Jakim 1 791 Opublikowano 16 lutego 2008 Opublikowano 16 lutego 2008 Hmm naprawdę dziwna sprawa z tym codem teraz jest. Grałem z chłopakami dzisiaj kilkanaście partii i co chwilkę słyszałem przez headseta że celował w głowę, trafił i za chooya nie zabił kolesia. I tak kilka razy pod rząd, gdy w tym samym czasie ja siekałem przeciwników bez żadnego problemu. Ku.rwy szły na lewo i na prawo a ja się tylko śmiałem. Cóż sam nie wiem jak to jest. Najlepsze jest to że wszyscy mieliśmy minimum 3 zielone krechy. Cytuj
kun 0 Opublikowano 16 lutego 2008 Opublikowano 16 lutego 2008 gra handicapuje dla hamerykanów i innych ludzi zza granicy po prostu za dobrzy jesteśmy! Cytuj
Gawlick 7 Opublikowano 16 lutego 2008 Opublikowano 16 lutego 2008 Hehe widze ze nie tylko ja zauważam zonki po paczu Nie mam pytań co do gry bo dziwne rzeczy się tam dzieja, raz dostałem od kolesia heada jak strzelił mi w prawą stopę Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 17 lutego 2008 Opublikowano 17 lutego 2008 Ja obesrwuje ten watek i tez teraz przyznam sie ze to samo zauwazyłem... niestety.. koles stoi w oknie ja do niego celu z M14 z perkiem zwiekszajacym sile dodatkowo w Hardcorze i dupa... dopiero czwart strzał gto zabił mimo ze sie nie ruszał... Cytuj
RYU25 0 Opublikowano 18 lutego 2008 Opublikowano 18 lutego 2008 Tyle czekalismy na patch to jeszcze jak wyszedl to wiecej s(pipi)il niz poprawil....przechodze niedlugo na UT. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 18 lutego 2008 Opublikowano 18 lutego 2008 Ja na razie dzielnie walcze,jak widze że cały magazynek nie styka na typa to wychodze z gry Cytuj
Szakal v_1 1 Opublikowano 18 lutego 2008 Opublikowano 18 lutego 2008 Hmm powiem wam ze mi ten patch jednak cos poprawil.Wyszukiwanie meczy o wiele szybsze,wreszcie się moge z kolegami łączyć(wczoraj grałem z 8 polakami).Ale z tymi lagami to macie racje cos jest nie tak jak dzisiaj gralem to strzelalem w gościa który sie nie ruszal z MP5 po chwili gościół się odwrócił i z MP4 mnie rozwalił .A co wy z tymi snajperkami macie problem skoro dobrze strzelają.Nawet ta pierwsza na początku pięknie za 1 strzałem rozwala. Cytuj
RYU25 0 Opublikowano 18 lutego 2008 Opublikowano 18 lutego 2008 Jesli chodzi o wyszukiwanie meczy to poprawil tutaj duzy plus ale to co sie dzieje podczas samej gry to naprawde moje nerwy sa na wykonczeniu. Cytuj
Szakal v_1 1 Opublikowano 20 lutego 2008 Opublikowano 20 lutego 2008 Nie wiem co się dzisiaj stało ale przymierzałem ze snajpy wtrzymałem oddech gościół ukucnięty mierze w łeb strzelam i nic.Za każdym razem dzisiaj tak było,jednak coś siędzieje z tymi snajperkami Cytuj
K_J 4 Opublikowano 20 lutego 2008 Opublikowano 20 lutego 2008 Widzę, że to jednak wina gry. Też miałem problemy ze wszystkimi snajperkami. M16 i gościu leży jak długi. Snajperka, celowanie, L3 headshot i nic Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 No ja już przywykłem że strzelam na 2 razy w korpus Cytuj
elvis004 293 Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 Ze snajperkami od samego początku jest "burdel". Normą jest, że ładujesz w typa czerep i nic. Wczoraj miałem dobre "jaja" na Ambush: Kuca mi taki delikwent na "bezczelnego" na dachu budynku pośrodku (tego co się po schodkach wchodzi) no to ściągam Barrett 50 cal z pleców i celuje mu w łeb, 1 strzał = nic, 2 strzał = nic, koleś zaczyna spier... w strone tych, że schodów (stałem na cegłach dachu miejscówki z big bojlerem) kolo zdążył spier.. na schody no to ja w ciemno 3 strzał prze ścnianę strzelam patrze a tu headshot Będziesz tu człowieku zdrowy umysłowy ze strzelaniem ze snajperek 8) Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 ma ktos z was taki problem ze nie umi sie polaczyc z znajomymi tzn nie z wszystkimi ale problem jest Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 22 lutego 2008 Opublikowano 22 lutego 2008 A co zrobić by mieć złotą broń? Cytuj
Ohayo 0 Opublikowano 22 lutego 2008 Opublikowano 22 lutego 2008 A co zrobić by mieć złotą broń? Zrobić wszystkie challenges dla danego typu broni. Za klase assault dostaje się złotego AK-47 z tego co pamiętam. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 22 lutego 2008 Opublikowano 22 lutego 2008 kurde bo mi się marzy złote mp5 Cytuj
OlooS 0 Opublikowano 22 lutego 2008 Opublikowano 22 lutego 2008 nie ma zlotego mp5 jest zloty uzik Cytuj
Tomasson225 0 Opublikowano 22 lutego 2008 Opublikowano 22 lutego 2008 Witam. Potrzebuję od Was pomocy. Przechodzę właśnie singla i jestem w misji snajperskiej (na razie chyba the best ) i mam jakieś 5km do przylotu helikoptera. W tym momencie przylatują helikoptery przeciwika i następuje desant I tu moje pytanie do Was, gdzie najlepiej się usadowić??? Mam snajperkę i AK-47 Pomóżcie bo nie mogę się ruszyć z tego miejsca Cytuj
drk2 7 Opublikowano 22 lutego 2008 Opublikowano 22 lutego 2008 Witam. Potrzebuję od Was pomocy. Przechodzę właśnie singla i jestem w misji snajperskiej (na razie chyba the best ) i mam jakieś 5km do przylotu helikoptera. W tym momencie przylatują helikoptery przeciwika i następuje desant I tu moje pytanie do Was, gdzie najlepiej się usadowić??? Mam snajperkę i AK-47 Pomóżcie bo nie mogę się ruszyć z tego miejsca Po prawej za plotem ,poloz sie za jakims drzewem ,granaty odrzucaj albo odbiegaj Cytuj
Tomasson225 0 Opublikowano 22 lutego 2008 Opublikowano 22 lutego 2008 A moge przeniesc jakos kapitana??? Z nim bylo by latwiej Cytuj
Pavlis 12 Opublikowano 23 lutego 2008 Opublikowano 23 lutego 2008 Jest inny sposób. Pójdz w strone blokowisk , schowaj sie za wnęką w rogu i celownik wycelowany przed siebie (przeważnie wybiegają z prawej strony) . Mozesz tak czatować do przylotu helikoptera , potem biegiem do kapitana Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 23 lutego 2008 Opublikowano 23 lutego 2008 Ja przeszedłem chowając się za diabelskim młynem,koło samochodów na prąd,gdy nadszedł mój czas pobiegłem po kumpla i do helikoptera Cytuj
OlooS 0 Opublikowano 23 lutego 2008 Opublikowano 23 lutego 2008 a ja sie po prostu chowalem za kapitanem ;p czasami odbiegalem troche zeby flanki oczyscic Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi