Boorak 8 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Stonek biorac pod uwage Twoje wymagania dokonales chyba najgorszego wyboru, z tych trzech 960 ma najgorszy aparat, wyswietlacz, nie gra lepiej od Sansy i ponoc nie bardzo sie go obsluguje jedna reka. Manor na symbianos.pl masz wrazenia z uzytkowania, zaledwie 83 strony, wiec przeczytasz raz raz, i bedziesz wiedzial czy dalej chcesz go czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 hmm, ludzie mają to do siebie że czasami kupują coś co im się podoba, ot tak. Ja tak mam z tym telefonem. Aparat ma lepszy niż ten który teraz mam. Wyświetlacz ma lepszy niż ten który teraz mam. A mp3, w ostateczności zostanę przy sansie Jak będzie strasznie kichowy to sprzedam i kupię k850i ... PS. Z tą jedną ręką.. to że niby ja to tak jak szeni , tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Mp3 mam sansy więc nie potrzebuję, choć teoretycznie, jeśli jakość będzie lepsza to mogę się przerzucić z słuchaniem muzy na telefon. A jaka masz sanse? Jesli fuze / clip to nie ma szans, zeby na phonie byla lepsza jakosc (audiofile z forum mp3store wychwalaja sanse fuze / clip pod niebiosa, wiec cos musi byc na rzeczy ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Nie no, tą starą. M240 czy jakoś tak. Z resztą , jutro się przekonam Cytuj Odnośnik do komentarza
wilku00034 11 Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 operator dał mi do wyboru 3 telefony marki SE: K800i, W880 oraz K660i. który z nich waszym zdaniem jest najlepszy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Ja bym chyba wziął k800i Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 z tych to raczej k800i bierz - nic lepszego nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza
wilku00034 11 Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 na dzień dzisiejzy niestety nie. Mogę wybrać jakąś nokie (N95, itp.) ale wole już być bez telefonu niż męczyć się z tym szitem następny rok lub dwa Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 na dzień dzisiejzy niestety nie. Mogę wybrać jakąś nokie (N95, itp.) ale wole już być bez telefonu niż męczyć się z tym szitem następny rok lub dwa Mój bohater Weź wypytaj szeniego o tego K800 , podniecał się nim. Cytuj Odnośnik do komentarza
Marcin$ 0 Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Shit.. napisałem już w jakimś temacie o telefonach w dziale PC, a teraz zauważyłem tutaj taki. Co myślicie o Nokii e51? Warto wydać te 6 stów? Może jakieś inne prooopzycje w tej klasie cenowej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 (edytowane) na dzień dzisiejzy niestety nie. Mogę wybrać jakąś nokie (N95, itp.) ale wole już być bez telefonu niż męczyć się z tym szitem następny rok lub dwa bierz Nokie N95 - nie pozalujesz. to jest 3 klasy wyzej niz te SE, ktore podales Edytowane 5 Września 2008 przez Lucek Cytuj Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 (edytowane) na dzień dzisiejzy niestety nie. Mogę wybrać jakąś nokie (N95, itp.) ale wole już być bez telefonu niż męczyć się z tym szitem następny rok lub dwa bierz Nokie N95 - nie pozalujesz. to jest 3 klasy wyzej niz te SE, ktore podales Nokia zeszła na psy, szczególnie modele z Symbianem, nie polecam. W tej chwili najlepiej brać Szajsunga lub SE. Edytowane 5 Września 2008 przez Wieslawa Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 (edytowane) na dzień dzisiejzy niestety nie. Mogę wybrać jakąś nokie (N95, itp.) ale wole już być bez telefonu niż męczyć się z tym szitem następny rok lub dwa bierz Nokie N95 - nie pozalujesz. to jest 3 klasy wyzej niz te SE, ktore podales Nokia zeszła na psy, szczególnie modele z Symbianem, nie polecam. W tej chwili najlepiej brać Szajsunga lub SE. N95, w szczegolnosci wersja 8GB to najlepszy dostepny na rynku telefon w tym momencie IMO (oczywiscie nie mowimy tu o telefonach w stylu htc z windows mobile) Edytowane 5 Września 2008 przez Lucek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 na dzień dzisiejzy niestety nie. Mogę wybrać jakąś nokie (N95, itp.) ale wole już być bez telefonu niż męczyć się z tym szitem następny rok lub dwa bierz Nokie N95 - nie pozalujesz. to jest 3 klasy wyzej niz te SE, ktore podales Nokia zeszła na psy, szczególnie modele z Symbianem, nie polecam. W tej chwili najlepiej brać Szajsunga lub SE. N95, w szczegolnosci wersja 8GB to najlepszy dostepny na rynku telefon w tym momencie IMO (oczywiscie nie mowimy tu o telefonach w stylu htc z windows mobile) Jak weźmiesz nokię to nie licz na to że się jeszcze kiedykolwiek do Ciebie odezwę Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 na dzień dzisiejzy niestety nie. Mogę wybrać jakąś nokie (N95, itp.) ale wole już być bez telefonu niż męczyć się z tym szitem następny rok lub dwa bierz Nokie N95 - nie pozalujesz. to jest 3 klasy wyzej niz te SE, ktore podales Nokia zeszła na psy, szczególnie modele z Symbianem, nie polecam. W tej chwili najlepiej brać Szajsunga lub SE. N95, w szczegolnosci wersja 8GB to najlepszy dostepny na rynku telefon w tym momencie IMO (oczywiscie nie mowimy tu o telefonach w stylu htc z windows mobile) Jak weźmiesz nokię to nie licz na to że się jeszcze kiedykolwiek do Ciebie odezwę nie sluchaj go, bierz N95 ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Jeśli mnie kochasz, to nie bierz Cytuj Odnośnik do komentarza
wilku00034 11 Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Jak weźmiesz nokię to nie licz na to że się jeszcze kiedykolwiek do Ciebie odezwę Jeśli mnie kochasz, to nie bierz Jak mogłeś zwątpić w moje przekonania? wole kożystać z budek telefonicznch niż chodzić z nokią. Dlatego odrazu na wstępie u opreatora zaznaczyłem że obchodzą mnie tak naprawde tylko SE Narazie sprawa jest nierozstrzygnięta, być może dostanę K850, wiec wybór będzie raczej prosty Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Co Wam te Nokię zrobiły, że tak psioczycie ? Dzwoni, pisze SMSy, wygodnie się trzyma, i długo bateria wytrzymuje - taki jest idealny telefon. W dobie PSP naprawdę warto zainwestować w takie sprzęty niż chodzić z małą cegiełką, która wszystko potrafi . Cytuj Odnośnik do komentarza
szeni 114 Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 A ten znowu swoje. Usuwajcie jego posty. Bierz k800, Michal. K850 bedzie jeszcze lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Co Wam te Nokię zrobiły, że tak psioczycie ? Dzwoni, pisze SMSy, wygodnie się trzyma, i długo bateria wytrzymuje - taki jest idealny telefon. W dobie PSP naprawdę warto zainwestować w takie sprzęty niż chodzić z małą cegiełką, która wszystko potrafi . Ale co chcesz przez to powiedzieć? Że skoro żyjemy w czasach wielofunkcyjnych sprzętów, to warto inwestować w sprzęt, który do niczego się nie nadaje? A ja myślałem, że jest na odwrót... Cytuj Odnośnik do komentarza
wilku00034 11 Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Co Wam te Nokię zrobiły, że tak psioczycie ? Dzwoni, pisze SMSy, wygodnie się trzyma, i długo bateria wytrzymuje - taki jest idealny telefon. W dobie PSP naprawdę warto zainwestować w takie sprzęty niż chodzić z małą cegiełką, która wszystko potrafi . Ale co chcesz przez to powiedzieć? Że skoro żyjemy w czasach wielofunkcyjnych sprzętów, to warto inwestować w sprzęt, który do niczego się nie nadaje? A ja myślałem, że jest na odwrót... Dokładnie. A poza tym kto mówił że w SE bateria pada szybko? Mój K750 jest pod tym względem bardzo znośny, lepszy od niejednej nokii z tej samej półki Nokia była dobra ale się skończyła... Cytuj Odnośnik do komentarza
Manor 645 Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Co Wam te Nokię zrobiły, że tak psioczycie ? Dzwoni, pisze SMSy, wygodnie się trzyma, i długo bateria wytrzymuje - taki jest idealny telefon. W dobie PSP naprawdę warto zainwestować w takie sprzęty niż chodzić z małą cegiełką, która wszystko potrafi . Ale co chcesz przez to powiedzieć? Że skoro żyjemy w czasach wielofunkcyjnych sprzętów, to warto inwestować w sprzęt, który do niczego się nie nadaje? A ja myślałem, że jest na odwrót... a ja dalej chciałbym wiedzieć czemu nokia się do niczego nie nadaje. ciągle mam dylemat czy SE czy Nokia, ale ten temat tylko mnie zraża do soniaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Chociażby, bo jest niewygodna i ma kiepski interfejs. Wiadomo, że można ją sobie mieć i korzystać i żyć tak nawet do 80-tki, no ale po co? Cytuj Odnośnik do komentarza
Manor 645 Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Chociażby, bo jest niewygodna i ma kiepski interfejs. Wiadomo, że można ją sobie mieć i korzystać i żyć tak nawet do 80-tki, no ale po co? no nie wiem, z tego co czytam o n82 w necie w testach i trochę poważniejszych opiniach niż na tym forum, to ludzie tak na nokię nie narzekają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 manor, mam niesamowity pomysl, idz obejrzyj obie komorki do jakiegos punktu/ sklepu/ komisu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi