj
kulizacja 0 Opublikowano 19 stycznia 2008 Opublikowano 19 stycznia 2008 O to właśnie tu chodzi aby potrafić przeciwnika zajść od tyłu. A żeby się samemu nie dać zajść trzeba na bierząco kontrolować ilość żyjących przciwników (wciskając BACK) oraz lokalizacje swoich i najlepiej być z nimi cały czas w kontakcie. Wielki plus za to , że osobie odstrzelonej urywa się komunikacja głosowa z żyjącymi - za bardzo by to ułatwiało eksterminacje przeciwników ,a tak jest HARDCORE Cytuj
Radiell 0 Opublikowano 20 stycznia 2008 Opublikowano 20 stycznia 2008 Dzisiaj przytrafila mi sie dosc niemila sytuacja a mianowicie, wszedlem sobie na server team deathmatch gdzie siedzialo paru anglikow z jakiegos tam klanu, po skonczonej 1 rundzie widocznie zaczalem im przeszkadzac gdyz szlo mi znacznie lepiej niz im, i nagle posypaly sie w moja strone teksty typu "Ty lamo, noobie", "Jestes lama bo grasz tylko z LMG" i tutaj moje pytanie czy naprawde LMG-ki sa postrzegane jako bronie "noobów" ? Cytuj
STERN 4 Opublikowano 20 stycznia 2008 Opublikowano 20 stycznia 2008 "Ty lamo, noobie", "Jestes lama bo grasz tylko z LMG" i tutaj moje pytanie czy naprawde LMG-ki sa postrzegane jako bronie "noobów" ?Jako lamerskie postrzegane są wyrzutnie granatów montowane pod karabin oraz P90 . O innych broniach mi nie wiadomo choć niektórzy nie lubią ludzi z M60E4 , RPD , SAW bo zazwyczaj tacy delikwenci nawalają jak poturbowani aż im się magazynek(duży jest) skończy . Ogólnie grajmy AK-47 i M4 :pifpaf: :crazy: Cytuj
Dziobak_ 1 Opublikowano 20 stycznia 2008 Autor Opublikowano 20 stycznia 2008 "Ty lamo, noobie", "Jestes lama bo grasz tylko z LMG" i tutaj moje pytanie czy naprawde LMG-ki sa postrzegane jako bronie "noobów" ?Jako lamerskie postrzegane są wyrzutnie granatów montowane pod karabin oraz P90 . O innych broniach mi nie wiadomo choć niektórzy nie lubią ludzi z M60E4 , RPD , SAW bo zazwyczaj tacy delikwenci nawalają jak poturbowani aż im się magazynek(duży jest) skończy . Ogólnie grajmy AK-47 i M4 :pifpaf: :crazy: Grajmy tylko M16A4 bo jest pro, elo, cool, jazzy i trendi Cytuj
STERN 4 Opublikowano 20 stycznia 2008 Opublikowano 20 stycznia 2008 Grajmy tylko M16A4 bo jest pro, elo, cool, jazzy i trendi smile.gifna krotkie dystanse kazdy kolo z mp5 skopie ci tyłek Cytuj
Mustang 1 774 Opublikowano 20 stycznia 2008 Opublikowano 20 stycznia 2008 Ale na większości map bardziej przydaje się broń na średni i długi dystans. Akurat uwielbiam M16, bo na średni jest świetna, a i na większy dystans z powodzeniem zastępuje snajperkę. Cytuj
Uriziel 5 Opublikowano 20 stycznia 2008 Opublikowano 20 stycznia 2008 Grajmy tylko M16A4 bo jest pro, elo, cool, jazzy i trendi smile.gif na krotkie dystanse kazdy kolo z mp5 skopie ci tyłek Bredzisz człowieku, w multi używam ciągle M16, czasami mp5/snajpa i nie zauważyłem żebym w starciu M16 vs mp5 jakoś strasznie dostawał Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi