Owiec 281 Opublikowano 22 kwietnia 2008 Opublikowano 22 kwietnia 2008 Nie wiem ja gram na 512 i jak mam miec lagi to najczesciej mnie odrazu wyrzuca xD Lagow jako tako nie mam, chociaz ostatnio musialem walnac typowi 4 heady z R700 ,zeby padl ,to bylo dziwne Cytuj
biszat 5 Opublikowano 22 kwietnia 2008 Opublikowano 22 kwietnia 2008 othis mowiac o lagach moge porownac h3 i coda ...w h3 jak mam lagi to mam teleporty w codzie jak juz sie zdazy to fakt z m16 potrzebuje czasem dosc zeby zabic co nie zmienia faktu ze gra mi sie lepiej niz w h3 a te " lagi" nie biora przyjemnosci z gry w coda Cytuj
Dagadagadaga 0 Opublikowano 1 maja 2008 Opublikowano 1 maja 2008 (edytowane) Pytanie z innej beczki. Orientujecie się może czy żeby pograć online jest wymagany dysk twardy tak jak to jest z Halo 3? Bo zamierzam zakupić ten tytuł lecz posiadam kartę pamięci i chce wiedziec czy to będzie jakas przeszkoda zeby pograc online. Edytowane 1 maja 2008 przez Dagadagadaga Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 1 maja 2008 Opublikowano 1 maja 2008 Nie, chyba ze chodzi o dodatkowe mapki. Cytuj
Kiler8888 0 Opublikowano 2 maja 2008 Opublikowano 2 maja 2008 To niech kupi od razu "Game of the year edition" Cytuj
hooki 194 Opublikowano 15 maja 2008 Opublikowano 15 maja 2008 gram od wczoraj. singiel mnie jakoś wielce nie porwał, ot taki sobie jest. ale multi.. poeeezja. Cytuj
Abdul 0 Opublikowano 16 maja 2008 Opublikowano 16 maja 2008 ej, jak zaliczyliście końcówkę misji w czarnobylu ? tam co nasz ziomuś ranny leży na trawce a ruskie dowożą bydło helikopterami a my czekamy aż przyleci nasz. bo zaliczyłem to w kamperski sposób. w ogóle tak se teraz pomyślałem , można go było w tym momencie przenosić , tego naszego ziomusia ? nie pamiętam czy sprawdzałem, grałem o 2 w nocy , byle do przodu. bo zostawiłem go na pastwę losu a sam spierdzieliłem do takiego pomieszczenia po przeciwnej stronie od karuzeli, tam na lewo skąd ruskie wychodzą , zapewne kumacie. zaczaiłem się tam w drzwiach ze snajperką , inaczej nie dawałem rady. muszę trochę dopakować skilla w graniu na padzie w dynamiczne fpp. jak wymiatacze to zaliczali ? Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 16 maja 2008 Opublikowano 16 maja 2008 (edytowane) ja na vetreranie przeszedlem dobrze rozmieszczajac C4 i claymorsy, co skutecznie powstrzymalo 1sza falę mięska, a pozniej zaczailem sie ze snajpa przy tej scenie po prawej (patrzac od strony kola) no i one shot-one kill, musialy isc heady bo inaczej lipa, jest do zrobienia, duzo gorsze jest na veteranie "No fighting in the war room" IMO, niektore checkpionty sa przegiete i ten czas lecacy, no nic zycze powodzenia mi sie osobiscie COD4 max podob i singiel i multi to juz wogole, duzy minus za brak COOP w kampani...jedyny - Edytowane 16 maja 2008 przez KIELiCH Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 16 maja 2008 Opublikowano 16 maja 2008 Najlepszy sposób to C4 w miejscach gdzie zjeżdzają z helikopterów i przyczajenie się z kałachem za betonowymi zaporami po lewej stronie. Gościu będzie kosił większość ze snajperki a do nas dobiegnie najwyżej 3 gości i czasem pies. Cytuj
Gazi 0 Opublikowano 19 maja 2008 Opublikowano 19 maja 2008 Mam teraz pierwszy prestige mode. Nie przeskakuje dalej ze względu na bronie. Gdy przeskoczę dalej za jakiś czas to podskoczy mi o kilka poziomów ? Cytuj
masterlag 1 Opublikowano 19 maja 2008 Opublikowano 19 maja 2008 Jak przeskoczysz na prestige to automatycznie skasuje cie do "zera" nie ważne czy jestes 1 exp pt po max levelu czy xxx. Cytuj
Othis 29 Opublikowano 7 czerwca 2008 Opublikowano 7 czerwca 2008 3 i ostatni filmik z gry online: Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 9 czerwca 2008 Opublikowano 9 czerwca 2008 hey przypomina Wam coś ta fotka ?? http://widelec.org/index.php?page2=2&s...t=&pages=10 1sza od góry Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 9 czerwca 2008 Opublikowano 9 czerwca 2008 Misje w której biegamy ze snajperą na Ukrainie? Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 9 czerwca 2008 Opublikowano 9 czerwca 2008 (edytowane) dokałdnie, IMO dosyc ładnie przenieśli realny wygląd i klimat do gry, zresztą prawie każdy już się wypowiedział na temat tejże misji i jej świetności Edytowane 9 czerwca 2008 przez KIELiCH Cytuj
Fader 0 Opublikowano 9 czerwca 2008 Opublikowano 9 czerwca 2008 Może dlatego że to to samo miasto... Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 10 czerwca 2008 Opublikowano 10 czerwca 2008 No klimat tej miejscówki jest mega, nigdzie nic nie ma po za polującymi na nas terrorystami, przechodzimy przez budynek jakiś i można sobie pomyśleć co tu się kiedyś znajdowało a co teraz. Klimat jest niezmiesko oddany! Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 http://gry.onet.pl/1782150,,Call_of_Duty_4...,wiadomosc.html COD wraca na szczyt. Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 4 lipca 2008 Opublikowano 4 lipca 2008 Przeciez on juz byl Top 1 chyba od dwoch tygodni znowu. Cytuj
popiol 16 Opublikowano 4 lipca 2008 Opublikowano 4 lipca 2008 Wczoraj i przedwczoraj przy odpalaniu gry pojawił mi się update, ktoś wie o co chodzi, co on wprowadza? Nie ma mowy, żeby to był jakiś stary zaległy update bo w CoD 4 gram praktycznie codziennie. Cytuj
Dziobak_ 1 Opublikowano 4 lipca 2008 Autor Opublikowano 4 lipca 2008 Loozik stary. Jak np. zagrasz w GH2 po odpaleniu GoW'a to pojawia Ci się update, który nic nie wprowadza, po prostu sobie jest. I analogicznie. Nie wiem po co tego typu aktualizacje, ale są i już Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 4 lipca 2008 Opublikowano 4 lipca 2008 Czytałem gdzieś, że podobno sprawdzają w ten sposób czy nie grasz na piracie. Ile w tym prawdy nie wiem. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 8 sierpnia 2008 Opublikowano 8 sierpnia 2008 (edytowane) gierka pozamiatała misja w Prypeciu najlepsza w jaką grałem ever. uwielbiam skradać się ze snajpą, a o tego niesamowity klimat. było czuć, że zdarzyła się tam tragedia, coś niesamowitego. multi świetne, ale znudziło mi się jakoś bardzo szybko 8/8+ jak dla mnie polecam Edytowane 8 sierpnia 2008 przez orion50 Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 8 sierpnia 2008 Opublikowano 8 sierpnia 2008 (edytowane) Czytałem gdzieś, że podobno sprawdzają w ten sposób czy nie grasz na piracie. Ile w tym prawdy nie wiem. Takie coś jest jak się ma memorke zamiast dysku (jak tak miałem). Po zmianie z memorki na dysk raz tylko pobrało i tyle, póki cachu nie wyczyściłem nic się nie pobierało -.- Orion, a spojlery? ;> Edytowane 8 sierpnia 2008 przez Fisiu Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 8 sierpnia 2008 Opublikowano 8 sierpnia 2008 multi świetne, ale znudziło mi się jakoś bardzo szybko A grałeś w hardcore S&D? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi