Sasori 1 Opublikowano 20 marca 2008 Opublikowano 20 marca 2008 Spoko, daj znać, jak ci poszło. I nie zapomnij podczas walki drzeć ryja jak Dżon. To bardzo ważne przy czerpaniu z gry tzw full experience lol Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 20 marca 2008 Opublikowano 20 marca 2008 Ja zrobiłem tak, że wbiegłem do pomieszczenia, na przeciwko tego wejścia skąd się wchodzi, obstawiłem je Claymorami no i strzelałem, jak zrobiłem sobie troche miejsca przebiegłem do pokoju bliżej wyjścia no i z tamtąd znów cisnąłem, potem już z górki. Cytuj
Doneth 3 Opublikowano 20 marca 2008 Opublikowano 20 marca 2008 Jeszcze jeden problem. Już za drugą misję nie dostaję achievementa za przejście jej na veteranie. W misjach są zaznaczone jako zaliczone na veteranie, a achievementa jak nie było tak nie ma. Ktoś wie o co chodzi? Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 20 marca 2008 Opublikowano 20 marca 2008 Pewnie chodzi o War Pig i Bog, miedzy dwoma misjami jest pare innych ,potem dostaniesz achi. Cytuj
Gość maciek88 Opublikowano 21 marca 2008 Opublikowano 21 marca 2008 (edytowane) kampania tej gry to czysty ogień, prawdziwy majstersztyk - wszystko śmiga tip-top bez najmniejszych zwolnień, intensywnie i z niespotykaną dotąd w takich grach energią. lepiej się chyba tego zrobić nie dało począwszy od wizualnej słodoczy po grzmocące audio... nie spodziewałem się! multi. czy istnieje inna gra w tak duzym stopniu nastawiona na kampienie? chyba taki jej charakter. i mapy - poniekad zywcem wyciagniete z kampanii czego naprawde nie lubie, wstyd. ale sam gp dostarcza naprawde sporo frajdy wiec mozna przymknac oko, zobaczy sie tylko na jak dlugo. a co do narzekan na dlugosc gry to nie podzielam zdania. akcja jest cholernie blyskawiczna i moze stad poczucie "krótkości". dla mnie styka, rewelacji nie ma, ale zle tez nie jest. Edytowane 21 marca 2008 przez maciek88 Cytuj
elsaint360 1 Opublikowano 22 marca 2008 Opublikowano 22 marca 2008 No i kolejna misja na veteranie zaliczona Ostatnia misja, pierwsza i druga to kopmletne banały na Veteranie. Po 25min na każdą jak ktoś by chciał pomoc do ostatniej to służę pomocą. Jakie są jeszcze proste misje na veteranie? Hunted- masakra na końcu. (jak nad stodołą lata ten (pipi).any helik :wkurzony: ) Nie wiem jak to zrobić, bo helika idzie uniknąć jak wszyscy na zewn. są kaput , ale jak wbiegam do stodoły to tam normalnie małpi gaj. A na zewn. nie idzie jak zostać, bo helik lata. A najgorsze jest to, że zrobiłem inną misję i trzeba będzie od nowa robić :wkurzony: Cytuj
Gość maciek88 Opublikowano 22 marca 2008 Opublikowano 22 marca 2008 w biegu flashe targaj do srodka, a jak wejdziesz to odrazu pod deski na glebe i strzelaj przez podloge. team zalatwi reszte. Cytuj
Sebastian PL 1 Opublikowano 22 marca 2008 Opublikowano 22 marca 2008 moze to smeisznie zabrzmi,ale jak odrzucic granade ? Cytuj
elsaint360 1 Opublikowano 22 marca 2008 Opublikowano 22 marca 2008 Musi być (granat) tuż pod Tobą, wtedy RB i no problem, ale radzę uciekać, bo to jest bardziej skutevzne Cytuj
Kiler8888 0 Opublikowano 22 marca 2008 Opublikowano 22 marca 2008 przeszedłem 3 misje na Veteranie w CoDzie 3 i stwierdzam że czwórka jest banalna -_- Serio, nie licząc momentów (np. epilog poniżej 1 minuty) to grało się łatwo i przyjemnie (sporo checkpointów). CoD 3 to masakra, chyba sobie daruje tego Veterana. Wracam nabijać levele na liveie Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 23 marca 2008 Opublikowano 23 marca 2008 Lepiej pasuje do ciekawych filmikow, ale jednak dam to tu - tuuuu Cytuj
elsaint360 1 Opublikowano 23 marca 2008 Opublikowano 23 marca 2008 Proszę o pomoc; jakie są jeszcze proste mijse na Veterania oprócz: Crew Expandable, druga misja, game over, aftermath, ac-130 gunship? Cytuj
Mani 694 Opublikowano 23 marca 2008 Opublikowano 23 marca 2008 1000 juz od piątku jest u mnie ogólnie gra nie sprawiała problemu moze poza High Mile Club który przeszedłem na veteranie chyba za 20 podejściem. Wkurzające były respy gości. Prosta misja na veteranie ? hmmm ta przed "game over" hmmm nie pamiętam teraz nazwy. Wydaje sie na maxa trudna ale wystarczy na nią mieć sposób i za pierwszym podejściem pęka. Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 24 marca 2008 Opublikowano 24 marca 2008 Jak bedziesz robil z poradnikami na youtube ,to kazda jest latwa - poza samolotem jak dla mnie... Cytuj
elsaint360 1 Opublikowano 24 marca 2008 Opublikowano 24 marca 2008 PAtrzyłem na utube, ale żadnych misji na Veteranie nie znalazłem oprócz One Shoot, One KIll Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 24 marca 2008 Opublikowano 24 marca 2008 ...jaja sobie robisz? 1-sza lepsza misja jaka mi do glowy przyszla. Ciezko wpisac nazwe misji i veteran za tym? Cytuj
Szabla8 11 Opublikowano 24 marca 2008 Opublikowano 24 marca 2008 Elsaint zapraszam tutaj. Masz tu wszystko po kolei więc raczej się nie zgubisz http://www.nextgenwalkthroughs.com/systems.../cod4/index.php Cytuj
Othis 29 Opublikowano 28 marca 2008 Opublikowano 28 marca 2008 (edytowane) chyba emocje cod4 nieco opadly i w sumie nie dziwne skoro najlepsza gra fpp zostala z(pipi)a.a przez "cudowny" patch nie mniej jednak zapodam montage typa ktory jest mna: Edytowane 28 marca 2008 przez Othis Cytuj
Amer 1 382 Opublikowano 28 marca 2008 Opublikowano 28 marca 2008 jak obecnie wygląda kwestia multi w Duty na X360? Dotychczas grałem tylko w wersje US na PS3 i z połączeniem nie było najmniejszych problemów. Teraz chce pobawić się troszkę grą w wersji X360, niemniej jednak wcześniej warto o to zapytać. Jakieś róznice w działaniu pomiędzy wersjami US/PAL? Z tego co wiem wersja PALowska także i na PS3 śmigała nędznie (problemy z łączeniem+wywalanie), podczas gdy ja (i mój COD4 US) zwyczajnie nie miałem z tym problemu. Cytuj
Gość maciek88 Opublikowano 28 marca 2008 Opublikowano 28 marca 2008 (edytowane) co prawda rozegrałem zaledwie kilkanaście meczy, ale nie miałem nawet jednego, najmniejszego problemu - zero wywalania, lagów, kłopotów z dołączeniem. tip-top. PAL mam. Edytowane 28 marca 2008 przez maciek88 Cytuj
Amer 1 382 Opublikowano 28 marca 2008 Opublikowano 28 marca 2008 to jeszcze mi powiedz, że planujesz się pozbyć niebawem tej gry i będzie git. a poważnie: dzięki, poszukam PALa zatem Cytuj
elsaint360 1 Opublikowano 28 marca 2008 Opublikowano 28 marca 2008 I powiedz mi jeszcze że twoje posty są w pełnie dorosłe...Jak ktoś nie wie - granatnik jest uważany za 100% lamerską i denerwującą broń, a polacy to hardcorowi gracze. Tak? A multum claymorów, które stawiają polacy? To nie jest lamerskie? Claymora postawisz i masz automatycznego fraga, jeśli ktoś na niego wejdzie, a granatnikiem sam strzelasz. BTW-dlatego nie gram z Polakami Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 28 marca 2008 Opublikowano 28 marca 2008 elsaint - > nie wiem, czy dobrze Cię kojarzę, ale czy to przypadkiem nie ty dałeś to śmieszne zdjęcie w Hyde Parku, a potem się nieziemsko spinałeś? xD Co do gry, to mam nadzieję, że uda mi się położyć na niej łapska przed premierą GTA IV Jedna rzecz mnie tylko niepokoi, mianowicie ten patch. Dużo osób na niego narzeka, że popsuto nim grę i w ogóle jest be. Co takiego zmienił na gorsze? Cytuj
elsaint360 1 Opublikowano 28 marca 2008 Opublikowano 28 marca 2008 JA tam żadnej różnicy nie uświadzyłem. Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 28 marca 2008 Opublikowano 28 marca 2008 I powiedz mi jeszcze że twoje posty są w pełnie dorosłe...Jak ktoś nie wie - granatnik jest uważany za 100% lamerską i denerwującą broń, a polacy to hardcorowi gracze. Tak? A multum claymorów, które stawiają polacy? To nie jest lamerskie? Claymora postawisz i masz automatycznego fraga, jeśli ktoś na niego wejdzie, a granatnikiem sam strzelasz. BTW-dlatego nie gram z Polakami miny to pułapki, trzeba umieć je ustawiać inaczej nic ci nie dadzą granatnik potrafi wnerwić ale żeby od razu od lam wyzywać? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi