waldusthecyc 4 767 Opublikowano 29 stycznia 2008 Opublikowano 29 stycznia 2008 Czyli podsumowując Wasze dywagacje US vs EU. W wersji US nie pograsz z kumplami z EU, czyli połowa aukcji na allegro jest o kant tyłka rozbić... Cytuj
Katana 0 Opublikowano 29 stycznia 2008 Opublikowano 29 stycznia 2008 Aktualnie nie pograsz. Dopóki Patch nie wyjdzie dla EU, to nie pograsz. Ale miejmy nadzieję, że niedługo Ja zamówiłem wersję US i nie mam zamiaru narzekać Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 29 stycznia 2008 Opublikowano 29 stycznia 2008 A skąd wiadomo że patch pozwoli na gre różnym regionom? Cytuj
elvis004 312 Opublikowano 30 stycznia 2008 Opublikowano 30 stycznia 2008 A skąd wiadomo że patch pozwoli na gre różnym regionom? Powiedzmy, że wersja US to v1.10 (z patchem), zaś EU to v1.00. Z tego prosta rozkmina gry z tych 2 regionów nie są ze sobą kompatybilne co nie pozwala nam grać z hamburgerami. Po patchu EU do v1.10 będzie git, tylko ja już zaczynam wątpić, że takowy się ukaże po tym jak IW wciska nam farmazony. http://www.infinityward.com/community/foru....php?board=30.0 Tu masz forum IW gdzie niejaki pracownik IW: "fourzerotwo" od premiery "raczy nas" na tym forum swoim słodkim pierdzeniem od parunastu tygodni kiedy to niewyjdzie patch Ostatnie oficjalne info: Patch pojawi się pod koniec stycznia co było spowodowane przerwą Świąteczną Który dziś mamy 30 ?? Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 30 stycznia 2008 Opublikowano 30 stycznia 2008 Idiotyzm z tym patchem ja na szczęście mam wersje NTSC i jedyny problem to taki,że większość moich znajomych ma wersje Pal,bo tak to multi działa mi pięknie. I tak wspomnicie moje słowa ,że największe cyrki z multi to są dopiero przed nami===>premiera Home-idę o zakład,że Sony nie poradzi sobie z tym na czas i będzie milion patchy i 20stron tematu z problemami Cytuj
GnOOsny 1 Opublikowano 31 stycznia 2008 Opublikowano 31 stycznia 2008 Co oznaczaja niesmiertelniki w online ?? Cytuj
Mihau_ALU 82 Opublikowano 31 stycznia 2008 Opublikowano 31 stycznia 2008 Co oznaczaja niesmiertelniki w online ?? Że postac, ktora ma niesmiertelnik przed nickiem/tagiem najzwyczajniej nie zyje ( zostala zabita ) Cytuj
wiedzminka 0 Opublikowano 1 lutego 2008 Opublikowano 1 lutego 2008 (edytowane) Czy przy łączu 512 kb będę miał lagi? Motorstorm i Warhawk chodzi idealnie płynnie. Edytowane 1 lutego 2008 przez wiedzminka Cytuj
artb1 0 Opublikowano 2 lutego 2008 Opublikowano 2 lutego 2008 Panowie co jest znowu grane z tymi zaproszeniami do gry,wczoraj miałem wolny wieczór chciałem pograć z Jakim PL wysyłam zaproszenie,czekam ze 2 min.i dupa,za chwile odtrzymuje zaproszenie,przyjmuje i znowu dupa,bład coś tam... i tak w kółko !!! Jest jakaś rada na to czy znowu jakiś patch,wkur... mnie to,na x360 tego problemu nie mam. Cytuj
Gość konstant Opublikowano 2 lutego 2008 Opublikowano 2 lutego 2008 1000000000x bylo to juz walkowane. Cytuj
Mihau_ALU 82 Opublikowano 2 lutego 2008 Opublikowano 2 lutego 2008 Panowie co jest znowu grane z tymi zaproszeniami do gry,wczoraj miałem wolny wieczór chciałem pograć z Jakim PL wysyłam zaproszenie,czekam ze 2 min.i dupa,za chwile odtrzymuje zaproszenie,przyjmuje i znowu dupa,bład coś tam... i tak w kółko !!! Jest jakaś rada na to czy znowu jakiś patch,wkur... mnie to,na x360 tego problemu nie mam. Pewnie JakimPL gral w tym czasie, jak mu wyslales zzaporoszenie, a jak je juz zobaczyl, to anulowal i wyslal Tobie. JakimPL wlaczyl sie do gry, gdzi ebyl juz komplet graczy i wtedy ty chciales sie podlaczyc, a ze nie moze byc na planszy +1 zawodnika ( spectacor'a nie licze) to ci wyskoczylo okienko, ze server is full... innego wytlumaczenia nie mam, jedynie rade: dajac zaproszenia, daj czas osobie na podlaczenie sie do ciebie Moze wtedy unikniesz takich sytuacji Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 2 lutego 2008 Opublikowano 2 lutego 2008 1000000000x bylo to juz walkowane. I niestety chyba jeszcze bedzie walkowane jekies 100099987 razy, jak szybko nie wyjdzie ten path. Mam nadzieje, ze bede mogl tez ogladac rekordy ludzi z mojej listy w kazdej chwili, a nie tylko w tedy kiedy sa online. Czasem wydaje mi sie jakby wersja PS3 zostala specjalnie z bugowana... Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 2 lutego 2008 Opublikowano 2 lutego 2008 Aha jak masz wersję Usa to i tak byś się do mnie ani ja do ciebie nie podłączył. Kiepska sprawa z tym Codem w tej kwesti. Cytuj
wiedzminka 0 Opublikowano 2 lutego 2008 Opublikowano 2 lutego 2008 Witam. Od wczoraj gram w sieci i w związku z tym mam pytanie. Jak to jest że zawsze zostaje automatycznie dołączony do jakiejś gry, a nie moge tego zrobić samodzielnie. We wszystkie tytuły w jakie gram po sieci jest tak że jak jestem w lobby to widzę całą liste gier jakie się odbywają lub właśnie mają się zacząć i mogę się dołączyć tam gdzie chcę(oczywiście jeżeli jest wolne miejsce). Tutaj natomias konsola automatycznie wrzuca mnie tam gdzie jej się podoba bez możliwości ręcznego wyboru. Cytuj
Mihau_ALU 82 Opublikowano 2 lutego 2008 Opublikowano 2 lutego 2008 Konsola sprawdza przepustowosc lacza ( zebys nie mial lagow ) i wrzuca cie do pierwszego wolnego znalezionego servera Takie rozwiazanie zastosowalo activision i to do nich wysylaj pretensje Cytuj
izon 1 005 Opublikowano 2 lutego 2008 Opublikowano 2 lutego 2008 Nie wiem kto to wymyslil szczegolnie ze na PC jest normalnie i mozna wybrac dowolna gre.Dzieki temu nie trafia sie na nielubiane mapy itp mam nadzieje ze developerzy wezma przyklad z ut3.. 1 Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 3 lutego 2008 Opublikowano 3 lutego 2008 Kurdeee, juz mnie powoli denerwuje ten cod:/ Raz mam full kresek na jakości łącza i nigdy nie spada mi opniżej trzech a raz jak wchodze na mecz to tylko pierwszy koleś na liście ma pełny zasięg że tak powiem a resza grupy ma po jednym:/ I spróbuj kogos ustrzelić w tym momencie. Koleś ładnie wszystkich kosi a ty musisz działać z wyprzedzeniem i władowac cały magazynek aby coś kolesia ruszyło. Wiecie od czego to zalezy? Cytuj
marcindpol 0 Opublikowano 3 lutego 2008 Opublikowano 3 lutego 2008 cod4 to piekna gierka, powroce do gry po wyjsciu patcha!, a teraz to czekam na pieknego unrealat3 Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 3 lutego 2008 Opublikowano 3 lutego 2008 Znowu mam experience na minusie i nie moge wykorzystać mojego ulubionego perka,jak ja mam uczciwe z ludźmi grać Cytuj
ramzes_1981 0 Opublikowano 3 lutego 2008 Opublikowano 3 lutego 2008 A powiedzcie mi COD4 jest fajne? Mozna grac odrazu online czy trzeba singla grac wpierw? Aha no i mam pytanie czy jak odpalam pes2008 to pisze ze niemam portu 5730 odblokowanego ale COD 4 powinno pójść nie? No i mam do wyboru albo nowy nfs albo COD4. Odpiszcie!!! Cytuj
Mihau_ALU 82 Opublikowano 3 lutego 2008 Opublikowano 3 lutego 2008 Zasadniczo o gustach sie nie rozmawia, ale jesli mialbym do wyboru tak jak ty, Cod4 czy Nfs, bralbym Cod'a Nie trzeba przechodzic singla, zeby zagrac w multi. Co do portu 5730 to nei mam pojecia... Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 4 lutego 2008 Opublikowano 4 lutego 2008 grał ktoś z Was w COD4 na tym: http://www.allegro.pl/item307184009_zostan...rago_gwara.html ??? Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 4 lutego 2008 Opublikowano 4 lutego 2008 Na zachodnich forach są informacje,że większość najlepszych graczy w COD4 gra właśnie na frag fx.Jak mnie pamięc nie myli,ktoś z naszego forum gra lub usiłował kupić to ustrojstwo Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 4 lutego 2008 Opublikowano 4 lutego 2008 Specjalnie bym sie nie zdziwił,bo niektórzy mają ponad przeciętną celność i refleks Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi