jungli 0 Opublikowano 11 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2008 @Litwin PL Myslalem ze latasz z M4? ja nadal nie mam koncepcji jak sie ustawic na perkach, niestety mi cos nie idzie do tego jak daje tlumik to ta bron nadaje sie w szybkiej grze tylko prawie ze do zwarcia i bardzo bliskiej odleglosci oraz drastycznie spada skutecznosc przez tlumik, musze sie chyba nauczyc celowac w glowe nadal mam manie walenia w tulow:) chyba przerzuce sie na MP4 i bede ja cwiczyl dzis moze znow sie spotkamy:) pamietaj ze rozgrzewam sie kolo 10 meczy:) btw link z poprzedniego postu nie dziala, chetnie bym sie wciagnal do jakiegos teamu bo tryb mercenary juz zaczyna meczyc tam kazdy sobie gra... Cytuj Odnośnik do komentarza
Mihau_ALU 82 Opublikowano 11 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2008 Moze zmontujemy jakis teamik z forum ? Poprosimy na kolanach modow, zeby zrobili temacik dot. Cod'a Cytuj Odnośnik do komentarza
Ohayo 0 Opublikowano 11 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2008 Nie jestem może znanym user'em, ale pomysł jest co najmniej bardzo dobry i chętnie się dołacze. Co prawda aż do wyjścia pacz'a nie mogłem grać i muszę się znowu wkręcić, ale ogólnie całkiem dobrze mi idzie :] A tak btw - działają invite'y? Bo nie miałem okazji sprawdzić, a wcześniej tylko raz mi się udało do kogoś dołaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 11 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2008 (edytowane) dzialaja poprawnie:) Maiden czemu pisze ze mam brak dostepu do tego dzialu? jungi- z perkami jest roznie - zalezne od upodoban. Ja mam zawsze miny, zwiekszenie mocy broni i granacik posmiertny- praktycznie dla kazdej klasy. tlumik jest nieprzydatny juz lepiej montowac red dota na kazdej broni, i to tego zwyklego bez lupy. Z czsasem przy odrobinie wprawy ustrzelisz kazdego z kazdej odleglosci. Co do broni to goraco polecam M16. Moze na poczatek jest z nim ciezko ale z czasem staje sie najlepszy na praktycznie kazdej mapie. Edytowane 11 lutego 2008 przez Jakim Cytuj Odnośnik do komentarza
Szakal v_1 1 Opublikowano 11 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2008 Ja też bym się chętnie dołączył do teama,ostatnio jakies problemy z invite ja i moi kumple na cal4 ani razu sie polaczyc nie moglismy zawsze pisalo joined to unabled.Slyszalem ze patch wyszedl czy on cos poprawi bo podobniez niektorym daje a niektorym odbiera Cytuj Odnośnik do komentarza
OlooS 0 Opublikowano 11 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2008 (edytowane) "tlumik jest nieprzydatny juz lepiej montowac red dota na kazdej broni, i to tego zwyklego bez lupy" zalezy dla kogo ja preferuje m4,mp5,g36c,g3,m16,p90 nic innego perkow nie zdradzam ;p aktualnie G36c + tłumik jeszcze wczoraj bylo to m4 + red dot Edytowane 11 lutego 2008 przez OlooS Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 11 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2008 Dla mnie tłumik to podstawa,bo ja jestem stealth assasin Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 11 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2008 Ja tam wolę szybko i precyzyjnie przeycelowac nie tracąc na zasięgu- tłumik chyba go obniża. A że mnie widza po serii? Szybko ulatniam się z miejsca z którego oddałem strzał. M4 i M16 y dotami to dla mnie podstawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
OlooS 0 Opublikowano 11 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2008 tlumik obniza rzucanie celownikiem i ja sie nie czaje tylko ide na calosc w koncu dzis z tlumikiem zdobylem 87/7 na ambushu w domination ...co do celowania celuje mi sie tak samo jak z red dot wystarczy szybka reka i sprawne oko Cytuj Odnośnik do komentarza
ramzes_1981 0 Opublikowano 11 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2008 (edytowane) Tak na marginesie. Mam pytanie posiadam telewizor Samsung LE32R72B i mam podłączony do niego oczywiście ps3, używam kabla HDMI i mam pytanie czy jak zmienie na COMPONENT to czy odczuje różnice? Przepraszam że tutaj , ale za h..... niemoge znaleźć tematu odpowiedniego. Edytowane 11 lutego 2008 przez ramzes_1981 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gawlick 7 Opublikowano 11 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2008 Imo M16 nie potrzebuje Red Dota, bo ma chyba jeden z najlepszych standardowych celowników. Tak Samo G3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 11 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2008 ta ramzes poczujesz, tylko ze obraz bedzie gorszy Cytuj Odnośnik do komentarza
jungli 0 Opublikowano 12 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2008 @ramzes 1981 Nie sadze z tego co pamietam byly testy tych tv na hdtvpolska i zdecydowanie gra to lepiej po hdmi, ale generalnie te starsze lcdki graja lepiej po componencie... @Litwin PL Stealth assassin? gery ci sie nie pomylily? Ja widzialem twoje stealth assassin hehe kula w leb i do piachu, fajnie wyglada zolnierz w cichobiegach? Tlumik znacznie obniza zasieg i do tego skutecznosc broni M5 musze pakowac w delikwenta tyle bulletow ze masakra (ciagle nie moge sie przestawic na celowanie w czache), choc to tez zalezy czasem stane na chwile i wale z daleka jak ze snajpery ale to na prawde trzeba miec fuxa zeby w baniak trafic:) co do perkow, kazdy gra po swojemu, ostatnio bawie sie minami, wlaczam dopalacz do dreptania i zdrowie (bo zdrowie to podstawa:)) m16 mnie wpienia swoja czkawka, ale skuteczny jest to prawda, paradoxalnie na razie najlepiej mi sie gra M5 zabojcza bron na krotkim dystansie, z tego co widze z killcama czasem to ludziska lubia walic power na maxa w rpd albo m60e4 i nie podchodza, ale dla mnie to tacy kamperzy pozdroofka Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 12 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2008 Stealth Assasin bo ja cały czas biegam ale po cichaczu i zdradza mnie tylko broń ja chce tłumik Cytuj Odnośnik do komentarza
Szakal v_1 1 Opublikowano 12 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2008 Które lvl macie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 12 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2008 Jaki jest sens podawania lv skoro co chwilkę ulega zmianie? 2x12 lv ale pewnie wieczorem o 2-3 podskoczy. Jak już mówiłęm nie ma sensu się o to pytać. Wejdź do gry ze znajomymi i sam zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szakal v_1 1 Opublikowano 12 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2008 (edytowane) Ja mam kolegow ale malo co w cala4 gra z 3.Jakim dopisz moje id Szakal777 a sobie popykamy Edytowane 12 lutego 2008 przez Szakal v_1 Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 12 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2008 (edytowane) Jak chcecie z prosem pograć to zapraszam: dasio_PL Nie no żartowałem oczywiście, ostatnio idzie mi po prostu katastrofalnie, nie wiem czy to wina tych paskudnych lagów czy po prostu tak sobie tłumaczę swoją słabość Tak czy siak czekam na zaproszenia i chętnie z rodakami popykam bo rzadko mam okazję! Edytowane 12 lutego 2008 przez da$io Cytuj Odnośnik do komentarza
lockeros 0 Opublikowano 12 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2008 mam male pytanko - czy mozna jakims cudem przeniesc lvl i inne (pipi)y zdobyte przez danego usera na drugiego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 12 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2008 możesz skopiować save gry na inny login i wtedy prawdopodobnie będziesz miał stan gry na każdym koncie jakie zrobisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 13 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2008 tlumik jest nieprzydatny juz lepiej montowac red dota na kazdej broni, i to tego zwyklego bez lupy. Z czsasem przy odrobinie wprawy ustrzelisz kazdego z kazdej odleglosci. Oj jak czasami zapodam tłumik i perka na niewidzialnosc przez OAV przeciwnika to ponabijam trochę punktów. A czasami dostaję w du.pę aż miło i przesiadam się na standardowe wyrzynanie Ostatnio trochę coda zaniedbałem, nawet assassin leży nie skończony. W weekend i przyszłym tygodniu postaram się ponabijać trochę fragów, zwłaszcza że patch wyszedł (na razie tylko raz zagrałem na patchu i sie pozytywnie zaskoczyłem, już chciałem w przerwie na szukanie serwera herbatę zrobić a tu, hop i już w grze ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Tomasson225 0 Opublikowano 13 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2008 Mam pytanie. Przed wydaniem patcha czytałem o tym, że najmniej problemów z grą on-line mają posiadacze wersji NTSC. Czy po wydaniu tego patcha jest jakaś znacząca różnica pomiędzy tymi wersjami? Czy dalej zależy to od "szczęścia"? Cytuj Odnośnik do komentarza
pack 1 Opublikowano 14 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2008 Łatka do CoD 4 prawie gotowa http://gry.onet.pl/1692133,,Łatka_do_CoD_4...,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza
kun 0 Opublikowano 14 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2008 fajnie, w końcu będzie można wyciszać wszystkich drących gęby pajaców Cytuj Odnośnik do komentarza
RYU25 0 Opublikowano 14 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2008 Zauwazyl moze ktos ze po tym patchu cos sie spierd.....owszem szybko znajduje mecz jest ok.Ale czesto mi sie teraz zdaza ze strzelam w goscia a mu nic nie jest odwraca sie i posyla mnie do piachu JEDNYM strzalem zdaza sie to czesto wczesniej tego nie bylo nie az w takiej skali jak teraz jest to niesamowicie denerwujace moj pad najbardziej o tym wie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi