Opublikowano 16 marca 200916 l Chodzi Ci o ten basen? http://img10.imageshack.us/my.php?image=prypiat.jpg On także znajduje się z Prypeci;) Oddany przez IW wręcz idealnie.
Opublikowano 17 marca 200916 l co tu dużo mówic COD4 genialna gra z genialnie odwzorowanymi lokacjami naprawdę 6+ to mało dla IW
Opublikowano 1 sierpnia 200915 l Zakupiłem wczoraj Variety Map Pack i myślałem że dla nowych map utworzona jest jakaś specjalna playlista (jak w Halo 3) ale chyba się przeliczyłem, bo nic nie zauważyłem. Troche z du.py by było gdyby mapy były dobierane losowo bo jakoś nie wierze że wszyscy przypadkowi ludzie w lobby będą mieli dodatkowe mapy. Mam nadzieję, że mnie ktoś oświeci i jednak dodatkową playliste idzie gdzieś wybrać.
Opublikowano 1 sierpnia 200915 l Jakbyś się postarał i spróbował przypomnieć gdzie dokładnie to byłbym wdzięczny (chyba jednak jestem ślepy) .
Opublikowano 1 sierpnia 200915 l Kiedyś była oddzielna playlista dla ściągniętych mapek. Teraz losują się już z pozostałymi.
Opublikowano 1 sierpnia 200915 l Czyli prawdopodobieństwo, że wszyscy w lobby bedą miali te mapki jest bardzo małe. Nie tego sie spodziewałem wydając 800mp .
Opublikowano 1 sierpnia 200915 l nie ma żadnej oddzielnej playlisty ,swego czasu jak miałem jeszce Cod 4 to bardzo czesto wywalało mnie z loobby bo nie miałem danej mapy która jest Vmappacku . Także wszystkie mapy są w jednym worku
Opublikowano 1 sierpnia 200915 l Czyli prawdopodobieństwo, że wszyscy w lobby bedą miali te mapki jest bardzo małe. Nie tego sie spodziewałem wydając 800mp . Jeśli będziesz siedział w lobby z osobami, które nie mają dodatkowych map, to jest możliwość że te mapy i tak zostaną wylosowane. Po prostu podczas wczytywania gry, wywali wszystkich tych, którzy ich nie mają. A jeśli jesteś w party i zapraszasz znajomych to pokaże kto nie ma dodatkowych map.
Opublikowano 1 sierpnia 200915 l No jest lepiej niż myślałem, bo w przeciągu 1,5h grania z 6-7 razy wylosowało mapki z DLC. A Creek i Broadcast są po prostu świetne, szkoda że wcześniej się nie zdecydowałem na ten zakup .
Opublikowano 4 sierpnia 200915 l Zakupiłem ostatnio Call of duty 4 z kartą na pobranie za darmo dodatkowych mapek. Niestety po wejściu na stronę podana na kartce http://gameoftheyear.callofduty.com/ nie mogę nic zrobić. Jeżeli ktoś miał podobny problem, lub służył by radą jak go rozwiązać, był bym wdzięczny. Pozdrawiam.
Opublikowano 5 sierpnia 200915 l że odświeżają swoje zasoby i żebyś spróbował wbić później i wymienić kod na mapkę.
Opublikowano 19 września 200915 l Sporo osobm gra w CoDa 4 po sieci? Warto kupic na poczekanie do MW2?
Opublikowano 19 września 200915 l CoD 4 jest najpopularniejszą, obok halo3, grą sieciową więc siłą rzeczy musi grać sporo osób. Bierz nie czekaj.
Opublikowano 20 września 200915 l Jesli nie grales to raczej warto, bo watpie bys kupil gre za 200zl a CODy zwlaszcza te dobre (MW/WAW) potrafia trzymac dobra cene mimo ze gra ma 2 lata gdzie takie Halo 3 jest za 50zl za MW za 2x tyle
Opublikowano 20 września 200915 l Gralem calkiem sporo na PC, pozycze CoDa4 jak da rade, ale postanowilem wziazc ODST, wiec nie wiem czy to ma sens, bo majac ODST nie bede mial ochoty na granie w MW. Czekam na MW2. Edytowane 20 września 200915 l przez Gość
Opublikowano 5 października 200915 l Właśnie nabyłem CoD4 na X360,gra sie świetnie,ale mam jedno pytanie: zauważyliście lekkie spadki framerate np. przy równoczesnym celowaniu(triggerem) i obracaniu się? (zauważyłem to w misji Blackout,na samym początku) Pytam,bo nie wiem,czy to coś z moim X360,z płytą,czy wszystko jest OK.
Opublikowano 21 lutego 201015 l Mam jedno pytanie. http://www.youtube.com/watch?v=YbmMHRbhAjA&feature=sub Jak on nagrał te sceny z kamery ducha tak że nie ma pokazanych przycisków(x- aby zrobic cos tam...)
Opublikowano 14 stycznia 201114 l Mój pierwszy quad http://www.youtube.com/watch?v=4qerJwCsxuU&feature=recentf
Opublikowano 22 lutego 201114 l Jaka ta gra jest świetna to aż cieżko cokolwiek powiedzieć, narazie przeszedłem 3 poziomy, level z tonącym statkiem dosłownie zwala z nóg, a scenka gdy wiozą tego muzułmańskiego prezydenta to najlepsza zagrywka jaką kiedykolwiek widziałem, na ekranie ciągle coś się dzieje, rozpierducha jest ogromna, już dawno nie grałem w coś tak rajcownego na konsoli. Edytowane 22 lutego 201114 l przez standby