Szakal v_1 1 Opublikowano 23 lutego 2008 Opublikowano 23 lutego 2008 Litwin mi też się marzy złote mp5 ;] A ja mam pytanie skąd niektórzy gracze w multi mają bazooke???Mają mniejsze lvl odemnie np o 1 prestige i mają bazooke.Skąd? Cytuj
egonszef 2 Opublikowano 23 lutego 2008 Opublikowano 23 lutego 2008 Litwin mi też się marzy złote mp5 ;] A ja mam pytanie skąd niektórzy gracze w multi mają bazooke???Mają mniejsze lvl odemnie np o 1 prestige i mają bazooke.Skąd? W perku pierwszym ją wybierasz spośród innych dodatkowych akcesorii, no chyba że masz zamontowany granatnik do broni, wtedy nic z tego. Cytuj
elvis004 293 Opublikowano 23 lutego 2008 Opublikowano 23 lutego 2008 I nie jest to bazooka tylko ruskie RPG Cytuj
da$io 110 Opublikowano 23 lutego 2008 Opublikowano 23 lutego 2008 RęcznyPrzypierniczaczGranatów oczywiście... Niestety te popaprane lagi to kaszana, cały magazin z P90 i nic, kolo biega, dżizas... Cytuj
Tomasson225 0 Opublikowano 23 lutego 2008 Opublikowano 23 lutego 2008 Mam pytanie. Skończyłem właśnie SP i będę zaczynał multi. W singlu spodobała mi się bardzo broń M4A1 z red dotem. I chciałem się Was zapytać na którm lvl można ją odblokować (samą broń bo wiem, że red dot to dopiero po zrobieniu nią kilku zadań). P.S. Palvis zrobiłem jak mówiłeś i się udało Cytuj
drk2 7 Opublikowano 23 lutego 2008 Opublikowano 23 lutego 2008 Mam pytanie. Skończyłem właśnie SP i będę zaczynał multi. W singlu spodobała mi się bardzo broń M4A1 z red dotem. I chciałem się Was zapytać na którm lvl można ją odblokować (samą broń bo wiem, że red dot to dopiero po zrobieniu nią kilku zadań). P.S. Palvis zrobiłem jak mówiłeś i się udało M4 z tego co pamietam odblokowuje sie na 10 lvl Cytuj
OlooS 0 Opublikowano 23 lutego 2008 Opublikowano 23 lutego 2008 a pozniej 25 killi i masz red dot Cytuj
Tomasson225 0 Opublikowano 24 lutego 2008 Opublikowano 24 lutego 2008 (edytowane) Wiem Oloos bo już z nim wymiatam Zacznijcie się bać No i stało się... To multi powinno być zakazane bo to jak narkotyk 11 lvl w 4 godziny :| Chyba dobrze... Edit: Sorry na razie chcę trochę wymasterować M16A4 Edytowane 24 lutego 2008 przez Tomasson225 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 24 lutego 2008 Opublikowano 24 lutego 2008 Widze kolesi ze złotym uzi,kałachem,a ostatnio z shotgunem,pewnie da się tak każda broń wymasterować,bo czemu niby tylko te? Cytuj
jungli 0 Opublikowano 24 lutego 2008 Opublikowano 24 lutego 2008 Litwin25 Troche bysmy blyszczeli na miescie he? Teraz wiem dlaczego ty tak przerz z levelami do przodu, a ja kurde jak debil wale w tego free4all, bylo mowic, ze duzo XP mozna nabic w search'n'destroy... tak na marginesie, probuje grac shotgunem na wetworku, nawet daje stopping power i za jasna cholere nie daje rady ubijac ludzi, ostatecznie laduje mi w rekach ciagle MP5 (chyba najlepsza bron, choc mowia, ze nia graja tylko poczatkujacy), z kolei widze jak tam ludzie z shotgunami biegaja, jeden strzal i kaplica eh.... z biegiem czasu odnosze wrazenie, ze wiekszosc perkow jest zbyteczna, a najlepiej sprawdzaja sie te dostepne prawie, ze od poczatku no moze z 1 wyjatkiem:) pozdroofka Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 24 lutego 2008 Opublikowano 24 lutego 2008 Ja do 35 levelu 1 prestiżu doszedłem na free,dopiero teraz śmigam w Search.Całkiem inna walka,podchody,dużo kamperów,ostatnio troche grałem w Free,ale to ma sens dla mnie dopiero od 44 levelu... Cytuj
OlooS 0 Opublikowano 24 lutego 2008 Opublikowano 24 lutego 2008 złote bronie sa tylko takie uzi kalach shotgun ten auto lmg to trzecie Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 25 lutego 2008 Opublikowano 25 lutego 2008 Co mnie ostatnio mega irytuje to granaty.Czesto ajk gra się rozpoczyna to stoje i czekam jak debil,bo często gine przez granaty rzucone w ciemno.Nabyłem cierpliwości Cytuj
misiek 9 Opublikowano 28 lutego 2008 Opublikowano 28 lutego 2008 dajcie link do patcha na którym mogłbym boty odpalić jakieś..... Cytuj
elvis004 293 Opublikowano 28 lutego 2008 Opublikowano 28 lutego 2008 dajcie link do patcha na którym mogłbym boty odpalić jakieś..... _ Gdzie Ty człowieku żyjesz jakie boty i jaki link do nich ?? Może działy Ci się pomyliły z PC (a nawet nie wiem czy w tamtej wersji są) Niem ma czegoś takiego w wersji na PS3 napewno. Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 28 lutego 2008 Opublikowano 28 lutego 2008 ma ktos z was probem zeby sie polaczyc ze swojimi znajomymi ja mam zawsze unable host masakra Cytuj
da$io 110 Opublikowano 29 lutego 2008 Opublikowano 29 lutego 2008 Niestety ostatnio straciłem zapał do tej gry! Gra ma czasem takie niespodzianki że ręce opadają! Oczywiście 99% tych niespodzianek jest na niekorzyść! Wczoraj zabiłem gościa i nie mogłem przejść przez jego leżące ciało, wynik: szybki zgon od innego playera! Poza tym te przeklęte opóźnienia szybko zdejmują mi uśmiech z twarzy! Cały magazynek trzeba wywalić i często, gęsto gość biegnie dalej....ehhh... Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 29 lutego 2008 Opublikowano 29 lutego 2008 Mam często coś takiego ze po meczu robi mi download i nagle się oakzuje że zwycięstwo które przed chwilą z takim trudem wygrałem przepada,tak samo jak z ilością killsów Cytuj
jungli 0 Opublikowano 29 lutego 2008 Opublikowano 29 lutego 2008 u mnie gesto smaruje, ze nie da sie polaczyc z serwerem jak ktos mi zaproszenie wysyla, po czym radosnie mnie laczy, po czym radosnie po meczu mnie rozlacza i tez nic nie nabija normalnie mozna sie wk... do tego dochodzi w trakcie gry connection interuppted goscie mnie tluka gine jest fajnie i na koniec w najlepszym razie respawn w gorszym mnie wywala do lobby, oczywiscie jestem na zielono zawsze lacze 2mbit symetryczne dzizas fa... krajst... przed patchem na prawde bylo lepiej.... Cytuj
ziolo69 20 Opublikowano 1 marca 2008 Opublikowano 1 marca 2008 Wszyscy marudzą na tryb online w CoD, a mi jakoś po patchu nic się nie dzieje. Mam neta 512kb i jakoś nie uświadczyłem lagów z full listą. Mecze odnajduje bardzo szybko, równie szybko wczytuje mapę itp. Nie mam problemów z zaproszeniami (wysyłanie jak i dołączanie do gry). No, pomijam fakt że headshot'y to łut szczęścia bo nawet przy 100% pewności head'a zalicza mi go jako normalnego killa. Cytuj
Jacek Smolak 1 Opublikowano 1 marca 2008 Opublikowano 1 marca 2008 Dobra wiadomość: CoD4 wygrało w swojej kategorii w plebiscycie Męska Rzecz 2007 Gratulacje!! Cytuj
Gawlick 7 Opublikowano 1 marca 2008 Opublikowano 1 marca 2008 Dzisiaj odpaliłem na chwile CoDa po dłuższym jego nie ruszaniu. 10 na 12 osób wszyscy zielone pingi - gra sie świetnie bez jakichkolwiek zonków, lagów itd. 12 na 12 - lagi, nożowanie z kilku metrów itd. Oczywiście wszyscy zielone pingi Cytuj
froniu 1 Opublikowano 1 marca 2008 Opublikowano 1 marca 2008 a ja niemam żadnego problemu wszystko dobrze chodzi i tak samo było przed patchem jedynie dłużej wyszukiwało grę i raz na jakiś czas rozłączyło co teraz prawie wogule nie występuje może to wszystko zależy od jakości łącza jakiego sie posiada, chociaż ja mam neostrade+ (1mb) na która tak wiele osób narzeka Cytuj
wiedzminka 0 Opublikowano 1 marca 2008 Opublikowano 1 marca 2008 (edytowane) a ja niemam żadnego problemu wszystko dobrze chodzi i tak samo było przed patchem jedynie dłużej wyszukiwało grę i raz na jakiś czas rozłączyło co teraz prawie wogule nie występuje może to wszystko zależy od jakości łącza jakiego sie posiada, chociaż ja mam neostrade+ (1mb) na która tak wiele osób narzeka To ja ci powiem więcej, mam neostrade 512 Kb i liveboxa czyli zestaw jaki 90% osób na różnych forach uważa za totalny syf i coś co nie nadaje się do grania. Od roku czasu nic kompletnie się nie dzieje, szybko się łączy, nie wywala się, w ŻADNEJ grze nie mam lagów, w COD4 błyskawicznie wyszukuje mi mecze... Nie raz czytałem tutaj jak ludzie piszą że wywalili w kogoś cały magazynek a temu nic się nie stało. Nigdy nie miałem z czymś takim doczynienia. Z liveboxem oprócz mojej konsoli komunikuje się laptop żony i mimo że ja gram a ona siedzi w internecie w niczym to nie przeszkadza. Po prostu mam wszystko idealnie skonfigurowane. Mam NAT type 2. Edytowane 1 marca 2008 przez wiedzminka Cytuj
froniu 1 Opublikowano 1 marca 2008 Opublikowano 1 marca 2008 no u mnie prawie to samo tez livebox poustawiany nat2 oczywiście i do tego komp podłączony kablem a laptop i ps3 na wifi i wszystko hula zero problemów zwiech i lagow w grach Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi