modjo 11 Opublikowano 23 lutego 2011 Opublikowano 23 lutego 2011 Im dalej w las tym lepiej. Przynajmniej mi się gra podobała coraz bardziej z każdym levelem. Cytuj
m0rr0s 3 Opublikowano 24 lutego 2011 Opublikowano 24 lutego 2011 Jaka ta gra jest świetna to aż cieżko cokolwiek powiedzieć, narazie przeszedłem 3 poziomy, level z tonącym statkiem dosłownie zwala z nóg, a scenka gdy wiozą tego muzułmańskiego prezydenta to najlepsza zagrywka jaką kiedykolwiek widziałem, na ekranie ciągle coś się dzieje, rozpierducha jest ogromna, już dawno nie grałem w coś tak rajcownego na konsoli. Zagraj w Modern Warfare 2. Mechanika niby ta sama, ale mnóstwo niesamowitych scen. Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 26 lutego 2011 Opublikowano 26 lutego 2011 (pipi)a motyw z bombą atomową, i sceny jakie dzieją się przy tym to ARCYMISTRZOSTWO, nie da się tego nawet opisać, to najmocniejszy shooter w jaki grałem, jeszcze jak wychodzimy z helikoptera i trafiamy na plac zabaw, gdzie jest "echo" bawiących się dzieci,a w tle grzyb atomowy, spowodował że prawie puściłem pada. Dzieło geniusza. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi