Manor 645 Opublikowano 5 sierpnia 2009 Opublikowano 5 sierpnia 2009 to była krótka piłka - telefon już zakupiony, niedługo rozpocznę intensywne testy Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Która komórka jest wydajniejsza w kwestii aplikacji i gier, Nokia e51 czy Nokia n73 ME? no i co ma lepszą jakość dźwięku? n73 jest niby muzyczna, ale jeden przycisk więcej raczej dużo nie zmienia. Cytuj
luck1985 37 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Przerobilem w ostatnim roku duzo fonow - pominalem tylko najnowszego N97 i Ere G1 . Wrocilem ostatecznie do Iphone. Telefony z dotykowym ekranem , to jakas kpina , zaden nie siega do piet Iphonowi. Telefony na windowsie ,to jakas zenada i parodia z klienta. 3 programy w tle i ogolnie windows nie wie co robi - nie mozna sie dac zmylic pamiecia ROM , tylko RAM. Zeby to w miare chodzilo trzeba kupic palma za 2 klocki . Te wszystkie Asus serii P ,Thosiby mozna sobie wsadzic w tylek. E71 dawala rade , obsluga GPS i mapy Garmina kulala z ta klawiatura, ogolnie do klawierki trzeba sie przyzwyczaic . Pare programow w tle nie mulilo , ale symbian troche cierpi na windowsowe wtopy - lubi sie cache zapelnic , wylaczenie i wlaczenie likwiduje problem. Po aktualizacji softu , ktorej nie szlo zmodowac E71 zaczela sie wieszac - Ktos dzwoni , odbieram i sie resetowal. Ostatecznie wrocilem do Iphone , ktory ma dwie najwazniejsze funkcje - sms i dzwonienie - gry mily dodatek i wszystko smiga , jest intuicyjne , zmiana ustawien ogranicza sie do mechniecia palcem i naduszenia 3 razy na ekran , a nie szukanie po symbianie opcji..... Aparat i cala reszte mam gdzies no i przegladanie netu po wifi jak gdzie jestem daje rade na safari w Iphone. Telefon nie jest bez wad , delikatny i obudowa kocha rysy. Cytuj
garam 0 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Mi śmiga Tytn, w którym mam ok 26 mb dostępnego dla użytkownika ramu. Może po prostu nie umiesz się posługiwać bardziej zaawansowanymi telefonami ? Wiesz, jak się postarasz to nawet superkomputer mógłbyś zawiesić A co do symbiana (problemem z połączeniami) - trzeba czasami formatować (patrz wyżej) bo tak to się kończy. Mate5 - kup se N95. E51 - mały ekran i imo niezbyt wygodna klawierka, N73 zaś wolny i bez wifi. Dodatkowo oba nie mają akceleratora 3D. Cytuj
luck1985 37 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Piszesz do mnie ? Nie sadze wiesz , bo zwiechy przyjmowal mi po aktualizacji softu i zawsze wszystko wylaczalem zeby nic nie chodzilo w tle. Nie wiem czy juz jestem dziecko Jobsa , ale Iphone rules Cytuj
mj 13 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 panowie dobra jest sprawa. poleccie jakis telefon z w miare dobrym aparatem ktory kupie do max 350 zeta uzywany. k800 mialem i wlasnie nie wiem czy wracac do niego czy szukac czegos innego Cytuj
Sqtr78 1 038 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Tylko jedna odpowiedz jak dla mnie IPhone 3Gs , cudo poprostu Cytuj
luck1985 37 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Poprawili soft w tych SE czy nada wynalazki wychodza na rynek ? W tej cenie poszukaj Nokie 6120 Classic - z wygladu nie kazdemu sie podoba - ale bije pod wzgledem szybkosci dzialania E71 ..... To po prsotu zapierdala i nie straszne jej programy w tle .Nie zmuli ani na s - dwa procki ma , stad ta szybko .Jeden odpowiada za fon , drugi za symbiana i soft. Cytuj
mj 13 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 obadam ta nokie, ale myslalem tez nad samsungiem avila albo lg cookie. biore pod uwage tez k850i. moge troche dolozyc do ww. poleccie ew. cos innego albo napiszcie co z tych propozycji jest najlepsze Cytuj
garam 0 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Dobry aparat ma Nokia N73 (choć w nocy przegrywa z K800i bo nie ma xenona). Cytuj
mj 13 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 (edytowane) widzialem ta nokie, mam taka w domu i kolejnej nie chce edit: dajcie znac forumowcy bo sprawa raczej pilna. brac avile ? Edytowane 29 sierpnia 2009 przez mj Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 10 września 2009 Opublikowano 10 września 2009 c510 to ta sama jakość muzyki co w k750i? Cytuj
szeni 114 Opublikowano 14 września 2009 Opublikowano 14 września 2009 Powiedzcie mi kiedy wyjdzie jakis normalny SE z normalnie dzialajajacym softem, a nie slideshow - tylko to mnie zmusi do wymiany mojego k800. Cytuj
Sig 395 Opublikowano 14 września 2009 Opublikowano 14 września 2009 (edytowane) panowie dobra jest sprawa. poleccie jakis telefon z w miare dobrym aparatem ktory kupie do max 350 zeta uzywany. k800 mialem i wlasnie nie wiem czy wracac do niego czy szukac czegos innego nokia n73 zjada k800i w każdym aspekcie poza zdjęciami w nocy k850i to jakaś porażka , maże się , klawiszę (pipi)owę , aparat taki niby 5 mb .. kaszanka jednym słowem Edytowane 14 września 2009 przez Raiga Cytuj
filipppek 17 Opublikowano 16 września 2009 Opublikowano 16 września 2009 Powiedzcie mi kiedy wyjdzie jakis normalny SE z normalnie dzialajajacym softem, a nie slideshow - tylko to mnie zmusi do wymiany mojego k800. Wtedy kiedy SE zdecyduje się zrobić upgrade podzespołów(np. k800 i C902 to sprzętowo prawie to samo) W sumie nie wiem jak jest w najnowszych modelach. Soft po roku uaktualnień robi się znośny Cytuj
garam 0 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 (edytowane) Jeśli ktoś waha się, komórkę z jakim systemem kupić, to mam dla was ostateczną odpowiedź: Windows Mobile Dlaczego (argumentów jest wiele, ale podam tylko jeden i to taki dotyczący gier)? Odpowiedź: FinalBurn ! Wyobraź sobie: jedziesz autobusem, siedzisz na nudnym przystanku czy kibelku. Wyciągasz z kieszeni swego multimedialnego potwora z wysuwaną z boku klawiaturą i ogromnym wyświetlaczem, po to by odpalić magiczny program FinalBurn. I nagle w "mgnieniu oka" przenosisz się w fascynujący i ekscytujący świat automatów do gier NEO-GEO oraz CPS 1 i CPS 2 ! Siedząc na klopie możesz od teraz pogiercować w Aliena, Metal Sluga czy MARVEL SUPER HEROES vs STREET FIGHTER (m v c niestety jeszcze nie działa - emulator jest w wersji bodajże 0.14 (!)). Wystarczy jeszcze troszkę popuścić wodze wyobraźni i pomyśleć, co można zdziałać z palmfonami z hubami usb ! A gdy dodamy do tego dodamy kontynuatorów myśli Adama Słodowego ? Ach... Najlepsze, że emu działa płynnie (bez dźwięku, ale ja tam nigdy na komie nie gram z dźwiękiem) nawet na całkiem starych telefonach (działa na Hermesie, to pewnie i na kultowym Wizardzie pośmiga). Jak tylko pomyślę, że chciałem porzucić WM i wrócić do S60 lub przerzucić się na iPhona to pukam się w głowę. Edytowane 17 września 2009 przez garam Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 ja mam troche inne odczucia bylem za WM strasznie, super sprawdzal sie htc touch pro wszystko niby okej no ale wlasnie jak pobawilem sie chwile iphonem oszalalem na jego punkcie. szybkosc dzialania, ekran dotykowy bije na glowe urzadzenia z WM na pokladzie. iphona kupilem a htc polecialo na allegro i wiem jedno, nie zamienie juz iphona na inne urzadzenie no chyba ze jakas nowsza wersja Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 Potrzebuję telefon do słuchania muzyki, aby w słuchawkach była jakość dźwięku jak w odtwarzaczach mp3. Do 300zł używany Myślę o SE 350i. Doradzicie coś innego? Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 (edytowane) ja bym bral na twoim miejscu w880i nowka cos ponad 500 zl a uzywany spokojnie wyrwiesz taniej, mialem go dosc dlugo i muzyka rewelacja acha duzo osob narzeka na przyciski ale da sie przyzwyczaic i nie ma zadnego problemu Edytowane 18 września 2009 przez kubson Cytuj
Konar. 15 Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 Wiem że te telefony nie są zbyt do siebie podobne, ale takie mi dają w mojej ofercie w Orange: Samsung Avila, SE f305 czy Nokia 5130? I tak pewnie wezmę Samsunga, ale chciałbym poznać opinię innych. Cytuj
Gość Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 (edytowane) Rozwialem sowje watpliwosci sam ;] Edytowane 19 września 2009 przez Gość Cytuj
Sivas 5 Opublikowano 21 września 2009 Opublikowano 21 września 2009 Potrzebuję telefonu na którym można działać na plikach excel'a i word'a, z wbudowanym wifi, oraz z możliwością w miarę bezproblemowego odtwarzania wszelkich divix'ów. Wiadomo, dobrze by było gdyby dało się na nim słuchać muzyki w przyzwoitej jakości, oraz jakiś aparat, 2-3 mpix wystarczą. Myślałem nad produktami HTC, ale może ktoś poleci coś innego ? Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 21 września 2009 Opublikowano 21 września 2009 na bank musisz miec tel z wbudowana klawiatura qwerty, dobrym rozwiazaniem jest htc touch pro lub jak masz wiecej pieniedzy to htc touch pro 2, ewentualnie tansze rozwiazanie samsung i780, tak naprawde wszystko zalezy ile mozesz wydac na taki sprzet, hp tez trzymaja poziom, toshiba tez ok Cytuj
kasuro 34 Opublikowano 21 września 2009 Opublikowano 21 września 2009 Nokia 6233, co ciekawego mozna z nią wymodzić? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi