C-Boy 51 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Metal Arms: Glitch in the System..... Oddaje Cytuj
C-Boy 51 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Tja, szczyt hardcoru . Jak już chcesz pospamowac to zapodaj coś w w ten deseń ,gdyż ja jestem na to za gupi Cytuj
Burgund 0 Opublikowano 1 września 2008 Autor Opublikowano 1 września 2008 Coati, będę strzelał, ale nie jestem pewien... Mario Party 7? Cytuj
Zigur 0 Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 No cóż hardcor totalny. Na początku sądziłem że to MGS... później skłaniałem się do Halo 3, ale też nie byłem pewien. Może to Super Mario Sunshine. Ale nie jestem pewien Cytuj
Burgund 0 Opublikowano 1 września 2008 Autor Opublikowano 1 września 2008 Zigur, za(pipi)isty jesteś.. Jak na to wpadłeś, że to Super Mario Sunshine? Ja bym się nigdy nie domyślił... Straciłem dziesiątki godzin googlując i przeglądając Gamespot, Wikipedię, encyklopedię PWN'u... Troche wzmianek znalazłem w Poradniku Domowym, ale w Gościu Niedzielnym ślad się urwał i nie mogłem dojść co to za gra... Od dzisiaj jesteś na pierwszym miejscu mojej listy najhardkorowych graczy ever! Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 holi szit odgadl! zadajesz miszczu! Cytuj
Zigur 0 Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 Zigur, za(pipi)isty jesteś.. Jak na to wpadłeś, że to Super Mario Sunshine? Ja bym się nigdy nie domyślił... Straciłem dziesiątki godzin googlując i przeglądając Gamespot, Wikipedię, encyklopedię PWN'u... Troche wzmianek znalazłem w Poradniku Domowym, ale w Gościu Niedzielnym ślad się urwał i nie mogłem dojść co to za gra... Od dzisiaj jesteś na pierwszym miejscu mojej listy najhardkorowych graczy ever! Zgadywałem Ale co nieco usłyszałem w Radiu Maryja. Pokazali też kilka screenów w tv Trwam xD Ok to zadaję. Iście banalne pytanie. (Pyt. dodatkowe: Co zostało rozwalone na screenie? ) Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 (edytowane) zapewne nie jest to metroid prime 2, bo to by bylo za latwe.... pomyślmy... Mario Golf? odp na pytanie dodatkowe: ktos rozpipczyl yoshiego pileczka golfową! Edytowane 1 września 2008 przez Coati Cytuj
Burgund 0 Opublikowano 7 września 2008 Autor Opublikowano 7 września 2008 zastój się zrobił, więc zadam Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 7 września 2008 Opublikowano 7 września 2008 (edytowane) Tak sobie zaglądam do tematu a tu O,o screen jadalni i Zombiaka z Resident Evil Rebirth ^_^ łapcie screena: Edytowane 7 września 2008 przez WESKER-DL Cytuj
Burgund 0 Opublikowano 7 września 2008 Autor Opublikowano 7 września 2008 Eternal Darkness: Sanity's Requiem?? Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 7 września 2008 Opublikowano 7 września 2008 Zgadza się, jeden z sub bossów w grze, dajesz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi