Skocz do zawartości

Call of Duty 4

owca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm naprawdę dziwna sprawa z tym codem teraz jest. Grałem z chłopakami dzisiaj kilkanaście partii i co chwilkę słyszałem przez headseta że celował w głowę, trafił i za chooya nie zabił kolesia. I tak kilka razy pod rząd, gdy w tym samym czasie ja siekałem przeciwników bez żadnego problemu. Ku.rwy szły na lewo i na prawo a ja się tylko śmiałem. Cóż sam nie wiem jak to jest. Najlepsze jest to że wszyscy mieliśmy minimum 3 zielone krechy.

Opublikowano

Ja obesrwuje ten watek i tez teraz przyznam sie ze to samo zauwazyłem... niestety.. koles stoi w oknie ja do niego celu z M14 z perkiem zwiekszajacym sile dodatkowo w Hardcorze i dupa... dopiero czwart strzał gto zabił mimo ze sie nie ruszał...

Opublikowano

Hmm powiem wam ze mi ten patch jednak cos poprawil.Wyszukiwanie meczy o wiele szybsze,wreszcie się moge z kolegami łączyć(wczoraj grałem z 8 polakami).Ale z tymi lagami to macie racje cos jest nie tak jak dzisiaj gralem to strzelalem w gościa który sie nie ruszal z MP5 po chwili gościół się odwrócił i z MP4 mnie rozwalił :(.A co wy z tymi snajperkami macie problem skoro dobrze strzelają.Nawet ta pierwsza na początku pięknie za 1 strzałem rozwala.

Opublikowano

Jesli chodzi o wyszukiwanie meczy to poprawil tutaj duzy plus ale to co sie dzieje podczas samej gry to naprawde moje nerwy sa na wykonczeniu.

Opublikowano

Ze snajperkami od samego początku jest "burdel". Normą jest, że ładujesz w typa czerep i nic. Wczoraj miałem dobre "jaja" na Ambush: Kuca mi taki delikwent na "bezczelnego" na dachu budynku pośrodku (tego co się po schodkach wchodzi) no to ściągam Barrett 50 cal z pleców i celuje mu w łeb, 1 strzał = nic, 2 strzał = nic, koleś zaczyna spier... w strone tych, że schodów (stałem na cegłach dachu miejscówki z big bojlerem) kolo zdążył spier.. na schody no to ja w ciemno 3 strzał prze ścnianę strzelam patrze a tu headshot :) Będziesz tu człowieku zdrowy umysłowy ze strzelaniem ze snajperek 8)

Opublikowano

Witam. Potrzebuję od Was pomocy. Przechodzę właśnie singla i jestem w misji snajperskiej (na razie chyba the best :) ) i mam jakieś 5km do przylotu helikoptera. W tym momencie przylatują helikoptery przeciwika i następuje desant ;) I tu moje pytanie do Was, gdzie najlepiej się usadowić??? Mam snajperkę i AK-47 ;) Pomóżcie bo nie mogę się ruszyć z tego miejsca :)

Opublikowano
Witam. Potrzebuję od Was pomocy. Przechodzę właśnie singla i jestem w misji snajperskiej (na razie chyba the best :) ) i mam jakieś 5km do przylotu helikoptera. W tym momencie przylatują helikoptery przeciwika i następuje desant ;) I tu moje pytanie do Was, gdzie najlepiej się usadowić??? Mam snajperkę i AK-47 ;) Pomóżcie bo nie mogę się ruszyć z tego miejsca :)

Po prawej za plotem ,poloz sie za jakims drzewem ,granaty odrzucaj albo odbiegaj

Opublikowano

Jest inny sposób.

Pójdz w strone blokowisk , schowaj sie za wnęką w rogu i celownik wycelowany przed siebie (przeważnie wybiegają z prawej strony) .

Mozesz tak czatować do przylotu helikoptera , potem biegiem do kapitana ;)