Opublikowano 9 stycznia 200916 l No jasne, zaraz połowa forum stwierdzi ze skonczyla veterana w 6 godzin, sluchaj za stary jestem na takie banialuki, wiem ile czasu zajelo mi przejscie ,czytalem co ludzie pisza na innych forach wiec nie pitol mi tutaj farmazonow. zobacz sobie w temacie kiedy napisałem posta ze mam juz COD4 :E i zobacz sobie sygnature i osiągnięcia No własnie chyba za stary jestes :E , COD4 ma to do siebie ze wiekszosc falowych natarc wroga da sie obejść bez wystrzału lub pzreczekac az kompani wytbija nacierających . Wiele osób ma problem ze zdobyciem studnia ,a tam wystarczy tylko z pomieszcenia do pomieszczenia "cichaczem" przebiegac i rzucać granatami przed siebie i robisz tą misje w 5min Edytowane 9 stycznia 200916 l przez canuks
Opublikowano 9 stycznia 200916 l Cały GOW1 na Insane to kaszka dla dzieci (ile tam masz przeciwników na raz?) w porównaniu do COD4 na Veteranie. No i 6 godzin, naprawdę wątpie...
Opublikowano 9 stycznia 200916 l Na veteranie nic nie jest proste i do ominiecia, zebym nie gral to bym nawet z toba nie polemizował, czytalem tez opinie na innym forum ludzi ktorzy pogrywali i polowa sie wogole wycofala nie ukonczywszy veterana, zagrajcie sobie w to demko cod 4 ktore wyszlo przed grą gdzie z zolnierzami musimy pierw dostac sie na pocztaku do budynku, na hardzie mozna tam poprostu wbiec na veteranie trzeba wybic prawie wszystkich strzelcow zeby tam wejsc i tak jest na kazdym kroku, dwa strzaly giniesz , granaty latają z kazdej strony, twoje 6 godzin to moze i jest prawdziwe na easy ,zeby to zrobic w 6 godzin musialbys ta gre studiować miesiącami.
Opublikowano 9 stycznia 200916 l mi wiecej zajelo na hardzie a ogolnie shootery wciagam nosem, jak to prawda to zapraszam do multi, mysle ze tu 55lv to w jeden dzien zrobisz, a w tydzien wszystkie prestize
Opublikowano 24 lutego 200916 l Witam. Wie ktoś może co wnosi nowa aktualizacja do COD 4 ? Pozdrawiam.
Opublikowano 10 marca 200916 l CoD:MW to genialny FPS, ale mnie niesamowicie spodobała się ostatnia scena (wiecie, ta gdy łapiemy rzuconą nam giwerę). Kurcze, kocham takie filmowe akcje, szkoda że nie było ich więcej
Opublikowano 11 marca 200916 l Witam. Wie ktoś może co wnosi nowa aktualizacja do COD 4 ? Pozdrawiam. tryb hardcore headquaters, dobra rozwalka zwlaszcza na shipmencie tak z 80-100 killi to norma
Opublikowano 11 marca 200916 l mi wiecej zajelo na hardzie a ogolnie shootery wciagam nosem, jak to prawda to zapraszam do multi, mysle ze tu 55lv to w jeden dzien zrobisz, a w tydzien wszystkie prestize No, jeżeli dzień trwa 48h i jest podwójny XP to zrobisz 55 lev. Mam złotą gwiazdę(10 prestiż), zacząłem w wakacje, jak zaczął się rok szkolny to grałem tylko w weekendy, gwiazda wpadła 2 tyg. temu. W "barakach" mam napisane że grałem 13dni xD
Opublikowano 11 marca 200916 l Jakobek nie pi.e.rdol grasz non - stop w tygodniu tylko może nie w COD4 A co do veterana to nigdy nie uwiężę że ktoś go skończył w 6 godzin - ja się trudziłem nad ostatnią misją ze 2 dni... Pozdro za bujną wyobraźnie
Opublikowano 12 marca 200916 l Cały GOW1 na Insane to kaszka dla dzieci (ile tam masz przeciwników na raz?) w porównaniu do COD4 na Veteranie. No i 6 godzin, naprawdę wątpie... Dokładnie, jak sie człowiek nauczy dobrze celować i odpowiednio się kryć to można samemu to zaliczyć. Z kumplem na co-opie to przechodziłem to jak gorący drut przechodzi przez masło. RAAM padł po 30 sekundach, najłatwiejsza część gry. Wystarczy napindalać z łuku i tyle.
Opublikowano 14 marca 200916 l Może już było. Brat znalazł na necie coś takiego. http://www.skysports.com/football/user_rat...68,11065_300508 3,00.html Daje sobie rękę uciąć że twórcy CoDa4 wzorowali się na tym mieście robiąc misję w Czarnobylu. Aż chce się pospacerować
Opublikowano 14 marca 200916 l lul nie wiem jak to się stało, naprawiam błąd: http://dilidoo.com/2009/03/10/prypiat_-_gh...ty_84_pics.html
Opublikowano 15 marca 200916 l Te fotki robią wrażenie, nie powiem. Prypeć w Codzie był oddany doskonale i właśnie dlatego, ta misja tak kopała w czambuł
Opublikowano 15 marca 200916 l Może ktoś jeszcze nie widział. http://www.opuszczone.com/galerie/uk_prypec/index.php
Opublikowano 15 marca 200916 l Panowie jak sie robi tak że C4 działa jak claymore ? Widziałem jak gościu na H S&D upuścił C4 poczym umarł a po jego śmierci wróg nadepnął na C4 i eksplodowało - jak się to robi żeby c4 samo się detonowało ? thx
Opublikowano 15 marca 200916 l zbytnio nie wiem o co ci chodzi może jakiś filmik z YT pokoazujący ową akcje.ale sadze ze to nie możliwe ,chyba ze kolejny jakiś bug . mówisz o tym ze koles zrobił taką akcje na multi ? miał w łapie C4 zgina i nadchodzący op4 zginą tak? To koleś który miał C4 miał ustawione ze po smierci wycigasz automatycznie granat i go odbespieczasz w tym momencie przechodzący op4 ginie .Ustawiasz to w menu gry przy wyborze class broni
Opublikowano 16 marca 200916 l Może ktoś jeszcze nie widział. http://www.opuszczone.com/galerie/uk_prypec/index.php Genialne. Oglądać oryginalne foty miejsc, w których spędziło się emocjonujące, wirtualne chwile. Mega-szacun dla IW za wierność realiom na aż TAKIM poziomie.