Opublikowano 30 sierpnia 200816 l Stonek biorac pod uwage Twoje wymagania dokonales chyba najgorszego wyboru, z tych trzech 960 ma najgorszy aparat, wyswietlacz, nie gra lepiej od Sansy i ponoc nie bardzo sie go obsluguje jedna reka. Manor na symbianos.pl masz wrazenia z uzytkowania, zaledwie 83 strony, wiec przeczytasz raz raz, i bedziesz wiedzial czy dalej chcesz go czy nie.
Opublikowano 31 sierpnia 200816 l hmm, ludzie mają to do siebie że czasami kupują coś co im się podoba, ot tak. Ja tak mam z tym telefonem. Aparat ma lepszy niż ten który teraz mam. Wyświetlacz ma lepszy niż ten który teraz mam. A mp3, w ostateczności zostanę przy sansie Jak będzie strasznie kichowy to sprzedam i kupię k850i ... PS. Z tą jedną ręką.. to że niby ja to tak jak szeni , tak?
Opublikowano 31 sierpnia 200816 l Mp3 mam sansy więc nie potrzebuję, choć teoretycznie, jeśli jakość będzie lepsza to mogę się przerzucić z słuchaniem muzy na telefon. A jaka masz sanse? Jesli fuze / clip to nie ma szans, zeby na phonie byla lepsza jakosc (audiofile z forum mp3store wychwalaja sanse fuze / clip pod niebiosa, wiec cos musi byc na rzeczy )
Opublikowano 31 sierpnia 200816 l Nie no, tą starą. M240 czy jakoś tak. Z resztą , jutro się przekonam
Opublikowano 1 września 200816 l operator dał mi do wyboru 3 telefony marki SE: K800i, W880 oraz K660i. który z nich waszym zdaniem jest najlepszy?
Opublikowano 4 września 200816 l na dzień dzisiejzy niestety nie. Mogę wybrać jakąś nokie (N95, itp.) ale wole już być bez telefonu niż męczyć się z tym szitem następny rok lub dwa
Opublikowano 5 września 200816 l na dzień dzisiejzy niestety nie. Mogę wybrać jakąś nokie (N95, itp.) ale wole już być bez telefonu niż męczyć się z tym szitem następny rok lub dwa Mój bohater Weź wypytaj szeniego o tego K800 , podniecał się nim.
Opublikowano 5 września 200816 l Shit.. napisałem już w jakimś temacie o telefonach w dziale PC, a teraz zauważyłem tutaj taki. Co myślicie o Nokii e51? Warto wydać te 6 stów? Może jakieś inne prooopzycje w tej klasie cenowej?
Opublikowano 5 września 200816 l na dzień dzisiejzy niestety nie. Mogę wybrać jakąś nokie (N95, itp.) ale wole już być bez telefonu niż męczyć się z tym szitem następny rok lub dwa bierz Nokie N95 - nie pozalujesz. to jest 3 klasy wyzej niz te SE, ktore podales Edytowane 5 września 200816 l przez Lucek
Opublikowano 5 września 200816 l na dzień dzisiejzy niestety nie. Mogę wybrać jakąś nokie (N95, itp.) ale wole już być bez telefonu niż męczyć się z tym szitem następny rok lub dwa bierz Nokie N95 - nie pozalujesz. to jest 3 klasy wyzej niz te SE, ktore podales Nokia zeszła na psy, szczególnie modele z Symbianem, nie polecam. W tej chwili najlepiej brać Szajsunga lub SE. Edytowane 5 września 200816 l przez Wieslawa
Opublikowano 5 września 200816 l na dzień dzisiejzy niestety nie. Mogę wybrać jakąś nokie (N95, itp.) ale wole już być bez telefonu niż męczyć się z tym szitem następny rok lub dwa bierz Nokie N95 - nie pozalujesz. to jest 3 klasy wyzej niz te SE, ktore podales Nokia zeszła na psy, szczególnie modele z Symbianem, nie polecam. W tej chwili najlepiej brać Szajsunga lub SE. N95, w szczegolnosci wersja 8GB to najlepszy dostepny na rynku telefon w tym momencie IMO (oczywiscie nie mowimy tu o telefonach w stylu htc z windows mobile) Edytowane 5 września 200816 l przez Lucek
Opublikowano 5 września 200816 l na dzień dzisiejzy niestety nie. Mogę wybrać jakąś nokie (N95, itp.) ale wole już być bez telefonu niż męczyć się z tym szitem następny rok lub dwa bierz Nokie N95 - nie pozalujesz. to jest 3 klasy wyzej niz te SE, ktore podales Nokia zeszła na psy, szczególnie modele z Symbianem, nie polecam. W tej chwili najlepiej brać Szajsunga lub SE. N95, w szczegolnosci wersja 8GB to najlepszy dostepny na rynku telefon w tym momencie IMO (oczywiscie nie mowimy tu o telefonach w stylu htc z windows mobile) Jak weźmiesz nokię to nie licz na to że się jeszcze kiedykolwiek do Ciebie odezwę
Opublikowano 5 września 200816 l na dzień dzisiejzy niestety nie. Mogę wybrać jakąś nokie (N95, itp.) ale wole już być bez telefonu niż męczyć się z tym szitem następny rok lub dwa bierz Nokie N95 - nie pozalujesz. to jest 3 klasy wyzej niz te SE, ktore podales Nokia zeszła na psy, szczególnie modele z Symbianem, nie polecam. W tej chwili najlepiej brać Szajsunga lub SE. N95, w szczegolnosci wersja 8GB to najlepszy dostepny na rynku telefon w tym momencie IMO (oczywiscie nie mowimy tu o telefonach w stylu htc z windows mobile) Jak weźmiesz nokię to nie licz na to że się jeszcze kiedykolwiek do Ciebie odezwę nie sluchaj go, bierz N95 ^_^
Opublikowano 6 września 200816 l Jak weźmiesz nokię to nie licz na to że się jeszcze kiedykolwiek do Ciebie odezwę Jeśli mnie kochasz, to nie bierz Jak mogłeś zwątpić w moje przekonania? wole kożystać z budek telefonicznch niż chodzić z nokią. Dlatego odrazu na wstępie u opreatora zaznaczyłem że obchodzą mnie tak naprawde tylko SE Narazie sprawa jest nierozstrzygnięta, być może dostanę K850, wiec wybór będzie raczej prosty
Opublikowano 6 września 200816 l Co Wam te Nokię zrobiły, że tak psioczycie ? Dzwoni, pisze SMSy, wygodnie się trzyma, i długo bateria wytrzymuje - taki jest idealny telefon. W dobie PSP naprawdę warto zainwestować w takie sprzęty niż chodzić z małą cegiełką, która wszystko potrafi .
Opublikowano 6 września 200816 l A ten znowu swoje. Usuwajcie jego posty. Bierz k800, Michal. K850 bedzie jeszcze lepszy.
Opublikowano 6 września 200816 l Co Wam te Nokię zrobiły, że tak psioczycie ? Dzwoni, pisze SMSy, wygodnie się trzyma, i długo bateria wytrzymuje - taki jest idealny telefon. W dobie PSP naprawdę warto zainwestować w takie sprzęty niż chodzić z małą cegiełką, która wszystko potrafi . Ale co chcesz przez to powiedzieć? Że skoro żyjemy w czasach wielofunkcyjnych sprzętów, to warto inwestować w sprzęt, który do niczego się nie nadaje? A ja myślałem, że jest na odwrót...
Opublikowano 6 września 200816 l Co Wam te Nokię zrobiły, że tak psioczycie ? Dzwoni, pisze SMSy, wygodnie się trzyma, i długo bateria wytrzymuje - taki jest idealny telefon. W dobie PSP naprawdę warto zainwestować w takie sprzęty niż chodzić z małą cegiełką, która wszystko potrafi . Ale co chcesz przez to powiedzieć? Że skoro żyjemy w czasach wielofunkcyjnych sprzętów, to warto inwestować w sprzęt, który do niczego się nie nadaje? A ja myślałem, że jest na odwrót... Dokładnie. A poza tym kto mówił że w SE bateria pada szybko? Mój K750 jest pod tym względem bardzo znośny, lepszy od niejednej nokii z tej samej półki Nokia była dobra ale się skończyła...
Opublikowano 6 września 200816 l Co Wam te Nokię zrobiły, że tak psioczycie ? Dzwoni, pisze SMSy, wygodnie się trzyma, i długo bateria wytrzymuje - taki jest idealny telefon. W dobie PSP naprawdę warto zainwestować w takie sprzęty niż chodzić z małą cegiełką, która wszystko potrafi . Ale co chcesz przez to powiedzieć? Że skoro żyjemy w czasach wielofunkcyjnych sprzętów, to warto inwestować w sprzęt, który do niczego się nie nadaje? A ja myślałem, że jest na odwrót... a ja dalej chciałbym wiedzieć czemu nokia się do niczego nie nadaje. ciągle mam dylemat czy SE czy Nokia, ale ten temat tylko mnie zraża do soniaczy.
Opublikowano 6 września 200816 l Chociażby, bo jest niewygodna i ma kiepski interfejs. Wiadomo, że można ją sobie mieć i korzystać i żyć tak nawet do 80-tki, no ale po co?
Opublikowano 6 września 200816 l Chociażby, bo jest niewygodna i ma kiepski interfejs. Wiadomo, że można ją sobie mieć i korzystać i żyć tak nawet do 80-tki, no ale po co? no nie wiem, z tego co czytam o n82 w necie w testach i trochę poważniejszych opiniach niż na tym forum, to ludzie tak na nokię nie narzekają.
Opublikowano 7 września 200816 l manor, mam niesamowity pomysl, idz obejrzyj obie komorki do jakiegos punktu/ sklepu/ komisu.