Skocz do zawartości

Jaki telefon wybrać?

jaszczoor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Yano za dużo myślisz. Obecnie z każdego telefonu z OSem można zrobić kombajn więc jedyne na co zwracaj uwagę to to czy ma hdspa i wifi. Reszta przyjdzie sama

Edytowane przez greah
Opublikowano (edytowane)

oj no mysle o wiele za duzo ;/ zwlaszcza ze przez to myslenie chyba juz z 5 telefonow ktore sobie wybralem wycofali ;/

najbardziej mi sie podobal i780, ale skoro go nie ma to chyba w tym tygodniu przejde do ery i wezme G1, mimo wad i mimo dziecęcego systemu jednak mysle ze spelni moje potrzby (internet) , a moze za pare mieisecy rozwinie sie o jeszcze kilka ciekawych funkcji

mi opeocz OSa zalezy tez na klawiaturze qwerty, a to mi torche zawężało wybór, zwłaszcza w plusie ktory mnie wkurzyl ostanio ostro

Edytowane przez Yano
Opublikowano
(...)

mi opeocz OSa zalezy tez na klawiaturze qwerty, a to mi torche zawężało wybór, zwłaszcza w plusie ktory mnie wkurzyl ostanio ostro

Ostatnio kilka razy miałem okazję zawitać do plusa orientować się w cenach telefonów które przesługują mi na wymianie abonamentowej i kobieta mocno zachwalała nową Nokie e63- niby e71 dla biedaków i oczywiście nie ta klasa co g1, ale wygląda naprawde nieźle- jest wifi, symbian, qwerty, a w dłoni leży nieźle, bo gabarytowo niedużo większa niżeli zwykły telefon- w sumie nawet zacząłem się nad nim zastanawiać(do tej pory byłem zdecydowany na Cookie'go albo Samsunga f480)

Opublikowano

Ciekawe za ile zobaczymy Twój post w temacie "co cię denerwuje" ;) . Kupiłeś podwójnego bękarta - od strony programistycznej soft kuleje, od strony jakościowej HTC też się nie popisało. Jak chciałeś tak bardzo Androida to mogłe poczekać na Magic.

Gość mate5
Opublikowano (edytowane)

Jest jakaś różnica (poza wyglądem)?

W595

W595s

Edytowane przez mate5
Opublikowano

ktostam u gory mial dylemat, co wybrac n73 czy k800.

bierz k800 :P

poleccie jakis w miare fajny telefon z gps'em, zeby nie kosztowal 3500 pln.

Opublikowano (edytowane)
N95-8GB. GPS z aplikacją garmina sprawuje się idealnie. Edytowane przez Hela
Opublikowano
ktostam u gory mial dylemat, co wybrac n73 czy k800.

bierz k800 :P

samsung i780, to w sumie nie telefon a palmtop :) jestem super zadowolony z niego.

Opublikowano

Panowie proszę o doradzenie.

Ojciec chce sobie kupić telefon do 350zł. (nie więcej) Obecnie posiada K750i. Chce, aby telefon miał aparat 2mbpix, mp3 i mało zawodny, najlepiej ze stajni SE/Nokia.

Co możecie polecić?

Opublikowano

Ja mam w810i, dostanie go za jakies 150zl. Mam go ponad rok, nic sie z nim nie stalo, sporo razy spadl/byl rzucony i tez nic. Nawet sie jakos specjalnie wgniecenia nie robia :potter:

Opublikowano

Dzisiaj szlag trafil mojego Blackberry 7230. Musze kupic szybko nowy tel. Nie zalezy mi szczegolnie na bajerach. Wazna jest dla mnie za to pelna klawiatura. Co mozecie polecic w cenie do 200 zl (uzywany)?

Opublikowano
Panowie proszę o doradzenie.

Ojciec chce sobie kupić telefon do 350zł. (nie więcej) Obecnie posiada K750i. Chce, aby telefon miał aparat 2mbpix, mp3 i mało zawodny, najlepiej ze stajni SE/Nokia.

Co możecie polecić?

Wymieniłeś wszystko to co ma k750 ;) Po co wymieniać ? :>