Gość Soul Opublikowano 2 marca 2008 Opublikowano 2 marca 2008 Ja osobiście dziś zaczną robić 3 prestige . Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 2 marca 2008 Opublikowano 2 marca 2008 Czyli w zasadzie rezygnuje ze wszystkiego dla ikonki? No i szybciej punkty nabijasz, bo zdobywasz ponownie challenge Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 2 marca 2008 Opublikowano 2 marca 2008 No może, ale nie znam nikogo kto zwracałby uwagę na ilość tych punktów. Jeśli już to właśnie na prestige. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 2 marca 2008 Opublikowano 2 marca 2008 Ale nie wiem czy bede umiał sie rozstać ze wszystkimi broniami Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 2 marca 2008 Opublikowano 2 marca 2008 Ja się rozstałem i źałuję ;ffff Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 2 marca 2008 Opublikowano 2 marca 2008 Znowu mam CoDa po jakis 3 jak nie 4 miechach i narazie nie zauwazylem jakis roznic w lagowaniu w porownaniu do tego co bylo dawno temu, moze mam farta. Cytuj
berbor 0 Opublikowano 2 marca 2008 Opublikowano 2 marca 2008 Dzis gralem ze 4h i nie zauwazylem zadnych lagow.Moze jakies problemy z serwerami mieli. Cytuj
Brolly PL 10 Opublikowano 2 marca 2008 Opublikowano 2 marca 2008 (edytowane) Ja mam pytanko: Wszyscy co maja lagi to jakiego dostawcy maja internet??? Ja mam Neostrade i laguje w ch** i ponoc TP ma przeciazenia serwerów i dlatego. Edytowane 2 marca 2008 przez Brolly PL Cytuj
Dziobak_ 1 Opublikowano 2 marca 2008 Autor Opublikowano 2 marca 2008 (edytowane) Przeciążenia? Minie, to wytrzymam. Ale jak znowu będzie tak, że będę grał 2 na 3, albo 3 na 3, to ja dziekuje tej grze Edytowane 2 marca 2008 przez Dziobak_ Cytuj
popiol 16 Opublikowano 2 marca 2008 Opublikowano 2 marca 2008 Szlag mnie już trafia ! Niech sobie w dupę tego patcha wsadzą ! Po jego wgraniu mam cały czas lagi, jedna czerwona kreska, góra dwie żółte, a jak zielone wyglądają to już zapomniałem ! Net 1mb (Multimedia). Przed patchem czegoś takiego nie było ! Cytuj
Brolly PL 10 Opublikowano 2 marca 2008 Opublikowano 2 marca 2008 No to popiol dałes mi do myslenia co sie dzieje. U mnie chyba wina dostawcy poniewaz mam tez lagi w fifi08. Jutro jeszcze sprawdze jak bedzie w Gearsach. Cytuj
Mihau_ALU 82 Opublikowano 2 marca 2008 Opublikowano 2 marca 2008 (edytowane) A butcherem nie moge sie zgodzic ze cod 2 i 4 sa takie same:P COD 4 to najlatwieszy veteran ze wszystkich codow ;] Mi calak zajal dwa dni A co do multi w cod'zie 4.To dla mnie w porownaniu z PC'tem to straszna padaka.16 graczy(no chyba ze jest wiecej ?Dziekuje na pc jest 64.Laczy mi sie z pierwszym lepszym hostem?Na pc jest cale mnostwo serwerow do wyboru do koloru.Moze za bardzo marudze xD Chyba akurat multi nie ma co porownywac w wersji na konsole i na pc. 2 rozne swiaty Edytowane 2 marca 2008 przez Mihau_ALU Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 3 marca 2008 Opublikowano 3 marca 2008 Tak, gra na padzie jest dużo bardziej skilowa. Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 3 marca 2008 Opublikowano 3 marca 2008 Ale nie wiem czy bede umiał sie rozstać ze wszystkimi broniami inaczej gra może ci się szybko znudzić, a umiejętności zdobyte do tego czasu i tak dadzą ci fory Cytuj
Gość Soul Opublikowano 3 marca 2008 Opublikowano 3 marca 2008 U mnie git ,non stop na zielono (ping) Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 3 marca 2008 Opublikowano 3 marca 2008 (edytowane) U mnie też jest ok, może ten patch ułatwił kojarzenie osób z jednego kraju i posiadacze kont na Stany, częściej grają z Amerykanami i stąd te pingi? Osobiście mam za to wrażenie, że wyszukiwanie przeciwników trwa teraz dłużej. Edytowane 3 marca 2008 przez Wampis Cytuj
SIKI 1 Opublikowano 3 marca 2008 Opublikowano 3 marca 2008 ja mam konto na USA i jakiś wielkich lagów nie uświadczyłem (neostrada 1mb) Cytuj
biszat 5 Opublikowano 3 marca 2008 Opublikowano 3 marca 2008 lagow nie uswiadczylem a troche gram zaluje jedynie ze nie moge trafic na zadnych polaczkow i w sumie TD to takie randomowe ciupanie ... Za wyjscie hosta powinien byc jakis minus kilka pkt lub cos.Co do prestiga ... wg mnie bez sensu jest to ze sie mecze i mecze zeby zrobic np 150 HS shotgunem , a wejde na prestige i znowu musze sie meczyc ...no ale fun pozostaje Cytuj
Logan 79 Opublikowano 4 marca 2008 Opublikowano 4 marca 2008 1388Kb/s)w dzien 1840Kb/s)w nocy i lagow jeszcze nie mialem a gralem juz o kazdej porze dnia :]. Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 4 marca 2008 Opublikowano 4 marca 2008 (edytowane) Trzy nowe mapy ujawnione: - Broadcast - stacja TV z singla - Dusk - miasteczko przed levelem z TV Station - Hill - znane z singla zdobywanie wzgórza z lądowiskiem (także nocna wersja) Infinity Ward jest świadome problemów z lagami i planuje spatchować patcha Edytowane 4 marca 2008 przez Butcher Cytuj
jarken 33 Opublikowano 4 marca 2008 Opublikowano 4 marca 2008 Hill chyba będzie moją nową, ulubioną mapą Prezentuje się super. Cytuj
artur z londynu 0 Opublikowano 4 marca 2008 Opublikowano 4 marca 2008 Trzy nowe mapy ujawnione:- Broadcast - stacja TV z singla - Dusk - miasteczko przed levelem z TV Station - Hill - znane z singla zdobywanie wzgórza z lądowiskiem (także nocna wersja) Infinity Ward jest świadome problemów z lagami i planuje spatchować patcha Witam Pytanie brzmi: kiedy i za ile Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 4 marca 2008 Opublikowano 4 marca 2008 Dobrze, ze nowe mapki ida, mam nadzieje, ze ich koszt bedzie oscylowal sie w granicach 500MSP. Jesli chodzi o lagi, to mam 1mb neo i nie mialem ich wcale. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 4 marca 2008 Opublikowano 4 marca 2008 takie samo jak na każdej innej mapie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi