bartiz 1 615 Opublikowano 29 lutego 2008 Opublikowano 29 lutego 2008 Mutowanie - wciskasz back (lista graczy) i pod A masz mutowanie. Cytuj
berbor 0 Opublikowano 29 lutego 2008 Opublikowano 29 lutego 2008 U mnie rewelka.Nie wrzucilo mnie do rozpoczetego meczu,snajperkami nie gram lecz wzialem do testow i jest o niebo lepiej niz bylo.Killcamy spoko i nie zobaczylem ani razu"host end game". Cytuj
popiol 16 Opublikowano 29 lutego 2008 Opublikowano 29 lutego 2008 lipa... "host ended game" nadal jest, graliśmy z chłopakami to parę razy wyskoczyło, często były problemy z połączeniem przez co mieliśmy lagi (przed patchem czegoś takiego nie było), mutowanie też bez sensu bo tylko na jedną mapę się ich mutuje, potem w lobby znów ich słychać, jedyne co na plus to, że na killcamie można przełączać między 1, a 3 osobą (zza pleców - można też wtedy obracać analogiem). Podsumowując, po ok. 7h testów zawiodłem się ! Cytuj
Gość Soul Opublikowano 1 marca 2008 Opublikowano 1 marca 2008 U mnie git zero lagów wszystko śmiga aż miło ,miodzio update ,kill cam z wszystkiego daje radę ,snajperki są nareszcie porządne ( choć teraz wydają się być nie co przegięte) i nareszcie nie muszę grać z noobami w teami którzy mają 1-20 lvl Cytuj
Brolly PL 10 Opublikowano 1 marca 2008 Opublikowano 1 marca 2008 jak ktos ma lvl 1-20 to nie znaczy ze jest noobem! Ja dopiero od wczoraj gram i kurde mam lagi w ch*j. Niewiem co się dzieje. Wchodze i co... rozwalaja mnie ludzie co maja ponad 30lvl bo maja lepszy sprzet, znaja lepiej mapy i sie maja czym jarac (są tez co maja prawdziwego skilla) Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 1 marca 2008 Opublikowano 1 marca 2008 (edytowane) Level to rzecz względna, potem są prestige modes i na każdym zaczynasz od zera jeśli chodzi o bronie i perki. Czyli ktoś na 30 levelu i pierwszym poziomie ma lepszy sprzęt niż ktoś na 7 prestige mode i levelu 4. (Tak naprawdę leveli jest 605). Edytowane 1 marca 2008 przez Wampis Cytuj
Matrox 6 Opublikowano 1 marca 2008 Opublikowano 1 marca 2008 Ja po tym updatecie mam wieksze lagi niz wczesniej, trudniej teraz zostac hostem, a to automatyczne wybieranie najlepszego hosta to w ogole jakas kpina. Mieli cos zrobic z konczeniem gry przez hosta i nic nie zrobili, wczroaj wieczorem zaliczylem 2 takie sytuacje pod rzad. Snajperki lepiej dzialaja za to wydaje mi sie, ze grzebali cos przy M16 albo to przez te lagi trudniej mi teraz kogos ustrzelic z tej broni. ta gra zaczyna mnie coraz bardziej denerwowac, im dluzej gram tym wiecej bledow widze, jeszcze miesiac i migruje do Vegas Cytuj
berbor 0 Opublikowano 1 marca 2008 Opublikowano 1 marca 2008 Zbyt pochopnie wystawilem opinie na temat patcha.Po calonocnym graniu swierdzam ze (pipi) sie poprawilo.Snajpy ok ale dalej wyskakiwaly komunikaty"host ended game",wzucalo mnie do rozpoczetych rozgrywek,do druzyny ktora przegrywala np w HQ 180:0 ehh. Cytuj
Othis 29 Opublikowano 1 marca 2008 Opublikowano 1 marca 2008 patch jest poprostu hamburgers i camps friendly na laczu ponizej 2 mb nie zagrasz teraz na poziomie... Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 1 marca 2008 Opublikowano 1 marca 2008 Faktycznie dzisiaj trochę pograłem i też miałem lagi Parę razy wyrzuciło mi HOST ENDED GAME po czym powrót do lobby i dopiero tam wybiera nowego hosta... Cytuj
Matrox 6 Opublikowano 1 marca 2008 Opublikowano 1 marca 2008 (edytowane) Jedynie podoba mi sie to wyciszanie hamburgerow, rewelacyjna rzecz, kilka klikniec i masz wyciszonych wszystkich Ogolnie IW pokpili sprawe z tym patchem. Edytowane 1 marca 2008 przez Matrox Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 1 marca 2008 Opublikowano 1 marca 2008 Fajna sprawa z obracaniem kamerki, powinna być taka opcja już od samego początku. Większych innych zmian nie zauważyłem. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 1 marca 2008 Opublikowano 1 marca 2008 Snajperki teraz masakrują o_O btw mogli by dać podział na Europe ,USA itp . Cytuj
Matrox 6 Opublikowano 1 marca 2008 Opublikowano 1 marca 2008 Snajperki teraz masakrują o_O btw mogli by dać podział na Europe ,USA itp . Wlasciwie to nei wiem czy to dobrze, wczesniej tez bylo duzo kamperow, a teraz zaczyna sie kampienie na potege, osobiscie nie lubie takiego stylu grania. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 2 marca 2008 Opublikowano 2 marca 2008 Po grałem trochę wczoraj i do jednego mogę się czepić ,nadał wrzuca nas do gry w połowie meczu ,gra potrafi zacząć mecz 3 na 3 i prze pól gry gramy 3na3 albo 2 na 5 itp bzdury tego wcześniej nie było , po za tym git lagów jakoś nie miałem Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 2 marca 2008 Opublikowano 2 marca 2008 To ja mam teraz pytanie - Ten kto ma lagi - jakiego macie neta? Cytuj
Zebra 4 Opublikowano 2 marca 2008 Opublikowano 2 marca 2008 Mam pytanie, co oznaczają te słupki obok nazwy gracza w tabeli gdy zakończy sie mecz? Cytuj
Matrox 6 Opublikowano 2 marca 2008 Opublikowano 2 marca 2008 To ja mam teraz pytanie - Ten kto ma lagi - jakiego macie neta? 1,5Mb/s w dzien i 3Mb/s w nocy. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 2 marca 2008 Opublikowano 2 marca 2008 6Mb/s w dzień i 10Mb/s w nocy. lagi mam ale bardzo rzadko ,nic dziwnego jak host jest gdzieś w USA albo kij wie gdzie jeszcze Cytuj
Brolly PL 10 Opublikowano 2 marca 2008 Opublikowano 2 marca 2008 1.3 MB... Rano nie miałem ale teraz juz sie nie da grac czerwony ping Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 2 marca 2008 Opublikowano 2 marca 2008 Level to rzecz względna, potem są prestige modes i na każdym zaczynasz od zera jeśli chodzi o bronie i perki. Czyli ktoś na 30 levelu i pierwszym poziomie ma lepszy sprzęt niż ktoś na 7 prestige mode i levelu 4.(Tak naprawdę leveli jest 605). Moglby ktos to rozwinac ? ;P od ktorego levelu to wchodzi i dokladnie na czym polega?? Faktycznie dzisiaj trochę pograłem i też miałem lagi Parę razy wyrzuciło mi HOST ENDED GAME po czym powrót do lobby i dopiero tam wybiera nowego hosta... Potwierdzam No jak nigdy nie mialem lagow, to wczoraj jakos tak dziwnie mi smigalo czasem. Jedynie podoba mi sie to wyciszanie hamburgerow, rewelacyjna rzecz, kilka klikniec i masz wyciszonych wszystkich Ogolnie IW pokpili sprawe z tym patchem. Fajnie takiego gnojka wyciszyc, szkoda ze nie ma informacji dla niego ze zostal wyciszony, moze by sie czego nauczyli . Ale widze dwie male wady, szkoda ze nie mozna wylaczysz HSa calej liscie jednym kliknieciem i ze "wyciszanie" nie przechodzi na kolejny mecz, tylko znowu trzeba debili zaznaczac. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 2 marca 2008 Opublikowano 2 marca 2008 Level to rzecz względna, potem są prestige modes i na każdym zaczynasz od zera jeśli chodzi o bronie i perki. Czyli ktoś na 30 levelu i pierwszym poziomie ma lepszy sprzęt niż ktoś na 7 prestige mode i levelu 4.(Tak naprawdę leveli jest 605). Moglby ktos to rozwinac ? ;P od ktorego levelu to wchodzi i dokladnie na czym polega?? Jak osiągniesz 55 level i 5 generalskich gwiazdek, to po zdobyciu kolejnych 4k punktów możesz wejść w pierwszy prestige mode. Resetują się wtedy wszystkie challenge, tracisz zdobyte bronie, perki, generalnie nie licząc możliwości wpisania nazwy klanu zaczynasz od zera i masz level 1. Zmienia się tylko obrazek. A tych prestige modes jest 10. http://www.revenuerobot.com/2008/call-of-d...g-icons-badges/ Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 2 marca 2008 Opublikowano 2 marca 2008 Czyli w zasadzie rezygnuje ze wszystkiego dla ikonki? Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 2 marca 2008 Opublikowano 2 marca 2008 Tak. Ale jak ktoś dużo gra, to jest to niezła motywacja. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi